Hirdetés
Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Edzésterv hétfőn és csütörtökön: láb,hát,mell
Gyakorlat szériák 15 ismétlés/kg 12 ismétlés/kg 10 ismétlés/kg
Guggolás 3
Combhajlítás 3
Lábnyomás 2
Fekvenyomás 2
Evezés 2
Ferdepad 2
Lehúzás szűken 2
Keresztcsiga 2Végre elérkeztem az utolsó héthez, már másfél hónapja nyomjuk ezt a programot.
Az első két hétben hányinger, szédülés, amit el tudtok képzelni...de megérte"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
cerkarobi
csendes tag
válasz nagygabor519 #26896 üzenetére
Meg lehet, de a banánt nam labor körülmények között termelik A proteineket pedig állítólag nagy tisztaságú laborokban, előre bevizsgált alapanyagokból rakosgatják össze.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz becso13 #26907 üzenetére
Ebben max igazat kell adnom, de akinek most kell, és holnap kell és 1 hét múlva kell és nem akkor, amikor valaki eléri a 3000 főt a facebookon. Nekem például most kellett BCAA és vettem is 1000g-osat potom 9.900Ft-ért a kedvenc sufnimban, meg 7.390Ft 1000g glutamint mert mindig ennyibe kerül(!!) .... és mivel én nem vagyok híve a megdózisú vitamin/mineral pakkoknak, - hadd ne indokoljam - , én maradok a fennebben említett Just for Life Complette-nél. Alapokon kívűl +50 herbál/egzotikum/gomba/probiotikum van, amit én személy szerint többnek tartok, mint 1000mg c vitamin.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz Bubee82 #26908 üzenetére
Aki akarta megértette mit akartam írni, csak rossz szót használtam. Azzal max. tisztában vagyok nem laborokban gyártanak. Vélhetően "patyolat tisztaságú" zárt helyiségekben. Ekkora nevű, márkájú,termékeknél valószínűsesíteni tudom, hogy ISO 9001-2000 szabvány alap, a GMP, HACCP, stb.
-
nagyúr
Megvolt az edzés (váll-tricepsz). Persze, adom a bérletem, lecsippantja a csaj, és mondja, hogy "jajj, ez lejárt!". Mondom nem tudtál szólni hétfőn vagy kedden? Mikor a múltkor direkt rákérdeztem, és azt mondtad, hogy úgyis szólsz (máskor mindig szólt). Persze, erre nem tudott mit mondani. Kemény 1190 ft-ért vettem napijegyet, mert természetesen nem volt nálam annyi kp, bankkártya se, semmi sem :S
Legalább még jobban kicsináltam a vállam és a tricepszem, ennyi pézé' ez a minimumApple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Tomics
addikt
[link]
Ennek jobb a pajszerePH! addikt since 2004
-
Kidus
őstag
válasz pajinka #26899 üzenetére
Amugy falmaszas tenyleg jo, jartam en is egy ideig, itt is van csak valahogy sosem ugy jon ki a lepes, meg en kotel nelkul masznek egyedul, de itt rad tesznek minden szart es tartogatnak, a fal meg nem tul szeles, csak rohadt magas. Nem tul erdekes igy. Normalis terem meg kint van a francban.
Tegnap hat-tricepsz volt, es rajottem, hogy le kell allnom a karozassal kicsit, mert ijesztoen nagy kezd lenni. Inkabb rafekszek a tobbire, karra meg lajtosan okosan.
Assuming Control
-
Gyick
őstag
válasz Woodslave #26880 üzenetére
Más honnan nem tudsz elegendő mennyiségű vitamint,ásványi anyagot,antioxidánst bevinni hiába eszel zöldséget,gyümölcsöt.Ilyenkor mindenki azzal jön hogy nem ez nem természetes stb.,de a földeket már többszáz éve használják és már nincs annyi hasznos tápanyag a mostani termésekben mint régebben,a permetezésről,génmanipulácoóról,meg arról hogy a gyümölcsket hónapokkal elöbb leszedik hogy mitre ide ér a boltokba braziliából addigra érjen már nem is beszélek.Nem extra magas adagok ezek még a multi pro sem egyálalán.Szentgyörgy Albert is az mondta hogy C-vitaminból az antioxidáns hatása miatt kell 1g naponta az rda meg 60mg ez kapásból 1600%-os "tuladagolás".a 60mg kb arra jó hogy a hiánytünetek ne jelentkezzenek.Nem véletlenül van ennyi rákos ember..
a daily one sem rossz de önmagában nem elég,c+e vitamin mindenképp kell még hozzá meg talán kálcium is de ezeket nem érdemes megvenni mert akkor már drágabban jön ki egy hónapra mint a multi pro abban pedig van még sokminden. -
Kidus
őstag
Ha mar igy elojottek a vitaminok, a sracok itt Mega Men partiak, negyen biztos szedik, talan oten, edzes elotti utolso kajaval.
Azt mondjak, megporgeti oket es tobbet birnak meg tovabb. Gondolom telleg igy van, ha ennyire bejott nekikAssuming Control
-
mocsanisi
senior tag
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz icecave #26938 üzenetére
Én azért megkérdeztem volna a helyedbe.. Ilyen szerintem bárkivel előfordulhat.
Chilis bab a vacsi.. jól betöltök vele aztán megyek usziba.
Ilyen penene tésztával meg ugye a chilisbab(kukorica bab darálthús meg 2 kiló erőspaprika)Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
P00By
nagyúr
válasz icecave #26941 üzenetére
Nem tudom, Te hogyan csinálod, de nekem kontaktgrilben nem lesz sem száraz sem cipőtalp Mindenki ezt a két dolgot mondta, h ezért nem jó a kontaktgrill...
A rizsre nem tudok mit mondani, együtt vedd a szádbaAz utolsó dologra meg tényleg nem írnék semmit, nem tudom "mikkel" találkoztál!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Gondoltam csinálok 1-2 sorozat guggolást, hogy megnézzem, hogy áll a térdem, de hiába kerestem normális guggolókeretet a teremben, de hiába. Csak rögzített van, az edző szerint azért, mert a gugolás egyébként is veszélyes, van lábtoló, azt javasolja. Álló vádligép szintén nincs, bravó. Bezzeg a futópadokon meg a bicikliken van 75 tévécsatorna, hogy ne unatkozzanak az emberek.
less qq more pewpew!
-
Emperor_01
csendes tag
Sziasztok már 1pár hónapja elkezdtem kondiba járni.. de most váltani szeretnék a következő edzés tervre(piramis technikát mindenhol használva) :
Hétfő: Bicepsz- Tricepsz
4x12/10/8/6 Francia rudas bicepszezés Scottpadon
4x12/10/8/6 állva beforgatós bicepszezés
4x12/10/8/6 koncentrált bicepsz gyakorlat
4x12/10/8/6 Csigás letolás
4x12/10/8/6 tricepsz nyujtás fekve
4x12/10/8/6 tricepsz nyujtás kötéllelSzerda: Mell - láb
4x12/10/8/6 fekvenyomás
4x12/10/8/6 30fokos fekvenyomás
4x12/10/8/6 tárogatás
4x12 tolockodás
4x12/10/8/6 ülve vádli
4x12/10/8/6 állva vádli
4x12/10/8/6 lábnyujtás
4x12/10/8/6 guggolás
Péntek: hát- váll
4x12 húzockodás
4x12/10/8/6 nyak mögé húzás széles fogással
4x12/10/8/6 mellhez huzás szük fogással
4x12/10/8/6 evezés
4x12/10/8/6 nyakmögül nyomás
4x12/10/8/6 oldal emelés
4x12/10/8/6 állighuzásez a 4sorozat sok v. kevés esetleg? és a 3gyakorlat elég-e testrészenként vagy esetleg többet kellene csinálnom?mert megkérdeztem ismeresömet ő azt mondta h. 4-5öt csinál mindenre.
-
bubi92
őstag
hoh lassan már 2 hónapja, hogy teremben edzek. elfogyott a tömegnövelő, ajánlatok nekem valami megfizethetőt, de jót. érdemes lenne mellé vagy helyette fehérjét venni?
-
dnelb
veterán
Van valami fehérje most jó ár/érték(minőség) arányban ? Akció valahol vagy ilyesmi..
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest