Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Szerintem sem baj
Én anno nagyon nem szerettem a WoWos raideket, heti 5x4-5 esetleg több órám ment rá... így visszagondolva elég kis botor voltam.
Ezzel szemben a Anet hozzáállása nagyon tetszik dungeon-ök többféleképpen takaríthatóak ki, hatalmas eventek szintén hatalmas bossokkal amik betöltik a raidelők igényeit, mindezt kötelezettség és lootéhség nélkül.Ami a megjelenést illeti én is nagyon örülnék egy nyári kezdésnek, bár egyre reálisabbnak látom az őszi nyitást (bár remélem nektek lesz igazatok)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én anno nagyon nem szerettem a WoWos raideket, heti 5x4-5 esetleg több órám ment rá... így visszagondolva elég kis botor voltam.