Hirdetés
Aktív témák
-
Bélah
csendes tag
Nem tudom nem szívatni akarsz-e minket? Mi van ha mondjuk az IP-címed alapján felnyomnálak Tiszaker Ágnesnél? Azt hiszed lehetetlen kideríteni?
Kinek kellenek ilyen "bajnokok"? Edződ van neked egyáltalán, aki meghatározza neked mikor milyen súlycsoportban indulsz? Nem mondja meg mit egyél? Nincs napirended?
Te figyeljél, edzettem birkózó között, és a szomszédom valamikori világbajnok, de ott ilyen beszédtéma nem volt, mint "Napozin". Igaz ez 12-14 éve volt, amikor a társadalom kisebb hányadáról volt elmondható a mentális gyökérség. Legalább a nevet tudjad már leírni: Naposim. Honnan vetted te, hogy majd itt hetven kilósan egy hónap alatt te öt kilót magadra szedsz a napolajtól? Ki mondta neked, hogy az birkózásban használható izom lesz? Meg kellene kérdezni az edződet, nem gondolod?Minden rosszban van valami még rosszabb.
-
Jojo5
őstag
halóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Snoop-y
veterán
Én sem arra gondoltam, hogy 70 kilóval a nyakában ráüljön a bokájára.
De ettől függetlenül igazad van balesetveszélyes lehet
Pláne ha előtte már guggolt súllyal és addig meg nem engedte le rendesen.
Szerencsére én világ életemben így guggoltam így fel sem merült bennem, hogy nem engedem le magamNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Markgx10
őstag
Egyik legjobb barátom is birkozó, sőt napi szinten edzek, találkozok birkozókkal és valóban nagyon gyakori a szetoirdhasználat.
Ettől függetlenül teljesen igazad van.
Mint minden küzdősportnál, a birkózásnál is egy verseny előtt SOHA nem szoktak felsőbb súlycsoportba felhízni, ugyanis akár egy kategóriával feljebb is sokkal erősebbek vannak, akik erre a súlyra FOGYASZTANAK és már évek óta beleerősödtek, tehát ez a felhízás 2 hónap alatt a legnagyobb hülyeség.
Mondok példát az MMA világából, mert onnan tudok százat. Van a 77kg-os súlycsoport, ahová a mérlegelésre (minden sportban ugye hamarabb van a mérlegelés, mint a meccs, a súlyt csak arra az 1 percre kell hozni) Thiago Alves hozza a 77kg-ot, majd ahogy lelép a mérlegről azonnal leül és elkezd enni, inni (persze tápkiegeket) és ezt csinálja 24 órán keresztül, majd másnap a meccs napján 90kg felett van kicsivel (200 font), amikorbelép a ketrecbe. Igaz ez szélsőséges példa, de minden esetben igaz, hogy minimum 4-6 kg-mal több a versenyző súlya, mint a mérlegelésnél.
Ezt végiggondolva egy 70kg-os ember Naposim használatával felmegy 76-ra hirtelen, a szerzett súly 95%-a víz, tehát semmit nem ér vele, ráadásul az új súlyhoz nincs is meg a szuflája, mert ugye az ilyenkor sokat romlik, nem beszélve, hogy rengeteget lassul az ember és a birkozószőnyegen találkozik egy olyan emberrel, aki a küzdelemre már vagy 6-8kg-mal több, mint ő és sokkal erősebb, gyorsabb, kitartóbb. Nem túl okos ötlet
Mindenkinek: nagyon szépen köszönöm a segítséget az mp3-mal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Snoop-y
veterán
válasz Woodslave #20463 üzenetére
Ennyi erővel leugorhatna az Empire State-ről is. Ikarosznak is sikerült ugye...
Már amikor felállt olyat imbolygott vele mint az állat. Meg sem próbáltam volna leguggolni annyival a helyébenNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
Ja és ma mellezés Esetleg ha lesz időm akkor kicsit a hasazás mellett hátazok is.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
LOTR
addikt
egyik ismerősömnek kell fehérje, és így myproteines rendelés várható (remélhetőleg még a héten, de következőn már mindenképpen kellene), ha valaki beszállna vagy rendelne, akkor legyen szíves szólni
kösziOne Ring to rule them all
-
Snoop-y
veterán
válasz #11527168 #20478 üzenetére
Persze nem nagy kunszt mert az egyik kolléganőm is 120-ba guggol de ez a gyerek max egy zacskó szotyival a kezében guggolt eddig le
Én kérek elnézést, hogy tévedtem 1 kilótNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Boxer001
veterán
Még mindig ezen a témán lovagoltok szánalmak?
-
Woodslave
félisten
válasz PókerFész^^ #20481 üzenetére
remélem valami értelmeset vettél és nem tápkieget
-
Woodslave
félisten
kezdem érezni a hasam a tegnapi hasazástól. 2 (2*1) perc oldalsó hídtartás, 2 perc sima hídtartás majd fél perc pihenő után 1 perc hídtartás. Majd haskerék 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1. Elég jó volt. Megpróbálom heti 3-ra felvinni
-
Eagle16
addikt
Na végre fenn van a kicsike
És hihetetlen, de kb. 3-szor tudok vele húzódzkodni széles fogással
Majd még a közepére tekerek valamit, mert ott nem szivacsos és nyomja a pici puha kezem
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
macikos
addikt
válasz PókerFész^^ #20481 üzenetére
Jól megy... tápkieg 70 ezerért, iPhone...
-
glutamin
őstag
válasz Snoop-y #20473 üzenetére
Az szerintem nem 20 font, hanem 45 (a tárcsa alján látszi kicist) és 20 kg kb. Mondjuk az együtt 140 körül lenne. Kész csoda, hi ki tudta emelni a keretből.
macikos
Kislányok a háttérből jöhetnek Gondolom neki akart vetíteni a dakota fiatalember. Nem sok hiányzott egy gerincsérüléshez.„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Snoop-y
veterán
válasz glutamin #20489 üzenetére
Szerintem 140 kilót az a törpe gyerek a 30-as karjával nem emel ki...
Vagy nem tudom de megeszem a kalapom ha az a kiscsávó több mint 60 kiló. Mi a faszt akar 140 kilóval ha az tényleg annyi?[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Jojo5
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Atomgeszi
veterán
Na, akkor együnk.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Quan-Chi
őstag
1:14-nél állítsátok meg , a belső tárcsa tuti hogy 45LBS Barbell az tisztán látszik, de olyan mintha a másik 2 szélső vékonyabb lenne , persze elég szar minőségű a videó ! elképzelhetőnek tartom hogy az a lepkefing kölyök kivesz 130-140kilót kivenni nem olyan vészes az , de látszik hogy nagyon messze van az 1 ismétléstől ... kb felét bírná el !
ez a HSZ nagyon tetszik viszont" i hope you pull your lower back and will never walk again. "
Boxer001 ezt olvasd össze :
Voltam edzeni, szar vót ... Én meg nem vótam, jó vót. szakadtam a röhögéstől
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem meg 51es a karom, úgy hogy fogytam 10 kilót múlt héten még punnyadék voltam a fogyás miatt azóta tartom és kikerekedtem picit jó lesz ez így további cél még 7-8 kiló fogyás és olyam 2-3 centit szeretnék nőni karban és 30at erősödni fekvenyomásban
ja meg ráálltam a 100kilóval való bicepszezés projektre majd szólok ha sikerülne
merthogy a buzi kis Arnold ugye 16 éves korában képes volt rá.. és morci leszek ha én ilyen vén faszként nem tom véghezvinni, mégha a múltkori kísérletnek az is lett a vége hogy 1 évig nem tudtam utánna bicepszezni: reméljük most már felkészült a szervezetem hogy elviselje a hülye ötleteimetyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Tudnátok ajánlani termet a Ferenciek tere - Határ út metró vonalon, legyen 8k-nál olcsóbb a havi diák és legyen állandó szekrény. - Lantos Fitness esetleg?
Viszlát!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amatőr csillagászat
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest