- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Hi all! ( Örömmel látom, h Asbee itt is jelen van. Legalább már biztos lesz vki, akivel megvitathatjuk a vga-beállításokat
Csak gw2 miatt vettem a 6850-et. Kicsit sajnáltam, hogy mostani béta csak a cpu-t használta
)
Becsatlakozom most már én is, mert 2 éve csak a gw2 jár a fejemben és a variance már kevés fórumterület a számomra
Nyáron ki fog jönni a játék, ne aggódjatok! Nincsenek akkora bibik a játékban ami nagyon komoly átdolgozást igényelne. Legalábbis egyelőre nagyon úgy tűnik.
Bétán voltatok a hétvégén?
Új hozzászólás Aktív témák

- Revolut
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak gw2 miatt vettem a 6850-et. Kicsit sajnáltam, hogy mostani béta csak a cpu-t használta
)