Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Kecskeméten felhívtam pár gumist másfél hete, 15", acélfelni, vittem az új abroncsokat,
9 000 - 14 000 Ft a 4db-nak az átszerelése, (autó le/fel, új szelepház, centrírozás).
És a legjobb, volt olyan aki nettó árakat mondott, de erre úgy kellett rákérdeznem, mivel ez lett volna a legolcsóbb.
Aztán mégse.más Tma:
Láttam olyan gumihotelt, hogy 3 oldalról és teteje zárt, talán hullámlemez, és az egyik oldal (DNy) jó nagy részén csak rács.
Gondolom nyáron a téli abroncsok jót izzadnak. -
2ozzmexy
senior tag
Megelőztél de igen, a 185mm 65%-a nem egyenlő a 195mm 65%-ával.
Persze a példák amiket hoztam radikálisak a jobb szemléltetés végett, de egyesek bármire képesek hogy spóroljanak 10-15 ezer forintot egy garnitúra gumi...
@Brandynew: összefoglalóban találsz linket hogy a gumiabroncsok méreténél melyik szám/betű mit jelent, ha utána számolsz rajossz h más méretnél többet forog a kerék tehát többet mutat az óra a valós sebességhez képest, azon méreteknél ahol ez a jelenség nem áll fenn, váltóméretnek hívjuk
-
-
Akkor már inkább a Nexen N Blue 4S. Én arra fogok cserélni nem sokára. A teszteken mindig jól szerepel, kiegyensúlyozott gumi, talán a legjobb ár-érték arányú. És az egyik legcsendesebb több teszt alapján. Jól is kopik, úgy értem nem kopik hamar...
Igaz nekem 225/45 R17-es méretben kell. -
Zozzant
addikt
Addig jó rá ameddig el nem mozdul és "tojásban" forog utána a kerék, ami majd a kormányt rázza. A csavarok nem hivatottak középen tartani a kereket, arra a középfurat való. Elméletileg lehetne gyűrűt tenni csak perem nélkül, sima karika, mert acélfelninél nincs perem ahova besüllyed a gyűrű. Esztergályos tud gyártani papír vékonyat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest