Hirdetés
Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz #25954560 #16699 üzenetére
Ha a tenyér befelé néz húzódzkodásnál és vállszélességnél fogod, akkor az bicepszre fog menni. Amikor elindítod a mozgást, először a lapockád mozduljon, csak utána a karod. Aztán mikor lehúztad a melledhez, ott megtartod egy pillanatra és akkor összepréseled a lapockákat. Ez egyébként majd ki fog alakulni. Ilyen edzésmúlttal még nincs megfelelő ideg-izom kapcsolatod, ami persze most még nem nagy gond, de később nagyon sokat fog számítani. Hajrá, jó lesz az!
-
kovsol
titán
válasz Snoop-y #16700 üzenetére
rajtam van egy rakat felesleg így nekem a húrka 4x8 megy ez van tudom szar vagyok, bár lehet ha ezzel kezdeném jobban menne, de múlt héten egy srác is tolta és úgy kezdte 32.5 majd 40 és végül 50kg -s kézi súlyzóval a lába közt tolta!! ott kicsit hogy is mondjam égőnek találtam magam
May the Force be with you!
-
Snoop-y
veterán
válasz kovsol #16702 üzenetére
Az igen
Mondjuk nálunk 30Kg a legnagyobb kézi súlyzó. Szerintem meg is szakadnék ha azt magamra aggatnám ( majdnem a fele a testsúlyomnak )Valaki linkelt gettós pateszokat. Na azt hiszem van még mit fejlődni
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
peetmaster
senior tag
válasz #25954560 #16703 üzenetére
A kampókéz az egész hátedzésre vonatkozik (mellhez húzás, nyakhoz húzás, döntött törzsű evezés, t-rudas evezés, stb.). Lényeg, hogy megpróbáld kikapcsolni a bicepszet, és csak a hát dolgozzon.
Snoop-y: ezek nagyon durvák, tavaly nyáron haverokkal megnéztük párszor, és csak ámultunk. Black Power!
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
Úgy látom itt csak én vagyok, aki valaha kipróbált valami szert, mindenki más naturalban lett +100kg 50-es karral
-
$R64
tag
válasz #25954560 #16687 üzenetére
#16688) kovsol - ez az elején alap sztem, srác pont úgy fejlődik mint egy átlagos kezdő builder! Én annó 40 kg kezdtem a fekvenyomást (4x8) de fél év után már 75al szeriáztam.
Szóval &rew valamit jól csinál A tricepsz gépen viszont a 95 az sok (ha dupla csigás a gép, alul-felül 1-1 csiga), ott rengetegen csalnak és rángatják a gépet, én is bele estem ebben a hibában annó, 1-2 év gyúrás után ott rángattam a 100 kg-t, ma már csak 80ig megyek fel de az full szabályos. -
-
tween
őstag
válasz God Vazzeg #16715 üzenetére
nézünk,nézünk,de nem látunk semmit
-
LOTR
addikt
válasz #25954560 #16692 üzenetére
jól csinálod, továbbra is mellhez húzd, ne nyakhoz hátra, az nem túl jó az izületeknek
a vállszélességű húzódzkodás is teljesen jó, talán lehet egy kicsit szélesebben, de túl szélesen se fogd, szintén nem túl jó az izületeknek, és annyival nem jobb az eredmény, sőt
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Márk01
tag
válasz God Vazzeg #16722 üzenetére
[ Szerkesztve ]
===============================================================
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #16722 üzenetére
hasznos dolgok maradnak hátra hulladéknak egy szerelőműhelyben
de pl ekkora tárcsák meg dobok azért nem könnyűek, ha az egyik máshogy kopik, mint a másik ott már akár kilós eltérések is lehetnek a súlyokban végeredményül
bár az ilyen hc arcokat nem nagyon érdekelhetiOne Ring to rule them all
-
P00By
nagyúr
Elfejeltettem meg nem is néztem!
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #16727 üzenetére
de nem a lendkerékre meg az ékszíjtárcsákra gondoltam -vagy mik voltak azok a másikak, hát azokon mi kopna- hanem a féktárcsákra (valahol tuti ezeket is használják ), meg a fékdobokra
-
-
Bibby
addikt
"ha már lejár rendszeresen és megedzi az összes izomcsoportját 1x 1 héten"
Látom te sem olvastad a topikot gyakran. Nézd meg nyugodtan az új arcok mivel kezdik a szösszeneteiket:
"Én biztos hogy nem akarok terembe járni, mert
1. nincs időm
2. nincs kedvem
3. nekem csak kevés izom kell, azt biztos lehet itthon is
4. nekem csak a mellizmom kicsi meg egy kis bicepszet szeretnék, mást nem
5. a lábam az erős mert fociztam bicikliztem lábtengóztam kiskoromban."Na így aztán megvan a lelkesedés meg a komplett edzés.
Ελευθερια η θανατος
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #16730 üzenetére
úgy nézem van ott ilyen teherautóról, meg nagy dögökről is alkatrész, és ha feltesz 4-6-8db-ot azokról akkor azért simán összejöhet a különbség, mert midnegyik autón máshogy kopik
na nem mintha nagy cucc lenne ekkora eltérés fekvenyomás közben, meg az ő termüket elnézve ez is rohadtul mindegynek tűnikvagy itt a topikban, vagy bbtvben (itt mondjuk több helyen is) volt, hogy valaki szintén ilyen alkatrszékeből fabrikált magának cuccokat
&rew
nem, de te is írtad, ha nyakhoz húzod kényelmetlen, az izületeknek úgyszintén kényelmetlen
ha mellhez húzod akkor sokkal kevésbé kapnak a vállizületek
terhelésben mondjuk, hogy azonos
tehát minek csináljunk olyan gyakorlatot ami az izületeknek sem olyan jó, ha van jobb választásunk is[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz God Vazzeg #16734 üzenetére
Sajnos ez még a te szinteden is nagyon gyenge volt, pedig azt nehéz alulmúlni.
Ελευθερια η θανατος
-
törölt tag
ezek egy reszet en is tudom prezentalni:
- nem akarok baromi nagy lenni. erre konnyu a valasz: akkor csak idoben kell abbahagyni de nem el sem kezdeni. mert ha az ember elkezdi, akkor rajon h mennyi melo lenne baromi nagynak lenni es arra is h milyen messze van tole.
- otthon is lehet csinalni. lehet. ha tudsz huzodzkodni, fekvotamaszozni, felulni, haskerekezni, akkor siman lehet ez a fejlodes elso lepcsoje. csakhogy az emberek nagy resze csak az _utan_ hajlando otthon is erositeni, ha mar kialakult benne a mozgas iranti igeny es hianyzik, ha nem csinalja. -
kovsol
titán
anyám bolognait akart enni és mondtam neki próbáljuk ki darált csirkemellel, és nem az ő általa favorizált disznó+marha kombinációval, hát annyit mondok fényévekkel jobb lett szerintem így és nem az van hogy tiszta zsír, igen finom lett
May the Force be with you!
-
Tipo16V
aktív tag
tegnap voltunk a vastestvéremmel a petivel pesten..éhesek voltunk..bementünk a mekibe..mondom neki mit együnk..sajtburgert??ááá nem, mekcsikent, probáljunk meg normális kaját enni. Oké toljuk befele az asztalnál..mondom megnézem már mennyi fehérje van benne, azt irta, h 21gr. Én megmondom őszintén meglepődtem. Az elég jó. Ettől függetlenül 2500ftért van 210gr fehérjéd, még ha csirkemellet eszel akk kb 1200forintból van 240gr fehérjéd.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest