Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vedini
őstag
válasz
Bubee82 #6672 üzenetére
hmm..
azért ütős, hogy az "atlantik" tonhal 5.0-át kapott a rio mari meg csak 4.2, még fordítva se lenne reális, dehát ízlések és pofonok3 év alatt 45 kiló biztos nem szín izom
kicsit mohó voltam, és feljött kb 3 hét alatt 4-5kiló, sajna ennek legalább a fele zsír, kicsit visszaveszek a ch-bólFoglalt név
ez a naturálos téma tényleg túl van lihegve, van aki bevállalja és vállalja a kockázatot, valaki meg nem, mert elég neki csak a tápkieg, ennyi -
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #6596 üzenetére
Te figyeljé má, elmeroggyant vagy? Komolyan kérdezem.
Én legalább próbálok írni valami értelmeset is, de te mi a jókurvaéletet művelsz?Gondolkozz már el magadon smurfkötsög.
Még csak véletlenül se írjál valamit, hogy esetleg mi a helyzet az edzéssel, diétával
(jah és ne gyere nekünk a blogoddal, hogy azt olvassuk el, ide is gügyöghetnél 1-2 mondatot) Akkora egy fax vagy, hogy szörnyű.
(egyébként nem csak hülyeségből írtam ezt, de nem fogod fel, úgy hogy nem szóltam
)
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #6499 üzenetére
Írjon neked ilyen kedveseket legközelebb a Fero a nászutatokon!
Az ember megpróbál kedves lenni, és ez a köszönöt.
Túl nagy lett mostanság az arcod, oda mennek hozzád ketten a teremben meg hasonlók.
Azt hiszed te vagy a Steve Namat?
Nem, nem te vagy, mert ő nem egy csaló. -
hummerdikk
őstag
válasz
Bubee82 #5952 üzenetére
Te mondod nekunk ilyen avatarral? Na ne nevettess mert belehalok!
kis on: Dieta hogy all? kepek vannak?(mielott vki felreerti nem azert kell h a pocsomet verjem ra hanem kivancsi vok hogy halad) jah es szedsz vmi koxot?Foglalt: hallod, sztem tulmentel azon a ponton ami utan mar bunkosagnak es parasztsagnak mondjak az ilyen viselkedest...(nem serteskent mondom!)
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #5867 üzenetére
Na azt már nem...
Én nagyon figyelek hogy kik akarnak menni, aztán legfeljebb nem megyek, ha nem tetszik...
Szerintem egy bizonyos időlimitet kéne alkalmazni, azt kellene megnézni, hogy ki milyen régóta írkál ide...rengetegen kiesnének.
(magyarul maradna a régi "mag"
) Igaz ha nagyon visszamennénk az időben, én is pofára esnék.
bandus
Na még te hiányzol.Az a gáz, hogy benyaltad már Márknál magad...
szerk.:
milyen szmájlit rakjak még be, lehetne még, túl kevés
God
Kuffojjá má el, utállak.Kopirájt nem volt, jogos.
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #5835 üzenetére
Igaza van Márknak...ennyit csak rá tudnál áldozni.
Meg te amúgy is mit rinyálsz, diákjeggyel mész.
(ha tényleg jó időpontban lesz és tényleg megyek is, akkor Pestről átjösz Kistarcsára...HÉV, vagy busz, aztán elviszem a zsíros segged
kocsival nah
de még sok a ha...)
Szerk.: na jól van nem vitázok én veled, te tudod, hogy milyen helyzetben vagy, majd kialakul addigra. -
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Bubee82 #5501 üzenetére
Márk, God, Doow nem elég kemények... Tudod ők már csak ilyen csicskák maradnak -
Látom, ha társaság változott is, a hangulat nem
u.i.: b@szki, rászogtam a cigire, ezt adjátok össze...bagós gyúrós...ki látott már ilyet...hiába...a sterssz mikre képes...de legalább a kaját tartom, töbnyire...mondom ezt azután, hogy kb 3 órája toltam be egy doboz Mozartkugel jégkrémet
Kellett a ch, nincs mese
Amúgy tényelg szépen betartom,, becsszó
u.u.i.: és mi van az igazi erőemberrel? HOL VAN JANESZ!?
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Bubee82 #5498 üzenetére
Neeeeee, még megvan ez a smiley
Amúgy köszönöm a lelkes üdvözlést
Hogy-hogy leléptek? Mark, God, Wood mint látom jelen, BáNut, Csudri és Te is itt vagy...de hogy Boxi meg Manitu nincs itt (Zúzó, Etilin pl merre
), ezen elámultam, pláne Boxin..de akkor most ki a degeci polgármester?
Hát, ez van, akkor majd én rontom itt a levegőt sokak örömére
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #5429 üzenetére
Én meg azt gondolom, hogy mögé kell látni a dolgoknak
A "sárga" oldallal is ez a baj, meg mostmár a feketével is, hogy egy bizonyos célért van, és az nem az, hogy információt adjon, hanem hogy pénzt keressen. Ami természetes. Korrektül lehet hozzáállni a dolgokhoz, de ha ez veszélyezteti az elsődleges célt (pénzkereset) akkor nem biztos hogy jól tudsz kijönni ebből.
Szerintem Pisti pontosan azért korrekt iszonyatosan, mert nem szól bele ezekbe a dolgokba, illetve ha beleszól, akkor se vállon vereget, hanem védi az aranytojást tojó tyúkot, elvégre szponzorra szükség van. Semmi kivetnivalót nem látok ebben..
Te mit szeretnél: eladni egy terméket "idiótákkal" akik azt mondják amit te akarsz, vagy korrektül hozzáálló embereket, akik elmondják hogy bizony szart se ér X termék, amit te forgalmazol..
El kell gondolkozni mielőtt kritizálsz, mert visszafele sülhet el
(Itt jegyzem meg, hogy a törölt hsz nekem is nagyon arrogáns hangszínben jött le, ha nem is így akartad. Ha azt hiszed hogy 1,5 év edzésmúlttal te valamit is tudsz a testépítésről, nagyot tévedsz, de el fog telni még másik ennyi, mire erre rájössz. Amit letettél az asztalra, az lehet neked valami, de lehet másnak lófax.. Peace man
)
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #5429 üzenetére
Az első sort arra írtam, hogy néha jobb csendben maradni, és hagyni az ilyen Lalikákat, mert belőlük él a te "szponzorod". Ha sokáig basztatod őket, akkor lehet hogy te szívsz nagyobbat, nem pedig ők.
A nem beszólás nem egyenlő a puncsolással nálam. Most attól, hogy ők idióták és te leoltod őket, attól ugyanolyanok maradnak. Alapból persze, hogy nem ezzel jár a hála, de ha ez is része, akkor sztem nem egy teljesíthetetlen dolog.
Gondolom Andro se veszi őket komolyan, csak amíg ők hozzák a több pénzt a kasszába, addig hiába az eredményeid, mint mondtad, ezt a világot a pénz irányítja...A Pisti meg az Andro seggét nem kell látványosan nyalni, mint a többi patesznak, csak hagyd őket a maguk kis világában. Hidd el, abból nem lehet bajod.
Ő pénzük és életük, úgy basszák el ahogy nekik tetszik.
Ha nem kérnek tanácsot, csak mondod nekik a frankót, úgysem fogadják meg, külső szemmel meg az jön le, hogy te vagy a bad boy.
Erre van az a mondás, hogy a vélemény olyan mint a segglyuk (tudom doomer homárnak ez magas labda lesz egy homoviccre, de leszarom). Mindenkinek van sajátja, mégse vagy kíváncsi a másikéra. Vagy valami ilyesmi...
-
Foglalt név
addikt
válasz
Bubee82 #5439 üzenetére
Be is kaphatod
Nem vágom mi a baj. Tényleg naturálban ennyit lehet elérni? Mert akkor legyen, de így azért bánt a dolog. 82,5-ről indultam, most vagyok 92. Karom az elején vlmi szánalom 37,5 volt, most jó esetben 39(hidegen). VM-el ez ment azért 1 hónap alatt(sőt), bár most meg még nem híztam be(kopp-kopp).
Ugyan nem várok értelmes választ, de azért nem jönne rosszul...
mod: mondjuk azon beszartam azért, mikor egy edzés alatt 2,5-3 centit durrant be a karom
-
ithomas
őstag
válasz
Bubee82 #5432 üzenetére
Egy jó minőségű tömegnövelő rendszeres szedése biztos hogy jobb mint kevergetni,de sajnos én nem vagyok abban a helyzetben hogy havi 10-15k-t rendszeresen csak a kiegekre tudjak áldozni.
Nekem egy nagyvödrös fehérje hónapokig elég,pedig reggelire is azt szoktam nyomni zabbal.
Igaz,nem dupla kanállal,mert az csak eddzés után megy.
Most egy jódarabig nem is nagyon fogok másra költeni.... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #5423 üzenetére
Neked sztem rossz szavad nem lehet, mert kaptál azért elég sok mindent, ahogy olvastam.
Abban viszont igazad van, hogy jobb ott kussolni, mert azért vannak normális arcok is.
A gyökereket meg le kell szarni, had verjék el a pénzüket, ha már úgyis sok van nekik.
Segítsd inkább itt a csórókat. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #5378 üzenetére
nem tamadasnak irtam, hanem hogy szerintem felesleges 40 kilo pluszt zsirban behizni, mert sokszor azt hiheti az ember hogy az csak 20-25, aztan meg megse
kivetel ez alol ha erore megy valaki. az egesz mas temaa lenyeg hogy ujabb tapasztalatokat szereztel. es ez fontos ebben a sportban
kiveve ha csucsgenetikad vannemtomki: nem hasznaltam se stormot, se v12-t
amire god gondolhatott az a ultimate nutrition f16, szerintem
Aktív témák
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest