Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teka007
csendes tag
Srácok, tudom, hogy most a kiegészítő a felkapott téma, de kérnék egy kis segítséget

Most jutottam el a personal storyban az utolsó küldihez, ami ugye dungeon. Mivel nem bírtam eljutni az adott pontra kicsit utána olvastam és valami world eventről ír, ahhoz, hogy egyáltalán eljussak oda, ez mi? Nehéz, vagy úgy is menni fog, hogy frissen lettem 80-as? Plusz ez lenne az első dungeonom is. (tudom, hogy már 30-tól volt több is de egyiket se próbáltam)
Bocsi, ha béna kérdésnek tűnik most kicsit megszeppentem, mert eddig tök jól eljátszogattam egyedül, erre itt van ez
Előre is köszi a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest