Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #1198 üzenetére
Még annyit hozzá tennék,hogy GTA online-ban azért is volt olyan sok játékidő,mert ott volt a Ph crew,igazán nagyon klassz és jó fej közösség volt,jó poén volt esténként együtt játszani normális nem állat játékosokkal.
Mikor beléptem PH-ba már azon gondolkoztam hogy a GTA online nem nekem való a sok idióta marha miatt aki játszik vele publicban,de aztán meg évekig le sem tudtam tenni.
Őszintén az első crew amiben voltam és szintén magyar volt,finoman szólva elég furi társaság volt.
Ha autóversenyen valamelyikkel koccantál olyan hisztit vágott ki mint egy két éves akinek kihúzták a szájából a nyalókát.
Ph Crew jó volt,lehetett együtt farmolni meg játszani.Ph-sokkal még a yachtot is kifarmoltam bankrablással,ami nem volt könnyű.
Sőt elsőre letoltuk Criminal Mastermindet.
Amit a mai napig nem értek hogy a ragyába sikerült.
Főleg mert kriminálisan repültem a prison heist-ben.
Na és milyen jó marhulásokat csináltunk,találtunk vicces bugokat és glitcheket.
Ha megérem a hatot és tudok is játszani,remélem lesz Ph crew.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #1198 üzenetére
Volt idő mikor minden este piszkáltalak.
Egyébként egy másik fórumban már azt rebesgetik hogy 80 dolcsiért lehet nemsokára előrendelni konzolra.Hogy honnan a bánatból szedik,azt nem tom.
Mögkérdeztem,de választ nem kaptam.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Már nem játszok, ráuntam a dolgokra, de akkoriba mikor toltam mindenre volt idő mellette. Munkára, kocsik szerelésére, ház körüli tenni valókra, stb... de a majdnem minden napi 4-5 óra játék esténként befigyelt.
#1197Plata:
Hát nem. Lett volna az több is csak sokáig nem játszottam mert meguntam, aztán megint játszottam vele kicsit azóta, megint ráuntam.Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #1193 üzenetére
Hogy a San andreas-t hányszor toltam végig passz,eszement sokszor.multiban irtó sokat toltam.Ciki hogy SA-ban ász pilóta voltam,V-ben meg úgy repülök mint egy vasaló.
Négyet vagy számtalanszorr elkezdtem legtovább talán 20-25%-ig jutottam.
Még San Andreas multiban is rengeteget toltam.
Vice cityből arra emlékszem hogy kb úgy repültem a helikopterrel mint most V-ben repülővel. Felszállás ment,után meg szemet becsuk és lesz ami lesz.
Az avenger azért jó V-ben mert nem törik össze.
Az a 7k óra nem is sok.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz Wiz Khalifa #1193 üzenetére
Ennyi időm nincs.
Mivel munka 6 tól 2 ig az idősek otthonában.
Aztán lovardába rendet vágni minden hétköznap.Esténként van időm játszani, de nem mindig.
Ja meg vívó edzések is.Amúgy játékidőd mellett barátnőre futja?
Azért a való életre is szakíts időt a gamek mellett.
En játék mellett sokminden mással is foglalkozom.
Pl: nomád és sztyeppei harcművészetek, ősmagyar dolgok. -
homerhamm
addikt
Szia, hogy vagy?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Wiz Khalifa
veterán
Jól el beszélgetsz kb magaddal.
Amúgy elég karcsú GTA V-ben a 90 óra, ha már a GTA széria a kedvenced. GTA V-ben nekem story-ban kb 500 órám van, online meg 7000 felett hagytam abba a játékot.
GTA 3, VC, SA-t megszámolhatatlanszor játszottam ki 100%-ra, GTA IV-et meg vagy 13-15x valamint az Episodes from Liberty City mellék ágat is. GTA Liberty City Stories és Vice City Stories volt az egyedüli kivételek, azokat olyan 5-6x toltam ki 100%-ra sajnos. Chinatown Wars, Advance meg nem kötött le annyira, hogy végigvigyem.Smoke some weed nigga!
-
melega
őstag
és Plata
Vigyázat spoiler aki nem játszottam végig a GTA San Andreast, vagy a GTA 3 felújított verzióját ne nézze meg.
Szerintem ezekből mind merít a GTA 6 a legjobban várt játékom az MGS Delta remake melllett.
Amúgy Oriic és Plata hogy tetszenek a videóim, amely játékokból a GTA 6 is meríteni fog szerintem?
Akciójátékokba kedvencem maradt a GTA széria:
GTA 5 Xbox 360 ra vettem és a single playerbe volt 90 órám,
50 óra volt a végigjátszásGTA 4 Xbox 360 ra vettem végigjátszás 42 óra és a legnehezebb küldetések 40+ próbálkozásra lettek meg
GTA 3 Definitive Edition végigjátszás videók:
1,kezdetek
2,kocsik
3,hajó
4,Nagy hal meghal
5,utonállók
6,D betűig tiszta
7,jó oldalon
8,utolsó küldetés kezdetek
9,utolsó küldetés végeVideók:
GTA Vice City
GTA San Andreas most játszom azt is
1,kezdetek
2,kezdetek 2
3,Túszok
4,Árulás
5,rablások
6,San Fierro
7,Kínai negyed mikor a mentéseim ps 5 ön elbaszódnak a 48. küldetésnél és a 20. rak vissza, ezért pcn folytatom majd[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
[link] nézz bele
Erről beszélek hiába csináltam meg a videón látható küldetést és jutottam el a játék több mint feléig,. eltüntek a mentéseim az újak amik a régieket felülírták és majdnem a 10. küldetéstől kell elkezdenem egyenlőre hagogyom.
Szar a ps 5 felhőalapú rendszer.
Ezért majd ps 5 ről olyan pcre váltok ami símán bírja a GTA 6 ot.
-
melega
őstag
válasz wjbhbdux #1185 üzenetére
Nekem előrendelt lesz ahogy írtam.
Azt várom a legjobban.A másik: a legtöbb játék sok újat nem mutat, de a GTA 6 ütni fog. Kedvenc akciójáték sorozatom. Imádom.
Se a Watch dogs 1,2, se a Mafia 2,3 nem tudta felűlmúlni.
Bár a Watch dogs 2 őt is imádtam.
Ezeket azért szeretem mert számos kocsilopás számos autós akcióra ad lehetőséget. -
Plata
félisten
Nekem sosem volt bajom az AC-k futásával,csak azzal hogy még soha egyet sem tudtam végig játszani mert az elcseszett és iszonyú bugyuta konzolos irányítása pc-n rémálom.
Ha jólemlékszem a black flag legutóbb 5%-ig ment.
Legalább azt az idióta béna konzolos irányítást lehetne átállítani a francba rendesen.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Mint írtam a kollégának is túlteszem magam rajta ha a játék jó.
A GTA 5 Xbox 360 -as és sztori és online módját élveztem nagyon annak ellenére, hogy csak átlag 25 fpssel futott.
Imádtam.Amúgy jóval könnyebb volt mint a 4. része, ahol a legnehezebb küldetések 40. és 50 próbálkozásra lettek meg, azon sokszor felidegeltem magam.
Megtanulni melyik kanyart mikor mennyivel veszem be+ odaérjek a helyszínre időben+kiadták a 3 vagy 4 csillagos körözést küldetésen kívül halott voltam.Most a San Andreast nyomo, eddig jóval könnyebb mint a 4. része, a Trilogy definitive Editiont megvettem ps 5 re digitálisan.
Azonfelül az AC 3, és 4 sem bírta végi nagyteljesítményű pcmen a 60 fpst, és az ai is elég buta volt ,de a játék maga jó és élvezetes.
A Black Flagba például minden percét élveztem hogy a térképet kipucolom, és az összes legendás hajót elsüllyesztem, hogy kalózkodhatom.
Úgyis azt tervezem ha 2027 végén jön a ps 6 a ps 5 öm és játékaim árát beleszámíttatom, és megveszem rá a GTA 6 ps 6 frissítést, az új online tartalmakat.
Azért majd a következő generációban jó lenne egy Last of Us 3 egyik kedvenc exkluzív sorozatom
Pletykákat olvastam arról, hogy a God of War új trilógia záró darabja Egyiptomban fog játszódni és lesz még a ps 5 ös generációban.
A 2018 as meg a Ragnarök nálam Platina lett. -
Plata
félisten
Szakértők akik értenek hozzá azt mondják nem fog menni a 60,a Ps5 pro bemutatón például a Hogwarts legacy 30fps-el futott,Last of us part 2 is 1440p-ben futott 60fps-el.
de az assasins creed shadow csak 864p-ben tudott 60 fps-el futni.
Plusz hogwarts legacy rtx-et bekapcsolva borzasztóan randa. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mindenki tényként veszi hogy Pro-n meglesz a 60fps, de én egyáltalán nem vagyok biztos benne. Sőt tippem szerint kurrens gen gépeken fix 30fps lesz, aztán majd ha jön a PC-s kiadás kapunk 60fps patch-et, a Pro tulajok meg valami plusz extrát (unlocked framerate talán)
Live-Die-Respawn
-
melega
őstag
Ezt a játékot várom a legjobban
<Spoiler>
GTA 6 hivatalos előzetes
[link]
</spoiler>Azt írta a Konzolvilág jelenlegi ps 5 és Xbox Series X konzolokra is jön.
Megindul az előrendelés rendelem elő.
Sőt következő generációs Konzolra is megveszem.
Mivel ha 10 évig jönnek rá a tartalmak, akkor az a ps 6 generációba is beleesik majd.Kedvenc sorozatom a GTA
-
Plata
félisten
válasz IntelKiller7 #1163 üzenetére
Ma olvastam hogy a Ps5 pro nagyon nem fog olyan csúcs gép lenni.
[link]
Vicc hogy még a tavalyi hogwarts legacy is 30fps-el futott rajta.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Gémsztár szerint a steam adatbázisban is megjelent az RDR és a GTA 6-ra utalo mappa.
-
T.Peter
őstag
En nem szamitok 60 fps modra. Es remelem valoban nem is lesz, mert az azt jelenti hogy 16ms-t benne hagynak a cpu-ban ahelyett, hogy elkoltenek valamire. Szimulacio, akarmi. A hajat a gpu szamolja, ahogy az UE5-nel is. 60-nal majd fut pc-n vagy a kovetkezo generacios konzolokon.
-
-
Troy66
lelkes újonc
Már ez is van? PCre mikor várható? Meg fog jelenni egyáltalán még PCre?
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #1165 üzenetére
Ez nem egészen így van...
Bár egy belsős grafikus motor a RAGE, de az is ugyanúgy fejlődik mint minden más engine. Vagyis, hogy nem kapunk itt konkrét verzió számot mint pl. az idTech/Unreal/CryEngine/etc. esetében, azért nagyon sokat fejlődött az a motor a X360/PS3-as GTA V óta.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
IntelKiller7
veterán
A RDR2 ugyan azt a motort használja mint a GTA V. Gondolom a motor finomhangolása közben, meg ahogy fejlesztették az mind hozzá lett állítva a RDR2-höz is. Ez azért látszik is rajta. Sokkal simábban fut, tök jó az optimalizálás. Sokkal szebbak a fények, árnyékok, stbstbstb.
Ha ezekre nem szarnak bele, akkor simán jó lehet a GTA VI. Szomorú lennék, ha megint 20-30 FPS között kellene szórakozni konzolon vele.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Plata
félisten
válasz IntelKiller7 #1163 üzenetére
Nem nagyon tudom hogy az RDR2 és a GTA V pályája egymáshoz viszonyítva mekkora,de szerintem RDR2 sokkal nagyobb területű,néha az agyamra ment a félóra tevegelés hogy elérjek a küldetéshez.Mondjuk lehet ha kocsival megyek gyorsabb,de pechemre sehol nem volt egy tetves taxi sem.
Plusz RDR2 oline-ban voltak állatok bőven és most nem a játékosokra célzok.
Az RDr2 nekem majdnem simábban futott egy idő után mint a GTA V.Régi gépen is szépen futott.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz shotika #1160 üzenetére
Azért a PS5/Series X jóval erősebb konzol már mint anno a PS4/Xbox One.
Ha azt nézzük, hogy a feljavított GTA V már a PC-s ultra szintet tudja az azért nem rossz.
És pl a RDR2 is mennyivel szebb volt pár évvel később mint a GTA V. Oké, Los Santos házainak kb 1%-a van a térképen, de a sok fát, bokrot, fűt meg minden szart szerintem sokkal több erőforrásba telik megjeleníteni mint 1 felhőkarcolót, vagy 10 kb ugyan olyan házat.
Ha jól lesz optimalizálva, szerintem nem lesz ezzel gond. Jó nyilván nem 4K, 60FPS-re kell számítani Quality módban, de hát ez ilyen sajnos.
És ezt úgy írom, hogy utálok 30FPS-el játszani, szóval valszeg a perf mód lesz nálam alapból bekapcsolva, már, ha lehet majd állítani.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #1161 üzenetére
Azért online-ban public sessionban találni élővilágot,mert tele van marhával.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz negyven2 #1158 üzenetére
A GTA V-nél is bele nyúltak a forgalomba valamint az élővilágba is. PS3/Xbox 360-on nem volt annyira részletes az élővilág mint utána PS4/X-en valamint PC-n. Aztán az online-nál még észrevehetőbb volt. Rengeteg autó nem volt az úton ami story-ban igen, emiatt ritkult a forgalom kicsivel, valamit élővilág az teljesen el volt tűnve online.
Smoke some weed nigga!
-
shotika
őstag
Nem tudom, én azok közé tartozom, akik nem estek hanyatt a bemutatótól - legalábbis, ami a látványt illeti (a hosszabb hajak kifejezetten ocsmányul néznek ki). De nyilván ez egy open world, és a GTA5-höz képest jelentős a grafikai fejlődés.
Szerintem biztos, hogy belenyúlnak a forgalomba és a látótávolságba, ez régen is így volt, és ez szerintem a PS5 Pron is közel hasonló lesz, de igazán jelentős különbségeket majd úgyis a későbbi PC változattal összehasonlítva lehet majd látni.
Az RTX egy ilyen nagy méretű játéknál úgy gondolom felejtős, ahogy a valódi 4k felbontás is (nem csak most, hanem egy esetleges PS6-nál is), ezekre teljesen alkalmatlanok a konzolok. (nem azt mondom, hogy nem is lehet megcsinálni, de akkor másból kell elvenni)A GTA5 fidelity módban 30fps-sel is már a PS5 határait feszegette, ez meg egy teljesen új cím, és csodát a Rockstar sem tud csinálni.
Persze ne értsetek félre, biztos, hogy nem lesz csúnya a cucc, de azért maradjunk a realitások talaján
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
front3r
őstag
Csak pont nem azok állítják, akik a játékon dolgoznak jelenleg…(nem is mondhatják el) ők tudják mit tudnak kihozni a konzolból. Ja, és pont most van az időszak, amikor elkezdik optimalizálni a kódot… ugye az utolsó 1 év. Tehát pont, hogy értelmetlen a trailer alapján bármit is mondani.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
negyven2
veterán
válasz front3r #1155 üzenetére
Én abból indulnék ki, hogy nem tudjuk, de azok alapján amit eddig láttunk belőle, nem lenne meglepetés, ha csak 30fps lenne Pro-n is. És ezt nem csak Average Joe-k állítják, hanem azok is akik vagy az iparban dolgoznak, vagy eléggé értenek hozzá. hogy ilyeneket állítsanak egy trailer alapján.
Egy olyan Trailer alapján ami 30fps-esl futott 1440p-ben (maga a videó 4K-s felbontású volt, de látszott rata a felskálázás. És ezen videoban látottak alapján azért is állítják ezt, mert eddig minden Rockstar Games játék előzetese, az akkor aktuális játékbuild-el készült és olyan beállításokban futott amit akkor a tervezet célhardver tudott.
Nos, at igaz, hogy hivatalosan nem tudni, hogy melyik konzolgyártó lesz a marketing partner, de a trailer alapján az egy Series X/PS5 szintű hardveren a "Rockstar Magic-el", ki tud így nézni.
De a 30fps-t is úgy kell érteni, hogy azt biztos tudja... sőt még annál is többet. Anno a PS4 Pro-n a Red Dead Redemption 2 egy képes lett volna olyan 50fps-t is produkálni... igaz ezt az alap kiadás hozta volna. Tört PS5-ön pedig megvan a 60fps. De a RDR2, dinamikus világban a közelében sem lesz ahhoz amit majd a GTA VI fog tudni (elég csak arra gondolni, hogy a látottak alapján minden NPC valósághűhöz közlei hajszimulációt kap).
De nem lehetetlen amúgy a 60fps, nem csak Pro-n, de alap PS5-ön se... de lehet az úgy is fog kinézni. Pl kikapcsolják a haj és víz szimulációkat, az RT-t (ez nagyon CPU gyilkos tud lenni, főleg azon a hardveren ami egy PS5-ben van). Forgalomhoz, látótávolsághoz, nem hinném, hogy nyúlnának, mert az Online esetében nem jönne ki túl jól.
De majd meglátjuk. Lehet lesz Pron-n performance mód, ami bát 60fp-sel fut, de cserébe rondább lesz mint Series S-en.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #1156 üzenetére
Csakis 16k,mert az 4 darab 4k.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz front3r #1155 üzenetére
Én azt nem értem, hogy némely ember úgy elkönyvel egy dolgot, annyira elhiteti magával, hogy megpróbál másokat is rábeszélni arra a tévhitre. Aztán mikor megjelenik és nem úgy lesz akkor meg a cég lesz a köcsög miért nem úgy van.
Ugyan ez van a Samsung, Apple és más márkáknál. Minden hülyeséget terjesztenek aztán a fele sem lesz igaz és mindenki aki terjesztette a kamu hülyeséget kiakad rajta hogy nem volt igaza.
Meg kell várni míg megjelenik a GTA VI. Meg az akkori hozzá passzoló konzol. És kiderül mennyivel fog futni. Az is tényező ugye hogy fHD, 2k vagy 4k-ban fogja valaki játszani.
Smoke some weed nigga!
-
front3r
őstag
Vajon a Rockstar fejlesztőinek is szóltatok, hogy a PS5 Pro-n csak 30 FPS-el fog futni a GTA 6?
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Plata
félisten
Már mindenhol a Ps5 pro a téma, meg hogy nem fog futni jól GTA 6.
Az előbb láttam még az origo is ezt fújja.
Bár ha ők mondják akkor biztos nem igaz. -
SkyLine3000
addikt
válasz Wiz Khalifa #1145 üzenetére
Noti külső billentyűzettel és egérrel. Nekem tökéletes. Én elég keveset játszok. Luxus lenne egy konzol.
Ha a lányommal szoktam gtazni, rá szoktam kötni a notit a 127 centis tv-re. Van kontroller is, de nem szeretem.
Majd pár év múlva kiderül, mit érdemes venni, cserélni a 6 miatt. Ha érdemes lesz... -
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #1145 üzenetére
Egyre biztosabb vagyok, hogy GTA 6-kor jön majd a PS 6 és egyszerre vele a PS6 Pro, és kurva drága lesz. Sajnos
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz SkyLine3000 #1144 üzenetére
Na én pl notin se tudnék játszani. Szóval nálam csak asztali gép lenne.
Amit meg decemberben eladtam és az árából vettem egy erősebb iMac-et tőle. Úgyhogy marad a konzol majd.
Smoke some weed nigga!
-
SkyLine3000
addikt
válasz Wiz Khalifa #1118 üzenetére
Egy játék miatt én sem cserélnék gépet. Amire kell, arra tökéletes. Viszont ha még pár év múlva jelenik meg pc-re, lehet, belemagyarázom, hogy már elavult és kell fejleszteni. Vagyis, másik notit venni.
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #1133 üzenetére
Nem hiszem,most olvastam egy cikket mi szerint valami szekértő szerint a kiszivárgott adatok alapján a ps5 pro 10%-al lesz erősebb.
És a GTA 6 csak 30Fps-el fog futni.A felszínre került paraméterek alapján és egy laikus szemében a PS5 Pro az alapmodellhez képest egy jóval erősebb gépnek tűnik, a leggyakrabban a 33,5 teraflops teljesítményét emlegetik, ami háromszorosa a most kapható PS5 10,28 teraflopsos tudásának. Emiatt sokakban felmerült, hogy majd a Grand Theft Auto VI-hoz különösen jól fog jönni a konzol, elvégre az előzetesek alapján rendkívül látványos játéknak ígérkezik, és persze ez is nyílt világú lesz, mint a korábbi részek, így jól jön majd hozzá az erős hardver. Azonban a Digital Foundry alapítója, Richard Leadbetter a legújabb DF Direct videóban megállapította, hogy valószínűleg PS5 Prón is csak 30 fps-sel fut majd a játék.A szakember úgy jutott erre a következtetésre, hogy a rendelkezésre álló információk alapján a PS5 Pro processzorának csupán 10%-kal lesz nagyobb teljesítménye, mint az alapgépben található CPU-nak. Márpedig a szimuláció ezen az alkatrészen múlik, így ha a GTA 6 sima PS5-ön 30 fps-sel fut, nem valószínű, hogy PS5 Prón elérik vele a 60 fps-t. Arra pedig nem sok esély van, hogy a PS5 mostani modelljén elérik a játékkal a 60 fps-t, korábban sem volt rá rá példa, hogy egy GTA 60 fps teljesítménnyel jelent meg konzolra. Leadbetter egyébként ezt nem csak a GTA 6-re értette, hanem úgy általában azokra a játékokra, melyek 30 fps-sel futnak a mostani PS5-ön.
Szerintem nem ér 500 ezret egy ilyen konzol. -
-
homerhamm
addikt
Amúgy még valakit érdekel a GTA VI, mikor itt van ez?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
Rockstar 7500 dolcsival akarta ki szúrni egy együttes szemét hogy örökre megkapják az egyik dalukat és később se kelljen jogdíjat fizetni.
"Martyn Ware, a banda alapítója és billentyűse írta X-en a következőt a napokban:
"Nemrég megkeresett a kiadóm a Rockstar Games kérése miatt, hogy felhasználhassák a Temptationt az új játékukhoz, a Grand Theft Auto VI-hoz. Alapvetően izgatott leszek a potenciálisan roppant nagy összegtől, ami a számlámra fog érkezni, úgyhogy le is görgettem a levél aljára, hogy lássam az ajánlatot… 7500$ tárult elém – amivel ki is akartak volna váltani mindenféle további jogdíjat – mint egyszeri, örökre szóló összeget. Hogy értsük a dolgot: a Grand Theft Auto V, kapaszkodjatok meg, 8,6 milliárd dollárt termelt! Ó, de hát gondoljunk a népszerűsítésre! D*gjátok fel magatoknak!"" -
Wiz Khalifa
veterán
válasz SkyLine3000 #1117 üzenetére
Engem meg a PC megjelenés azért nem izgat mert csak emiatt a játék miatt nem fogok vagyonokat kiadni egy PC-re. Úgyhogy nálam marad a konzol majd. Nem akarom, de ez van...
Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
-
Csak aztán nehogy ez legyen a vége: [link]
A kiszivárgott gameplayek alapján nem lesz nagy durranás a GTA 6, láttam már kategória kb mint a többi.
Minden játék sorozatnál megfigyelhető az, hogy elérnek egy csúcsot és onnéttól fogva csak lefelé van.
A GTA sorozatnál ez a GTA SA volt, a Far Cry-nál a Far Cry 2 az Assa részeknél pedig az Origins.
Újításokról van szó nem grafikáról.
"Szeretnék én is olyan Ubisoft játékokat látni mint a GTA IV"
Én meg szeretnék úgy RokkSztár megjelenéseket látni mint az Ubisoft-nál hogy egyszerre jön minden platformra a játék és nem bohóckodnak többszörös nyereséggel külön külön.
A vége ennek az lesz úgy is, hogy akik nem bírnak várni csak a GTA 6 miatt fognak konzolt venni.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #1110 üzenetére
Nem hiányzik,jöttek egymás után a játékok,de azért egyik sem volt egy GTA V.
A három nem volt rossz,de csak annyi volt az érdekessége hogy végre 3d volt,Vice city egész jó volt,csak tele volt ökörségekkel és idegtépő küldikkel és mini játékokkal,San Andreas volt igazán jó,de azért az sem volt olyan jó mint az V,a négy meg olyan volt mintha nem is rockstar hanem ubisoft csinálta volna.
Bugos és vacak optimalizálatlan és b+ kategória.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
pletyi: 2026. elejére-közepére célozzák most már a konzol megjelenést, PC 1-1.5 évvel utána [link]
/s
-
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #1105 üzenetére
Nekem telefon szokta mindig átírni ha nem figyelek.
-
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #1101 üzenetére
Ó.
Kimaradt.
Pc-n engem is érdekelne,addig nem is akarok gépet fejleszteni.
Konzolon meg úgyis gyenge lesz,úgy hogy az felejtős.
Bár ha a KOTOR remake kijön konzolra akkor meg gondolom hogy vegyek egyet.
De azon úgyis vacak lesz.Nem vagyok nagy fps őrült,de nincs kedvem 20-30 fps-el tolni egy GTA-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest