Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Bubee82 #1417 üzenetére
Akkor ezt az Aminostaros Creatint meg is fogom próbálni azt hiszem, rengeteg szőlőcukorral hogy lekössem, meg a korábban emlegetett ON fehérjét azt hiszem. Szoktatok még mellé tolni valamit? Aminosav kapszulát, vagy valami mást?
Mod: 13,87% -> Hypermass 5000 (22%) eléggé leszerepelt akkor úgytűnik.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Bubee82 #1366 üzenetére
Voltunk a hétvégén bonusz parádén, és ott volt egy két kocaizmos csóka (volt tömeg, de nem szállkás egyáltalán)...
Barátnőm azt mondta rájuk, hogy ez már nem tetszik neki (viszont full szállkás csávó felsőteste meg tetszett neki - rohadék, majd nekem is olyan lesz.).
Barátnője meg odáig volt a nagy tömegű, de nem sok izomtónusú csávókért, hogy hú de izmos.
Szal van ilyen is meg olyan is...
Hála istennek barátnőm szereti a csontkollekciókat is (engem!!) !
-
dragonfx
veterán
válasz
Bubee82 #1353 üzenetére
lehet sokan lexarják, de ettől még a nagytöbbség azona véleményen lesz amin én, ja és hozzátenném ezeknek a 75%a csaj....
amugy nem is értem eza topik mi faxnak van??...mindenki csak fikázik meg oltgogat, nem is témáról beszélget senki...azt hinné a gyanútlan betérő itt megossza minbdneki miket szed mivle segít hogy jobban fejlődjön, milyne gyakikat cisnál, hogy miylen szériákba stb...és moderátorok mindezt hagyják, rég bekéne zárniuk ezta témát...elég vicces...
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #1071 üzenetére
Biztos durva lesz, de néha hagyj a testednek pihenőt is, mert hosszú távon gondok lehetnek belőle..
Meg ha többet pihensz 2 qra közt, jobban hat a következő
Teszto biztos jó választás diéta mellé? Inkább valami anabolikus cucc kellene, ami kevésbé androgén nem?Persze nekem mind1, ha jó eredményt érsz el, majd jól kipróbálom én is
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82 #1067 üzenetére
Hát azok alapján amiket olvastam egy elfogadható testzsír elérése (8-10%) kokszal sokkal könnyebben megy. Nem kell annyira lecsökkenteni a ch-t és a kalóriákat, nem kell nagyon megemelni a fehérjét, még az is elképzelhető, hogy diéta közben nősz egy kicsit.
Egyszer biztos kipróbálom, hogy milyen kokszal diétázni csak az összehasonlítás kedvéért. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #1055 üzenetére
mindig a nap vegerol kell lecsappantani a ch-t, es ahogy haladsz elore ugy veszel el tobb es tobb ch-t a kajalasokbol. mindig egyre korabbra tolodik az utso. szerintem azert delutan 4ig siman lehet enni vege fele is.
tenyleg aszontad a dietat ugy csinalod hogy lesz egy kis segitseg benne. elarulod? vagy mar irtad vmikor hogy mit? -
érdekes ötlet
de így elmondva jólhangzik, kíváncsi vagyok majd az eredményre. tojásfehérje levet milyen kiszerelésben, és mennyiér árulják? az viszont elképzelhető, hogy ez is drágulni fog, ha 50ft lesz a tojás..
én jelenleg úgy gondolom, hogy reggel egy turmix, edzés után meg tömegnövelő. kívánsi vagyok majd a pénztárcám hogyan gondolja
-
L|zsidoboz
őstag
guglit azért nem szeretem ilyenkor, mert pl. a c-vitaminra is 10 kb. mg-ot ír.
itthon meg van egy rakat Ca és Mg pezsgőtabletta, ha már ingyen van, akkor csak meg is iszogatom...
de közben találtam hozzá anyagot a bb-n.[link]
az 1 grammos ''tipped'' meg telitalálat volt.
BÁ: ingyen van és még finom is tőle a víz. akkor meg iszom.
célom meg nincs a bodyval egyenlőre, de ezt te is tudod. majd ha vége lesz a natural korszaknak...
[Szerkesztve] -
erről szolgálhatok némi tapasztalattal
télleg para a diéta amúgy, főleg ha sikerül felmenni 85 killa főlé. abból egy 10est minimum vissza szeretnék menni majd, vagy többet. de majd meglátom, úgyis a tükör mondja meg.
Godnak meg úgy legyen 50-es karja, ahogy mi fogyunk el -
Markgx10
őstag
Két napja alig tudok valami szénhidrátot magamba erőltetni.
A fehérjebevitelt még könnyedén megoldom, még a reggeli zabpehely is lemegy valahogy, de egyébként meg nem vagyok éhes (tegnap este is elmentem egy csajszival pizzázni és egy szeletet tudtam megenni, mikor eddig egy egésszel még csak jól sem laktam teljesen), erőlködnöm kell minden szelet puffasztott rizzsel. Neked volt ilyen a kúra végén/után? Valaki tud valami tanácsot adni, azon kívül, hogy erőltessem, mert azt megteszem magamtól is.
Pedig ha ilyen fikán eszek, akkor jövő héten nem lesz meg a 150, ez fix.
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest