Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #26780 üzenetére
Nekem is sikerült tegnap délután az izzócsere..
..
eddig ez a qvadrága Osram Night Breaker Plus (+90%) típusú izzót használtam....
most ez új nevet kapott és Osram Night Breaker Unlimited (+110%) lett a neve...a duo pakk a legolcsóbb webáruházban is 5ezerpárszázba kerül, győri boltba meg 6500....Tudom hogy van Philips (GE) 10ezerért is, de gondoltam szétnézek a piacon...
Az Osram Night Breaker Plus valóban klasszisokkal jobb mint egy sima H7-es, de a nagyobb fénynek bizony borsos ára van, kb évenként cserélni kell és ráadásul párban....Bementem hát az autószerelőmhöz tanácsért, Hella mezei H7-est nem ajánlotta, kb azt is évente cserélni kell, és Romániába van a gyártás...meggyőzött....Aztán mondott egy érdekeset, van a Valeo H7-es izzója, amiből létezik az +50%-os típusjelzésű, 1260pénz/db, és a dobozán 750 üzemóra van.
Nosza vettem belőle egy párat és nekiálltam....
Tapasztalatom szerint semmivel sem rosszabb mint az eddigi osram-ok, kíváncsi leszek meddig bírja majd....jut eszembe...szeretném a fényszoró műanyag búráit polírozni, vagy políroztatni, érdemes megvenni a Philips repair kit-jét, és a videón látható módon megcsinálni magamnak, vagy inkább szakemberre bizzam?
ha szakember akkor kit ajánlotok Győrben???[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest