Hirdetés
Aktív témák
-
macikos
addikt
124 kiló vagyok!!!
Valamit csinálni kell, mert ez már szánalmas!
-
Boxer001
veterán
Ma vótam, jó vót.
-
$R64
tag
válasz Snoop-y #20118 üzenetére
60-al melegítesz de 80-90 kg között van a vége? ezt jól értem?
40-el kellene kezdened sztem, 12-16, aztán 60 (10-12), 3x75 vagy 80-ba (pontosan nem tudom mennyi lehet a vége neked, de gondlom megy 70 kilósan 75-be 8) sztem ha így nyomnád maradna erő a végére a nagyobb súlyhoz, a 40-el való nyomás csak szimplán bemelegítés lenne
egy képet láttam rólad, az alapján én is bőven 14% alá tenném a testzsírod, nekem olyan 12-14 sacc per kb, "szemre" -
nepszter1
addikt
A kosár tartalma
1. Creatine Monohydrate 3690.- Ft.
2. Joint-X 3230.- Ft. 3230.- Ft.
3. Calcium-Magnesium 1430.- Ft.
4. C-1000 Caps 1860.- Ft.
5. 100% Whey Pro kókuszos csoki 11220.- Ft.
6. Gurtni fekete 900.- Ft.
7. Csuklóbandázs piros 1390.- Ft.
Összesen 23720.- Ftnaa összeszedtem mi kell a ,,őszi szezonra,, Erre meg is van a pénz de várok még a rendelésel hátha több lesz még a meló még több pénz és akkor még egy multi packot is bedurrantunk
-
kovsol
titán
válasz macikos #20166 üzenetére
és honnan szedjen az ember biztonsági övet ? mire azt beszerzem mivel nincs autó bontó ismerősöm és még szarakodni is kell vele, inkább vettem egyet 1500Ft ért és mi a menő abban, ha egy gányolt szarral edzel ? meg miért menő egy gurtni ? az a menő ha izmos vagy
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Kidus
őstag
Szoval ugy tunik, masra nincs is szuksegem a celok eleresehez, mint egy szarrago fonokre, aki 13 napig beir dolgozni, szabadnapot meg elfelejt adni.
Egy hete nem tudtam menni edzeni, csak egy labazas fert bele, az is mikor volt mar....
Enni sem tudtam normalisan, viszont rohantam egesz nap mint az allat.Ennek eredmenye az lett, hogy 49.9 a merleg allasa jelenleg ( van ez delutan ).
Meg az, hogy ossze vagyok esve. Az oldalamon viszont meg mindig van mocsing.Nem baj, hetvege szabad, alszok 24 orat, aztan szetedzem magam es annyit zabalok, amennyi lemegy.... de csak mert jobbat nem tudok, es mert mar nem is erdekel
Assuming Control
-
becso13
aktív tag
válasz nepszter1 #20172 üzenetére
Nekem anno Tóth Dani mutatta meg a boltban. Elhittem neki, amit mond, mert állítólag nem laikus .
Ez egy elég jó leírás amúgy:
"van egy kis lyuk az egyik végén. Ebbe belebújtatod a másik végét, így keletkezik egy hurok. Ezt rászorítod a csuklódra. A maradék, szabadon maradó végét kell a rúdra tekerni, a fogással szemben. Ráfogsz a rúdra tekert gurtnira - tehát a fogásod és a gurtni együtt tartják a rudat. Olyan mintha valamit rátekernél a rúda és arra fognál rá, hogy ne csússzon, csak ez esetben amit rátekersz, az egyúttal a csuklódhoz is van erősítve."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
talaltam egy termet a 3.-ban. tiz perc seta tolunk, kicsi, szakadt, egy alacsony mennyezetu pince(rendszer)ben van, olyan regi gepekkel, hogy talan oregebbek mint en. viszont minden van, ami kell, nincs tomeg, 5k egy honapra. olyan foldalatti mozgalom jellege van, rettenet jo hangulattal. ide senki sem azert jon h villantson a legujabb nemtommilyen szerkojaval es nem ulnek le a gepekre/padokra beszelgetni az emberek, ha mas is hasznalna.
szoval jo vot. -
Snoop-y
veterán
Eddig úgy csináltam, hogy 60-ba nyomtam melegítésnek 14-et ( ez simán megy ) aztán 70-el ( 8 ismétlések ) végignyomtam.
A keddi piramisozás volt az első. Nyilván ki kell még tapasztalnom, hogy hogyan tudom optimálisan terhelni a mellizmaimat. Tegnapra oltári izomlázam lett de ma már nem érzek semmit.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Snoop-y
veterán
Ma lábazni és hasazni fogok
Nagyon várom már a lábazást. Ma kipróbálom ott is a piramist
Eddig 40 volt a max amibe guggoltam remélem nem szakadok bele ha felmegyek 60-igNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Boxer001
veterán
válasz Snoop-y #20180 üzenetére
Szerintem ez sok széria, a kevesebb néha több... Az meg majd helyben derül ki, hogy miből mennyi megy, felesleges előre meghatározni.
Az jutott eszembe, hogy múltkor mellezett egy fickó, én meg lenyomtam a hátat, meg a váll edzésbe is bőven benne voltam, az meg kb. tartott a 2. gyakorlatánál. Nem tudom mi a faxnak kell egy tucat szériát nyomni Ezt most csak úgy írtam, nem rád vonatkoztatva.
penene
Téged kérdezett valaki? Menjél gyógytornázni, csak előtte egyél zsírszegény túrót.
BÁ
Vagy a bödönből a zsír.[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Boxer001 #20186 üzenetére
De akkor hogyan nézzen ki egy piramis?
Nekem az a bajom, hogy ha mondjuk bemelegítek 50-el és utána 60 -70 - 80 - 85
vagy 70 - 80 - 85 akkor az utolsót lehet nem is bírom megcsinálni illetve ha meg megcsinálom akkor mivel max 2-4 ismétlést végzek nem fáradok el.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Boxer001
veterán
válasz Snoop-y #20187 üzenetére
Hidd el abban a 2-4 ismétlésben is kurvára el lehet fáradni.
A 2. variációt választanám, ilyen szisztéma szerint nyomom. Nem a szériák száma a mérvadó...de mindenki tapasztalja ki, nálam ez tényleg bejön. Ok, nem számítok, mert nem vagyok nagy, de azért a csecsem nem rossz.
Ma hát-váll, nem tartok pihenőt a tegnapi mell-kar után, mert ma jár le a bérlet.[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
válasz penene #20184 üzenetére
ahova én járok ott is sok a "gyógytornász" aliasz "gyógyegér" van, érdekes hányszor volt már hogy mind a 6 fekpadnál sor állt és 3-4an is voltak 1 padon , míg az erőkeret mindig szabad , sőt meg merem kockáztatni hogy amíg oda nem kerültem 1x nem volt használva
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Snoop-y
veterán
-
-
Woodslave
félisten
tegnap a sparban találtam egy olyan zsírszegény túrót (mikland) mint régen az alpa volt. Ugyanolyan a doboz, fél kiló 250 Ft. Nem nagyon emlékszem az alpa tápanyagösszetételére, de ennek 12 gramm fehérje/100 gramm, meg 6 gr ch, ami mind cukor (valszeg tejcukor de ezt majd valamelyik okostojás megírja)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Quan-Chi
őstag
-
Snoop-y
veterán
Ezt én is akartam már kérdezni mert páros lábbal leguggolok 500-at is de meglepődnék ha egy lábbal tudnék guggolni 50-et akár...
Amúgy bevált térdszétkúró gyakorlatként felvehetné még:
Békaügetés, törpejárás
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Quan-Chi
őstag
sajnos nekem is a jobb lábam sokkal erősebb és nagyobb, guggolásnál érzem is hogy mindig az indít ha rákoncentrálok a balra meg -20-30kiló , az egylábas guggolásnál csak az a baj hogy az agy arra koncentrál hogy el ne borulj nem pedig az izommunkára !
ugyan ez a helyzet mikor azt mondják a nagy okosok a terembe hogy nehezebb úgy fekve nyomni h felrakják a lábukat ( sőt olyat is láttam hogy a levegőbe tartotta ) pedig a mellizom ereje ugyan akkora marad mind1 hova rakod a lábad, viszont mivel instabillá válik a kivitelezés és az agy erre is koncentrál ezért csökken a terhelhetőség ... érdekeskajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- iOS alkalmazások
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest