Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
nesh_019
üzenetére
Ez amúgy megint egy ilyen izé összehasonlítás... biztos van a neten X360/PS3 vs. 2015 PC edition összehasonlítás is, mert ez a Enhanced kiadás, de a legutolsó kiadás belőle, ami 10 évvel az eredeti PC-s verzió után jött.
Illetve azért se szerencsés egy ilyen összehasonlítás, mert az eredeti GTA V az egy 512MB-os X360-on és egy 256+256MB-os memóriával rendelkező PS3-ra lett írva, azon futott 720p/30fps-el 2013-ban.
Egy PS5 (a trailer látványvilága) és Series X esetében azért már nem akkora nagy a gap egy átlag PC között, mint volt egy X360/PS3 esetében 2013-ban. Pluszban itt nem kell már a játéknak optikai lemezről futnia (itt is SSD lesz a minimum). De a gépigénybe az is beletartozik, hogy már ez a látvány (PS5) is tele van RT-vel (GI/Shadow/Reflection). -
nesh_019
senior tag
[link]
GTA V | PS3 VS PC Enhanced Edition | 2013 - 2025 | Definitive Graphics ComparisonVajon GTA VI-ban is ilyen nagy lesz az eltérés konzol és PC között mint anno az előző esetében? Azért az a gyér forgalom ami PS3on volt az elég szembetünő.
ui:
PC-n a DLSS/FSR és FG miatt valószínűleg gyengébb gépeken is tök jól fog futni a GTA VI. -
ProgenXL
őstag
Annyi minden jött. Jobb inkább megvárni az elemzéseket, Szerencsére abból nem lesz hiány.
-
nesh_019
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen és majd 2032-33-ban megjelenő GTA VI enhanced verziót se felejtsük el.
Ja de az is előbb jön konzolra. 
-
rtrace
tag
A weboldalt is nézzétek, van egy csomó info és kép: [link]
-
Ez amúgy full ingame trailer? Mert ha igen akkor az elég baszó
-
ProgenXL
őstag
-
negyven2
nagyúr
válasz
nesh_019
üzenetére
Igazából ha visszanézzünk a korábbi megjelenésikre, akkor láthatjuk, hogy alapvetően mindig elég tág időintervallumot adtak meg (csak évet, vagy adott évszakot). És ezek nagy részénél a csuszás is megvolt. Amikor napra pontos dátumot adtak meg, akkor viszont az a dátum már kvázi "köbe volt vésve". Kivétel talán a III/VC/SA esete, de ott 1-3 hetes csuszás volt csak.
Vagyis ez a május 26, ez igazából tekinthető egy végleges dátumnak is. Sőt! Van egy olyan érzésem, hogy direkt adtak meg egy több mint egy év múlva esedékes időt, mert ennél sokkal hamarabb el fognak majd vele készülni, és a maradék időt azt a sokadlagos bug javításra, és további finomhangolásokra fogják talán majd szánni (amiket igazából a megjelenés után jönnének majd)... de az is lehet, hogy előrébb hozzák majd a megjelenést.
De ez persze csak egy teoria részemről, és azoktól, akik anno ott dolgoztak valamelyik korábbi résznél és tapasztalatból mondják ezt (ha napra pontos dátumot tűznek ki, azt akkor tartani is fogják). -
homerhamm
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hagyja, ő mindíg is a diliházas Ilonka néni kosztjához szokott.

-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem jó,szerintem fordítva gondoltad.

Csak kell egy lökött pap aki hajlandó a búzateret megtéríteni.
Miskolcon van egyáltalán búzatér?
Nekem miskolcról csak az jut eszembe hogy olyan beteg lettem a kajától mint soha életemben.
Vagyis nem,mert jártam egy klassz pub-ban,angol vagy ír volt-e arra má nem emlékszem. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Meg a miskolci búzatér learatása, a melegek áttérítése stb...

-
nesh_019
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Akkor én tüntetést szervezek a DECA elen,mert nem adnak ki új klingon tartalmakat,pedig nekem az kellene.

-
homerhamm
veterán
-
melega
őstag
Az 5 be sokan ráuntak a sztorira abba csak a repülős mellküldikben nehéz a tórfeákat megszerezni, én nálam bronzérm lett az összes repülés.
A San Andreasnak toronymagasan legjobb a sztori módja nálam platina a játék.
A Vice City is jó az összes steam achivement,
A 3 volt a korszakalkotó a néma főhőssel, viszont abban a legnehezebbek a mellékküldik, a felét nem tudtam megcsinálni, de a sztorija jó volt.A 4 kicsit kilóg a sorból irreálisan minden, sok küldetés 40. próbálkozásra lett meg.
-
Plata
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nekem így jó.
WoW-ban is ha jön új content akkor megnézem jujtúbon az átvezető videókat, utána tolom sztorit.
Így játékban már nem érdekel és addonom skippeli automatikusan.
Fallout 4-neki úgy kezdtem neki hogy nem néztem meg végigjátszásnál és rühellem amíg nem találtam egy jót.
Szeretem tudni hogy mire számíthatok.
Sorozatokat is úgy nézem hogyha az egész évad kint a akkor ülök neki. Plusz elolvasok róla neten mindent. -
homerhamm
veterán
-
nesh_019
senior tag
13 éve csúszik
következő rész 2026 után 26 évvel után fog megjelenni 
Konzolra pedig a 30fps nincs kőbevésve. Mai trendekhez híven lehet lesz performance mode.
Csak gondoljátok bele h anno x360on és ps3on milyen szépen futott a játék gta5 és az már nagyon rég volt. Pedig azok akkoriban már elég gyenge vasak voltak. -
melega
őstag
Szisztok!
Olvastam 2026 május 26 ára csúsztatták a GTA 6 megjelenését.
Instant vétel lesz.
Jó játékhoz extra idő kell. -
homerhamm
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Nem,én nem vettem meg,early acces-el már többször is megszívtam,többé nem fogok fizetni azért hogy teszteljek egy vackot,ami aztán sosem készül el.
Mert van olyan játék amit megvettem mert hú de tetszik,na és még mindig early acces,de mivel nincs benne hónapokig semmi olyan ami lekötne pár percnél tovább elő sem veszem.
De van aki megvette,bár a gépigénye nagy,vicces hogy szépen elmegy médiumon gyengébb gépen is.A gyári médium gépigény RTX 3060 és megy mediumon GTX 1050-el. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Szerinted fog így futni switch-en?
-
Plata
félisten
válasz
nesh_019
üzenetére
Igen értékelése jó,de már nem nagyon játszanak vele.
Múlthéten volt hír hgy 85%-al esett vissza a játékosok száma,mostmár kedden kevesebb mint 10% volt azoknak a száma akik játszanak vele.
Jó és szép játék,de nem köt le hosszan.
Plusz még early acces,nem sok tartalom van benne,azt is főleg modderek gyártják. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A GTA 6-ot ne emlegesd már együtt az inzoi-val léccci.
Tuti hogy ráhozod az inzoi átkot.
Még a végén a GTA 6 is akkora pofára esés lesz mint az Inzoi,ami nem lenne jó.
Március 28-adikán jelent meg mint early acces és már most 10% alatt van azoknak a száma akik játszanak vele.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Egyébként ha lesz is win 12 már ha lesz egyáltalán,akkor sem hiszem hogy minimum win12 kellene.
Sőt a 64 gb ram minimumot sem hiszem el.
Vagy eszetlen rosszul lesz Pc-re portolva és olyan gány lesz mint a 4.
Másképp minek kellene ilyen erős gép ha egy ps5 pro-n is elfut vagy ps5-ön,aminek a teljesítménye a béka segge alatt van ezekhez képest. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vicces de láttam róa képet,meglepően szép.
-
Wiz Khalifa
veterán
Idén év végén, jövő év elején jön. Na most, ha idén meg is jelenik a GTA VI akkor is csak konzolra. Szóval amikor jön PC-re már rég lesz Windows 12, szóval ez se olyan hülyeség lenne. Ott a GTA V. 2015-ben jelent meg és Windows 10 az ajánlott, ami szintén 2015-ben jelent meg.
Az hogy GTX 1050-en elfut az InZOI az egy dolog, de milyen graffal? Ez a kérdés. Én is játszottam megjelenéskor a minimum gépigényes gépen a GTA V-vel. Csak épp voltak 20-30mp-enként berándulások stb... szóval az, hogy elfut, esetleg játszható, messze áll attól, amit én írtam, a max grafikától.
Nem is értelek, kicsit lehetnél önálló és utána olvashatnál bizonyos dolgoknak...
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vicces hogy pont az inzoi-t írod.
Van aki GTX 1050-el tolja gond nélkül.
Az Inzoi-t meg ne hasonlítsd a GTA-hoz,egyébként én főleg a Win 12-re írtam a baromságot,mivel az még nincs is.
-
Wiz Khalifa
veterán
Na akkor kicsit ülj le és gondolkodj el, mekkora hülyeséget írtál azzal, hogy "ez színtiszta baromság".
Ahogy Franklin írta ott is egy igazság. Valamint InZOI gépigényét nézd meg. High beállításokhoz 32GB ram és 16/24GB vram-os VGA van írva attól függ NV vagy AMD.
Na akkor, gondolkozz el, hogy az InZOI grafikájával ez a követelmény akkor a GTA VI graffal ami komolyabb lesz ettől, mennyire reális vagy sem a 32-64GB ram full graffon.
-
Franklin
addikt
De ne felejtsük el, hogy a GTA V PC-s verziója nem egyezett meg a PS3 / X360 verziók megjelenéskori grafikájával.
Tehát simán lehet, h a PC-s verziónak nagyobb lesz a gépigénye annál, mint amit egy Series S hardver tud.
Azért remélem most nem fog eltelni másfél év a két dátum között

-
Nagus
senior tag
PC verzióhoz vannak már előzetes szükséges hardware pletyik? Gépet kellene összeraknom a mostani 10 éves...
-
front3r
őstag
válasz
T.Peter
üzenetére
Ja értem. Akkor próbáld ki, ahol van rá lehetőséget, mert meg fogsz lepődni. Hiába jobb érzetre a 60FPS, ha a grafika csúnyább lesz. Ez már az a szint, ahol nem darabos a kép, mint 30 FPS-nél. Az AC Shadows esetében nagyon látványos, mert a bázisodon 30FPS van, azon kívül pedig a kívánt FPS érték van. Nem tudom miért fix 30PFS a bázison az FPS, de ezt a döntést hozták a fejlesztők, viszont így nagyon egyszerű látni a kettő között a különbséget.
-
homerhamm
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja de az is előbb jön konzolra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)