Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz Bubee82 #23237 üzenetére
Mivan?
Mi a baj a G-vel?? miért rosszabb, mint a g ??? Persze hülyén néz ki, csak mi a baj vele azon kívül??
Egyébként óhajod számomra parancs!!Aldi, vagy Lidl?
Mert én legutoljára (igaz nem tőled) a Lidl-it olvastam, és hogy ott van Morning Sun!Aldiban gondolom más a neve, csak ott is olcsó.
Egyébként én olvastam, tudom is, csak nagyon nem jött a napi rohanásban az Aldiba menés (tudom, én hibám)... Viszont most ha már elvoltam, gondoltam itt olcsóbb lesz, mint a matchben Hát tévedtem... A köv adagig lesz időm elmenni az Aldiba, vagy a Lidlibe is!
Egyébként meg... +a ráadás:
Bibby: hát kb.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz Bubee82 #23747 üzenetére
Hogy rohadnál meg
Nordik: Én azért megkérném a helyi személyi edzőt, h mutogassa meg amit kérsz! Ha nincs ilyen, akkor neten találsz leírást/videót.
Pedig én is azt hittem azért ha látják, hogy valamit rosszul csinálok akkor segítenek, de nemigazán... - Ezt nagyon rosszul hitted, ált. belefárad az ember a segítségbe ill. én sose akartam segíteni -
_Blank_
senior tag
válasz Bubee82 #24100 üzenetére
Nálam első helyen Dex, és Philt bepréselném másodiknak, aztán Wolf és csak utána Jay. nagyon nincs rendben _nekem_ Jay, sztem ez nem méltó egy Mr. O-hoz.
de én sem értek hozzá.
persze innen még száradnak valamennyit, de nem tudom elképzelni hogy ennél sokkal jobb formában legyenek néhány óra múlva. -
LOTR
addikt
én is egyetértek
Jaynek túl vastag a dereka, viszont brutál lábai vannak
Dennisnek meg a vállai elég jók, viszont a lábain van még mit alakítani, de jóval vékonyabbnak tűnik a dereka
Dexter ha ez marad a bírói tendencia, akkor a tömege miatt marad le
Phil Heath lesz szerintem a meglepi, de azért nem olyan meggyőzőszerintem az első 4 hely valahogy így alakul
pfff, na most nézem én vagyok a 3. aki őket várja a 4 közé, ez már csak jelent valamit, így laikusok között is
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
bandus
veterán
megnéztem én is a képeket. ezek alapján max a 2. helyért küzdhetnének, mert a mr. O címet szerintem nem szabadna így odaadni.
wolfnak nem jött össze a felkészülés, cutler sehol sincsen a régebbi formáihoz képest. heath hátának nincs szélessége, dexter lábai meg nc... a végén silvio fog nyerni, vagy shelestov
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
janeko
őstag
lehet, hogy taktika volt, hogy az élőzsűrizésen gyengébb volt, a döntőre meg robbant, bár nem valószínű.. ebből a hátból már nem nagyon lehet jót hozni .. ha ezt a címet is Jay-nek adják azt csak a hátszélnek köszönheti..
most sajnálhatja szerintem legjobban martinez, hogy nem indult.. tavaly is ő érdemelte volna, csak ugye a trónkövetelőnek nagyon meg kell vernie az aktuális bajnokot
Freeman se rossz annyira meg Heath se.. szinte megtippelhetetlen az 1-5 sorrendje jelenleg szerintem -
BÁ Nutrition
addikt
válasz Bubee82 #24114 üzenetére
a szinpadi fotok nem adnak vissza mindent. ennyi
a kozeliekmar jobbak.
szerintem meg csomot tudnak szaradni. mikor is lesz a 6os donto? vasarnap?
amugy szerintem Dexter papa a legjobb testepito figura kozuluk.
ha az osszkepet nezzuk akkor vitathatatlan. a laba se rossz csak a kepeken rossz szogben van vagy a fenyek nem jok
a Cutler fel van puffadva, de jo lenne latni rajt a ket evvel ezelotti szarzsagot a donton.
a Wolf brutalis, de szerintem nem bajnok alkat..egyebkent meg nagy riszpekt mindegyiknek!
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
csudri
őstag
válasz Bubee82 #24122 üzenetére
Coleman az előzsűri alapján Jay-t tartja a legjobbnak, akkor még jobban beszáradva tönkre veri a mezőnyt!
Idézet a Flex-online fórumról:
"Ron - ain't nobody touching Jay in this one .. he's shrededed from the front .. he's evgen shredded from the side look at his hamstrings ...he's shredded from the front he's just a little off in the back ... he wasn't briging his lats outROn - I gotta go
AD - youi leaving?
Ron - I already know Jay won"
szerk: tudom, hogy tele van helyesírási hibával, de így volt fent a flex-en
[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
válasz Bubee82 #24131 üzenetére
Mivel nem vok szakértő és nincs szemem egy valamire való szakmai megítéléshez ezért csak halkan jegyezném meg h azért van "némi" különbség mind2 embernél a tavalyi és az idei forma között Nem előnyükre változtak szvsz
De persze lehet a kép csalóka és a távolság nem ugyanaz De szigorúan a kép alaján elég érdekes
Csak az látja aki regelve van a pirannyás oldalon
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
-
LOTR
addikt
válasz Bubee82 #24144 üzenetére
na törpepatkány () jólesz ha elvonulsz
legalább értelmeset írnál, de így, legalább valami on lehetnecsudri
érdekes volt ez a Mr.O, nem voltak szerintem kiemelkedő -talán saját szintekhez képest sem- formák, és tényleg egy olyan ember nyert aki "súlycsoportokkal kisebb a nagyoknál" (ide sok idézőjel kéne, de maradjon csak ennyi), tehát nagyon várom a következőt, ott biztos ki fog derülni, hogy most ez lesz az új trend, vagy visszatérünk a régebbi vonalhoz, reméljük ott lesz Victor, ezen kívül Jay és Dennis is tanul a hibáiból (bármi is volt, szerintem ők is tudják, hogy ennél többet tudnak), Phil már nem lesz újonc, ha szerencsénk van Ronnie is visszatér (nem sok rá az esély, de én azért naivan bízom benne - mintha beszélt volna ilyen lehetőségről is)....és addigra veszek itthonra is egy normális gépet, hogy tudjam nézni a stream-videókat élőben, vagy hogy jön az adás
[ Szerkesztve ]
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Bubee82 #24157 üzenetére
nullas vercsoportnal mi valtozik?
meg remelem sb utan elarulod melyik versenyzorol beszelsz
700 g rizs dietaban az eleg komoly. biztos nem a novi miatt lehetseges?Doncitol hol lehet kerdezni egyebkent?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
LOTR
addikt
válasz Bubee82 #24152 üzenetére
arra én is rájöttem, hogy az extrém magas fehérjebevitel felesleges pazarlás, de lenne pár kérdésem mivel én is A vércsoportú lennék
- tehát, felejtsem el a tejsavófehérjét, ezentúl vegyek on helyett mást? te mit álíltottál össze ezekből?
- diéta alatt fehér, különben barnarizs - nem pont fordítva kéne? a barnarizs lassabban szívódik fel
a szűzérme az melyik is, tehát annyi az egész, hogy a pmellről le kell vágni a zsírt? - nem mintha (annyi) lenne rajta
- reggelire mit eszik, zöldség mehet, olivaolajat akkor felejtsem el?ezt a fajta edzésmódszert is próbáltam már, azóta próbálom így csinálni, bár már egy kicsit újra elcsúsztam a hagyományos edzés felé
majd ha a csukklóm rendbejön ezt a félszezont megpróbálom ilyenféleképpen csinálnimost így hirtelen ennyi
-
zeg
őstag
válasz Bubee82 #24152 üzenetére
Mélységesen egyet tudok vele érteni. Végre lejött hogy nem a súly az elsődleges, a 10-12-es ismétlésszám működik, koncentrálva lassabb precíz végrehajtás maximális izomérzettel ésatöbbi.. Pontosan ezt az utat követem mióta nem szövegelni járok a terembe, jó így egyben olvasni a sejtéseimet, megérzéseimet(és még sokkal többet, egy profi testépítő ajánlásaiból). Egyedül az A-s vércsoportra vonatkozó pulykafogyasztás az, mely nekem nem működik. Sajnos megköt a belemben a csirkével együtt, olyan érzést okozva mintha követ nyeltem volna, ellenben f_ngás nélkül letolhatok fél kilónyi izolátumot egy nap(persze ha mindig lenne napi négyezrem ilyesmire). A koncentrátumos dolgot a saját bőrömön tapasztaltam pattanások formájában. Soha nem érdekelt a vércsoportos táplálkozás(jobb szeretem magam kitapasztalni) de úgy tűnik sok részlet egybeesik.
Megj.: Nem is emlékszem mikor olvastam egy hozzászólásban ennyi hasznos infót, persze csak a saját hozzászólásaimon kívül Ezer köszönet érte
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
LOTR
addikt
válasz Bubee82 #24163 üzenetére
én extrém mennyiségű fehérjeport még sosem vittem be, eddig csak aminostar izolátumot (sajnos ilyet már nem kapni mo-on), meg on fehérjét próbáltam hosszú távon is fogyasztani, ezektől semmi bajom nem volt, de akkor ha elfogy a mostani fehérjém váltok
a reggelire légyszíves kérdezzél rá, mostanában kukoricapelyhet szoktam fehérjével, müzlivel és tejjel összekeverni, mert ébredés után muszáj feldobni a vércukrom, különben alig térek magamhoz, valaki kávézik, de azt nem szeretem, meg nem is szoktam
hol a legolcsóbb ez a proform fehérje?
zabtémára
lidliben lehet venni ugyan olyan áron és fajta zabot és müzlit, mint a plusos morning sun volt, csak más a neve - hátha valaki nem volt képben[ Szerkesztve ]
-
zeg
őstag
válasz Bubee82 #24164 üzenetére
Én úgy vagyok a zabbal hogy azt kívánom és szeretem, de csak fehérjeturmixszal. A rizst már taknyosként is utáltam, valszeg oka lehet hogy ennyire nem jön be és csak a s_ggem nő tőle.
Rizs zsírtart: 100g / 1.2g ebből telített 0.3g Dress-R sós pufirizsszelet Cora
Zabpehely zs.: 100g / 7g ebből telített 1.3g Nordwaldtaler zabpehely LidlMegj.: Ha kiszámolom mennyi időmbe került kitapasztalni a gyakorlatok helyes sorrendjét és kivitelezését, ráérezni a nekem megfelelő kajára(tudni hogy mitől nőhetnék), akkor a 10k az semmi.
3dfx cuccokat keresek megvételre
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest