Új hozzászólás Aktív témák
-
-
half333
őstag
válasz
donbig #38341 üzenetére
Mi az az álláskeresési járadék? És hol találom? Én sürgősségin voltam ott mondták h inaktiv a taj kártyám. A munkám megszűnt,és most kaptam 2 hetet h aktiv legyen a tajkártyám vagy kiküldik a számlát. Az meg ki tudja mennyi! Illetve online szeretném ellenőrizni de a jelszót nem tudom honnan lehet megtudni?
-
envagyok
veterán
válasz
donbig #38292 üzenetére
De én.
Jó cikk, lehet írok nekik én is, mert ez már kezd járványos méreteket ölteni.
"Bárki bejelentést tehet a gyermekjóléti és családsegítő szolgálatnál, ha azt érzi, hogy egy gyereket veszélyeztetnek. Ilyenkor a családgondozó feladata kivizsgálni a bejelentést. Vannak olyan szakemberek, akiknek viszont a bejelentés nemcsak lehetőségük, hanem kötelességük is. Ebbe a körbe tartoznak az óvodai dolgozók, de a védőnő, a háziorvos és a nevelési tanácsadó is idesorolható. Nekik úgynevezett jelzőfunkciójuk van, tehát akkor is jelezniük kell a problémát, ha csak a gyanúja merül föl a veszélyeztetésnek. Erre azért van szükség, mert ők vannak közvetlen kapcsolatban a gyerekkel, így ők első kézből látják, ha valami gond van."Persze nem lenne rossz ez a rendszer, csak épp az óvodai, idegen feljelentőkkel szemben semmilyen fék nincs.
-
doc
nagyúr
válasz
donbig #38187 üzenetére
Nekem pár hete szólt az autó hogy kiégett a tompított. Megnéztem a kézikönyvet, ott az volt vigyem szervizbe
rákeresve az jött ki hogy a lökhárítót vagy a dobbetetet le kell szedni.
bevittem a Leierhez (bár nagyon sok negatív véleményt találtam a szervizukrol, igaz az autót ott vettem). Összesen 8000 forintért (izzók ára benne van) kicserélték mindkettőt fel óra alatt. Hat az tuti hogy ezentúl sem fogok nekiállni otthon, ennyit megér siman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest