Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
A méretbeli eltérés miatti fogyasztás igazán nem mérhető...tovább állsz a dugóban 5 perccel és már nem annyi az annyi...
Nekem is 165/70r14 a gyárim, de 205/50r16-al jártam sokáig...nemigen vettem észre nagy eltérést, pár deci talán...450es benzinnél ez már nem oszt/szoroz...
Az 5-6 éves gumit megveszed, a tapadása nem olyan, mint az új guminak, és ha esetleg olyan defekted lesz, amit nem lehet javítani, nem tudod pótólni...vehetsz rögtön 2db újat...
Barum is jó, ha eddig a Matador megfelelt, de a Falken-Kleber-Hankook jó választás.Használt akkor, ha 1-2 éven belül eladod, ha marad, nem érdemes....
-
Lokids
addikt
Hali,
Szerintem, ha megteheted 1-2 ezresen ne spórolj, az életed múlhat rajta. Kicsit többet fogyaszt a nagyobb kerék (nem fogod észrevenni, annyira minimális), de jobb tapadást is ad. 14K körül már nagyon sok és nagyon jó gumit kapsz abban a méretben. (ár/érték arányban szerintem a hankook a legjobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest