Hirdetés
Aktív témák
-
$R64
tag
válasz BÁ Nutrition #19597 üzenetére
azért tavaly megnyert egy vb-t, nem egy olyan nívos verseny de akkor is... [link]
nyúl mit ért el eddig? nem túl sokat, ossza az észt a 3 számmal nagyobb deca d.-s pólóiban -
harry
veterán
Most 3 edzésnap van, valahogy így:
H: mell+tric, Sz: Hát+combhajlító, P: comb, váll, bicepsz
Na mondjuk az utolsó nap szerintem nem jó, vagy comb, vagy váll-bic, együtt ez sok, de mindegy is. És ehhez gondoltam úgy megvariálni, hogy lesz egy rövidebb és egy hosszabb tricepsz/bicepsz edzés is, kb így:
H: hosszabb tricepsz, Sz: rövidebb bicepsz P: rövidebb tricepsz H: hosszabb bicepsz.
Ezzel változna az is, hogy adott napon adott karizom mellett melyik másik izmot edzem. Vagy lehet máshogy is. Esetleg negyedik edzésnap, néha van is, hogy elmegyek 4.szer, de erre nem alapoznék tervet.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Kidus
őstag
válasz BÁ Nutrition #19600 üzenetére
Rizsfozogep??
Grill se artana, csak faszenes van a teraszonJah kulfold, nalam fel 7 mult meg csak, eppen nem tudom mit fozok, van benne csirke meg gomba meg paradicsom, hagyma, paprika, majd a vegen megmondom, mi lett.
64:
A szetkuldes azt jelenti, hogy sokkal tobbet csinalok, mint kene, tobb suly, tobb gyakorlat, minden szar amit erek, a vegen meg futopadra fel, es erdekesen nem tudok jarni utana....
Tudom, baromsag. Nem szokott erdekelniszerk: btw. bocs, hogy teleszemetelem a topicot...
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
macikos
addikt
Nem az számít, hogy azt megnyerte. Az számít, hogy embertelen fizikuma van, ő a legnagyobb magyar testépítő. Ja és neki van lába, tökéletes a vádlija. Múltkor is néztem néhány pro képeit, aztán ott volt Johnny O. Jackson az óvodás kori vádlijával. Erre írták ott kommentbe, hogy még rámehetne. Hát kurvára nem! Az a vádli olyan marad, akármit csinál vele!
-
$R64
tag
válasz macikos #19605 üzenetére
Akkor ennyi számít hogy marha nagy a vádlija? Mi számítana? Az hogy sikereket érjen el, és elismerjék. Tömege, genetikája meg van hozzá, magasnak is számít a bodysok között, korban is bőven ott van, úgyhogy minden adott. Egy jó szpoznorral és sok money-val ez az ember nagyon sokkra viheti sztem....
Ez is egy egész jó cikk
"Igen, 4-5 éve. 240-be guggoltam négyet 20 évesen, de most már nem guggolok. Hogy még vastagabb legyen a combom, annak nem sok értelmét látom."
"A kalóriákat nem számolom, igazából még verseny előtt sem. Inkább érzésre. A tükörben nézem magamat és úgy módosítok mindig. Ösztönösen csinálom." - nagy tag -
runner 125
nagyúr
Srácok, mi a neve annak a gépnek, amire rá lehet állni, egy tárcsa az egész, van egy fogantyúja, és csípőből lehet balra-jobbra tekerni magad. Egészen éreztem a múltkori edzés után oldalt izomlázat, ahol bezony könnyen megül a zsír. Be akarok egyet szerezni itthonra is.
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Eagle16
addikt
válasz runner 125 #19607 üzenetére
Annak a neve Twister.
De azt remélem tudod, hogy az izomláz nem a zsírégetés jele₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
BÁ Nutrition
addikt
aha nagyon megkönnyíti az életedet belerakod a rizst öntesz hozzá megfelelő mennyiségű vizet és elkészíti. még melegen is tartja ha végzett.
[link]grillből meg ilyet: [link]
a takarítására kell odafigyelni hogy semmi érdes felülettel ne találkozzon mert lebaxod róla a teflont de ha vigyázol nagyon sokáig jó lesz. itt is csak annyi a dolgod hogy felszeleteled a húst, besózod, befűszerezed felrakod rá aztán ha végzett csipog ráadásul egy csomó trutyi(zsír kisül belőle, nem is gondolnád hogy pl a csirkemellben mennyi zsír van, ami így eltávozik, nemhogy még használni kéne olajat a sütéshez..6 óra? akkor nyú jorkba vagy?
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
swoody
senior tag
válasz BÁ Nutrition #19609 üzenetére
Neked van kontakt grill-ed?
-
harry
veterán
válasz BÁ Nutrition #19609 üzenetére
Felénk a tűzhely is így működik Mondom, kb. 5 perc volt összerakni a cuccost (mérleg elő, lemérni, rizst lemosni, olajat melegíteni, rácsapni a rizst, kevergetni, sózni, felönteni vízzel, és kész). Annyi, hogy a végén nem kapcsol le, hanem 10 percenként rá kell néznem... És ez is meglehetősen sokáig meleg marad. Vagy nem tudom, ennél mi/mennyivel lehet egyszerűbb.
Hússal is hasonlóképp vagyok. Általában ott vár felszeletelve a hús a hűtőben, lemosom, fűszerezem, lepirítom gyorsan, aztán hagyom. Bár ez a grill azért szimpatikus, inkább az ízek miatt gondolkodom rajt, hmm.
Amit inkább utálok, az a húsfeldolgozás. Hazacipelni, lepucolni, feldarabolni, mérlegelni/zacskózni. Utálom. Nem 1-2 mellnél, de 3kg körül azért már igényel némi időt, és elég macera munka.
Lehet csak le kéne darálni az egészetTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz swoody #19611 üzenetére
van, még íreknél vettem. ott vettem rizsfőzőt is, az már nincs meg, hanem ételpárolót használok. rizsfőző picit jobb lenne, de ez is elmegy
harry a húsra mondtam 5 perc melót a felszeleteléssel együtt, a rizsfőzés kb 20 másodperc, és nem kell ránézni egyszer sem. simán megteheted hogy mielőtt elmész edzeni felrakod és mire hazaérsz ott vár a frissen elkészült gőzölgő rizsed
persze azért nem baj ha van lakásbiztosításod
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #19614 üzenetére
hát nekem legalább 2 perc a rizsfőzés aktivitás...
Rakok vizet a párolóba alulra. összerakom. lemérem a rizst, berakom szűrőbe, hogy megmossam. vizet kell tenni a főzőbe, sót rakni bele. megmosni a rizst, belekapargatni az edénybe. Tető rá és indul.
Elég macera, mit ne mondjak.Utána meg a kész, ki kell venni, dobozolni, és a legdurvább, mosogatni kell!
A hús elkészítésről nem is beszélek...
-
Snoop-y
veterán
Höjj ma láb edzés lesz. Érdekes lesz mert holnap megyek teniszezni. Valószínű kicsit lomha leszek a pályán
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
harry
veterán
Jó, ennyi erővel nekem is lehet fél perc, de nem lesz, mert ugyanazokat a lépéseket meg fogom tartani (mérés, mosás), 1-2 perc meg nem igazán lényeg.
A vége inkább érdekes. Ez hogy van, időre állítod, és leáll, vagy érzi mikor készült el, és lekapcsol?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
macikos
addikt
Nem tudom mit szerencsétlenkedtek ezzel a rizsfőzéssel...
Kiöntöd a rizst a fazékba. Abban meg is moshatod, kavarással jobban lejön a kosz, mintha szűrőbe rakod. Felengeded annyi vízzel, hogy ellepje 2cm-el. Rá a fedő. Felforralod, amikor már forr 1-2 perce, akkor kikapcsolod, fedőt úgy hagyod és 20 perc múlva kész. Ennyi.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
kovsol
titán
válasz BÁ Nutrition #19624 üzenetére
rólam úgy 3kg ment le az elmúlt 2,5 hétben
May the Force be with you!
-
-
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #19626 üzenetére
Napi 13g cukorral könnyen védekezhetsz az izomvesztés ellen
-
swoody
senior tag
Milyet érdemes venni?
Jó az ilyen 5-7 ezer körüli is? Azért kérdem mert láttam már 25 ezer-ért is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz swoody #19630 üzenetére
nem tom, nekem kint az ócsóbbikból volt. gondolom tartósabb a drágább. a tapadásmentes felület szokott jobb minőségűbb lenni a drágábbon.
meg nem mindegy hogy ételpárólót nézel vagy rizsfőzőt. az ételpároló drágább cuccos. én amúgy még nem láttam 25k-s rizsfőzőt de biztos vanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
harry
veterán
válasz macikos #19621 üzenetére
Annyira szeretem, amikor belemagyaráznak valamibe, gratulálok neked is, nem arról volt szó, hogyan kell főzni, hanem, hogy milyen eszközökkel mennyi idő/macera, de ezt már magas felfogni, szerinted nem tudunk rizst főzni és most megvilágosítottál minket, vagy mi a szar?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz BÁ Nutrition #19622 üzenetére
Na te is, most ezen mi bénaság? Van egy szűrőm, abba tudom mennyi rizs fér, és van egy poharam, amibe az ehhez szükséges víz fér, általában ezeket használom, ez attól még mérés, nem?
És a mérleg mennyivel bonyolultabb? Semmivel, fél percTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
swoody
senior tag
válasz BÁ Nutrition #19631 üzenetére
Kontakt grill.
-
BÁ Nutrition
addikt
BÉNA!!
swoody: a grillből én nem vennék 5000ért. teszkóban láttam asszem annyi körül de azon nem volt letapadásgátló. ja meg ha van olyan kivitel aminek levehető a sütőfelülete az szintén előnyös takarításkor. nekem is ilyen van. bár ez 40k volt Dzsordzs Fórmen Lín mín fat grilling masín vagy mi a neve
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
ma darált csirkemellel töltött cukkini a menü nyakon öntve egy natúr joghurttal és kovászos uborka, még van 3 adag, de most felfaltam volna mindet
-
Woodslave
félisten
Macikosnak
27 Reasons to Be Big
1. I like having to think, “Is this really worth getting up for?” before doing anything.
2. I like having to roll off the bench press instead of sitting up.
3. I like the feeling of having my head filling with pressure, turning bright red and not being able to breathe. And this is just from tying my shoes. I find it best to take a big breath of air, drop as fast as I can and speed tie. I can usually get the job done in four to five reps.
4. I like the feeling of my belly on my upper thighs when I take a dump. Sometimes I even try to sit back further, fill my belly with air and blast away like I would a big squat.
5. I like feeling hot and sweaty when sitting in an air conditioned room with my shirt off and a fan blowing on me. This is how I spend most days at work!6. I like taking an extra few minutes in my car to catch my breath from walking across the parking lot.
7. I like having to put my belt through my belt loops before I put on my pants. I remember how mad my friend Jim was one time at the airport when he was asked to remove his belt before going through the metal detector. He knew he had two choices. He could either go the rest of the day without his belt, or head to the restroom to take his pants back off and re-loop the belt. He waited until the next time he had to take a dump as it would just be too much of a pain to remove his pants for no reason.
8. I like waking up in the middle of the night with my hands numb. Gives me a chance to eat more food.
9. I like being asked things like:
“Do you lift weights?”
No, I look this way for no other reason.
“Are you a wrestler?”
Yeah, like I have the mobility to jump off the top rope!10. I like the time I have to spend in business meetings trying to overcome the meathead image all the fat, out-of-shape business executives have of me.
11. I like the feeling I have of needing to take a shit all day long.
12. I like the lower back workout I get from walking across the room.
13. Cell phones are also a treat when you’re big. You’re sure to cut all conversations very short because you know your arm will get tired within the first two minutes. This is where the headsets are great, but these Shrek-like fingers make it hard to get the damn plug in the phone.
14. On that same note, I like having to retype just about every third word because my damn fingers keep hitting the wrong keys.
15. I like buying a new recliner every year because they all break down.
16. I like the feeling of jeans either smashing my nuts or falling off my ass.
17. I like coming up with excuses to avoid places like the zoo, amusement parks, fairs or any other place that involves a shitload of walking in hot weather. Yeah, let’s all go to Disney World!
18. I love speed squat workouts where the only thing that’s moving fast is my heart rate.
19. I love leaving work and finding that when I get to my car I forgot something and realize it isn’t worth the 20 yards to walk back and get it. The only exception to this rule is when I forget my car keys and then have to stand there pissed at myself for a half hour before I walk back in and get them. I usually try using my cell phone to call in and have someone bring them out to me.
20. I love swimming and finding myself in the deep end where I can’t touch.
21. I always like it when I’m the passenger in a compact car. First you have a hell of a time getting into the car as it feels like you’re doing a one-leg squat down to a shoe box. Then when you reach your destination you find you’re curbside parked. You go to open the door and you hear the oh-so-familiar scratch of the car door on the curb. This sound runs down your spine like fingernails on a chalkboard.
You then look out the door and see that you’re required to do the deepest one-leg squat in history to get out. The only way you’ll be able to do this is to arch your back and press your feet into the floor as hard as you can to begin to lift yourself up in the seat as you would on a hack squat machine. If done correctly, you can gain up to six inches before you take the side lunge from hell to get out.
Once you’re in the proper position you should be able to take the leap of faith to get out. If this wasn’t bad enough, you always know that it’s not over after the first step. You know there’s a very good chance you’ll end up losing your balance as you get out and end up taking a few awkward backward steps once you clear the door. The worst thing of all is knowing once you get out you’ll have to find a way to get back in.22. I love feeling like I’m getting more jacked and ripped at the same time, yet every picture I see of myself shows a fat bloated pig. I guess it’s true that a picture can add two rolls and twenty pounds of fat. Okay, thirty.
23. I like knowing that when I go to take a dump I have a very good chance of getting a lat cramp when I go to wipe. This will always lead to the “quick” wipe and a dirty ass.
Jim has always suggested the use of baby wipes to finish the job, but let’s face it, do you really want to risk the lat cramp again? I’d much rather hit the shower to finish the job. Hint: You’ll need to get one of those detachable showerheads so you can get the direct line of fire.
If all else fails, you can ask your sweetheart to help finish the job. To do this you need to lie on your back and lift your legs up and back as far as you can. This will give her a perfect view to get the job done.
Okay, I know I crossed the line with that one, but I do know of at least three lifters who take care of hygiene this way. They call this “assuming the position.”
24. I love having to have someone else button my top shirt button and put my tie on because I can’t reach it.
25. I also like going out to eat and finding I’m in a restaurant that has two choices: 1) the booth you have to squeeze your ass into, knowing that your belly will be smashed the entire meal and 2) those tall tables with the extra high barstools. Not able to lean back and set your feet on the floor is counterproductive to one of the most important activities of getting big—eating. I suggest leaving and finding somewhere else to eat.
26. I like all the crazy sexual positions I can conform to.27. Going to the airport provides several great reasons why you should all strive to get big. First up, you have to get all your crap out of the car and to the check-in. In my case I’m usually looking at a duffle bag of clothes for the weekend trip. You also need a bigger bag because all your crap is size XXX, plus you need a few extra shirts as you’re bound to sweat through most of them and will need to change often.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
egy hátas képet én is bevállalok nem mintha lenne értelme mert a jó fényviszonyoknak köszönhetően nem láccik lófax se az izmokból de evvanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kovsol
titán
válasz BÁ Nutrition #19643 üzenetére
fény tényleg szar, de jól látszik te se az apró népek osztályába vagy sorolható
-
Tipo16V
aktív tag
ha már röpködnek a hátas képek, akkor berakok egyet énis [link]
lehet röhögni
legközelebb csak akkor lesz kép, ha elérem a 80kg-t"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
BÁ Nutrition
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Interactive Brokers társalgó
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest