Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26084) atos19881101 válasza sladka_pani (#26083) üzenetére


atos19881101
senior tag

Szia,

Tőlem sem áll messze a fényezés. Az ok ami miatt fényezőt keresek az az, hogy sajnos nem tudom hol magam megoldani a festést. Erről lenne szó amúgy:

Csupán színre kell fújni + matt lakkozni. Ennyi az egész művelet. Szétszedni sem kell semmit, mert előkészítve adom oda sőt ha kell akkor meg is csiszolom ... Amiért erre az egészre már nem akarok vagyont fizetni az az, hogy sokszor megjártam már vele. Próbáltam lefóliázni az egészet (direkt autóbelsőbe szánt fóliával) ami kb 1 hétig tartott majd levált. Ezt kb 2x is megismételtem, majd feladtam. Elvittem fényezőhöz, aki azt mondta no problem és megcsinálja ... 10k-t fizettem érte, és 2 hétig volt nála. Valahol az alap kilátszik, a lakk tele van porral és repedezett a lakk + valahol összeugrott ... Sajnos voltam olyan hülye, hogy elhoztam tőle (csak már kellett a műanyag mivel hosszabb útra mentem).
A sok szétszedésnek köszönhetően a műanyag elemek eltörtek, így kellett egy másikat vennem bontóból ... Mivel nem akarom eljátszani megint az egészet (már így is egy rakat pénzt vágtam ki rá) ezért szeretném véglegesen megcsinálni. Persze tudom a jó munkát meg kell fizetni stb. De 20k-t akkor sem tartok megfelelőnek egy ekkora méretű elemért (főleg ha pl egy sárvédőhöz hasonlítjuk). És a kérdés hogy mindezt miért kell? Mert a váltó körüli műanyag karcos volt. Bontottat nem találtam, ezért gondoltam átfestem ... na akkor kezdődött minden. Bár hagytam volna az egészet ... :W

/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.