Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
ÚJ teória szerint a GTA 6 trailerben a sárban fetrengő csaj Michael lánya.
[pici guru link] -
Plata
félisten
válasz
front3r
üzenetére
Azért nevettem rajta,mert ha valóban olyan lesz akkor az xbox-on totál lebutítva lesz.
Mivel szakértő szerint a Ps5 pro-n sem fogja tudni a 60 fps-t,akkor egy xbox izén mégis hogy fog kinézni.
Jó tudom a Hogwarts Legacy is kijött nintendóra,de úgy nézett ki hogy attól röhögőgörcsöt kapott az ember.
-
front3r
őstag
Ezen most nevetsz, de elég valószínű és elvárás is, hogy ilyen játék legyen.
RDR2 is olyan lett, amit elvártunk.Erre mondtam, hogy az alap konzolokon is lehet 60 FPS, kérdés, hogy mennyivel lesz csúnyább. Engem pont az lepne meg, ha csak 30FPS opció lenne.
Remélem, annyira nem őrülnek meg egyesek a megjelenésig, hogy betámadják a Rockstar-t mindenféle hülyeséggel. Sajnos várható lesz, hogy ez megtörténik, mert akkora lesz a hype, hogy még az utcára is vonulhatnak valami hülyeségért(főleg az USA-ban).
Már meg se lepődünk ugye, ha valakit halálosan megfenyegetnek, ez már lassan megszokott. Csak nehogy az legyen, hogy nem csak szóban történik ez meg.Inkább örülni kellene, hogy vannak még olyan fejlesztőcsapatok, akiknek a játékaira még nagy izgalommal várunk, és nem egy középszart kapunk.
-
Plata
félisten
GTA 6 CEO szerint az Xbox Series S is támogatott lesz,vagyis futni fog rajta a játék.
Viszont azt is mondták hogy mindenki leteszi majd a haját a játéktól.
-
Plata
félisten
-
melega
őstag
Annyi bajom van hogy 2025 től csam licence jogokat vehetünk.
Így ha a GTA 6 al ps 5 ön és ps 6 on is akarok játszani, lehet néhány évente meg kell venni.
Olvastam a vásárolt játékok nem lesznek ott örökre a könytáramba.
Lehet pár evre vehetem csak meg.Mŕg a lemezes verzió sem ha online belépés kell hozzá.
-
Plata
félisten
Szerintem ebben tévedsz.
Múltkor volt cikk,hogy valami benfentes nyilatkozta hogy a GTA 6 grafikája olyan realisztikus lesz hogy az emberek álla a padlón fog koppanni. Legalább 10 évig fognak róla beszélni.
Ha jólemlékszem olyan nyilatkozott aki a rokksztárnál dolgozik a játékon is.
Silent hill 2 remake grafikája meg még az RDR2-t sem közelíti meg. -
melega
őstag
Ertem.
A GTA 6 grafikája meg szerintem nem sokkal jobb mint a Silent Hill 2 remaké ha kiveszed a ködöt.
Kivétel az előre legyártott videók.
Szerintem a 6 után megint 10 évig nem jön GTA játék.Ami még érdekel Mindseye God of War Trilogia lezárása, és a Cyberpunk és Witchet folytatása, Ghost of Yotei, Mafia Old Country.
-
Plata
félisten
Kíváncsi leszek a GTA 6 gépigényére.
Hogy Ps6 mikor jön,azt passzolom.
De remélem nem várják meg vele a játékot.
Nézd az oroszokat hagyjuk meg orosz topicknak,ismerem őket,sosem tekintettem embernek őket,emlékszem bármit elloptak a laktanyából ha volt elég pálinkád cserébe. -
melega
őstag
Ps 6 megjelenés nem lesz 2027 előtt, de majd abba beszámíttatom a ps 5 öm és játékaim árát.
A Mindseye ami vele versenyzik, tekintve nagyteljesítményű pcre lett bejelentve. PS 5 és legújabb Xbox nem bírná el.
Viszont 300 ezer Ftnél többet nem adnák Konzolra azt ís úgy hogy 50 et beleszámítanak.
Amúgy most lennék fiatal és nagyon tudnám az informatikát meg az angolt próbálnak kiemigrálni Los Angelesbe, vagy Torontóba egy informatimus céghez.
Sikerülne szarhatnák az Európában zajló háborúra.Vissza se jönnék
Írtad te is 22 éves lennél elhúznál innen. -
Plata
félisten
Hááát szerintem ps5-ön a GTA 6 csak diavetítés lesz.
Xbox-on meg képregény.
Ha nem kapnak ukránok pénzt akkor nem csak az hal meg aki harcol,hanem az összes.
Az oroszok nem nagyon fognak életben hagyni senkit,szétrabolják az országot,plusz megölnek mindenkit.Örülhetsz ha az ukrán határon megállnak. -
melega
őstag
Remélem a 6 ot nem basszák így el.
Amúgy azt írta a Konzolvilág a 6 lesz ps 5 re és Xbox Series Xre is.
Amúgy meg a GTA 3 fejlesztője olyan játékot tervez 2027 re Mindseye amivel a GTAt meg akarja alázni.Amúgy ha már elnökválasztás nem tudom Trump alatt Európába jön e a GTA 6, de lagalább leállítja az utánpótlást és több pénzt nem ad az ukránoknak, így remélhetőleg nem fog annyi fiatal meghalni az ukrán fronton.
A GTA 6 miatt izgulok 2026 ban már játszani akarok vele. -
Plata
félisten
válasz
szTotyy
üzenetére
Baromira remélem,nagyon vártam a Dragon age negyedik részét,mert szerettem a sorozatot,erre valami lmbtq szart csináltak belőle,a képi világa is lila,a dark hangulatnak lőttek,szivárványszínű szar lett belőle,a világ épp elpusztul de az a lényeg hogy a csapat tele van transzvesztitával akivel a világ megmentése helyett inkább a tábortúznél fonogatjuk egymás haját és beszélgetünk arról hogy mennyire nem binárisok vagyunk.
-
szTotyy
őstag
Srácok, emlékeztek még a Rockstarnak azon kommunkiációjára, hogy amíg Trump az elnök, biztosan nem lesz új GTA?

-
negyven2
nagyúr
-
Plata
félisten
Píszí guru szerint jön a köv előzetes,méghozzá huszonkettedikén.
Mert a legutóbbi promós képen aminn a GTA online újdonságait mutatták be a fanatikus dinnyék szétszedték és úgy találták hogy rejtett utalás van benne november 22-re. -
Wiz Khalifa
veterán
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Lusta vagyok vissza olvasni és nem emlékeztem a silent hillre.
-
homerhamm
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Na majd idén is meghívjuk Platát a békéscsabai topikba!
-
melega
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A játék megjelenéséig nem írok bocsi.
Majd ha meglesz, és kérdésem lesz a GTA 6 ról. -
melega
őstag
Na ha a GTA 5 grafikáját összevetem a friss SH 2 vel amivel játszom nem sokkal jobb.
Írta a Rockstargames weboldala hogy Xbox Series Xre és ps 5 prora adják ki először.
PS 5 ön megelégszek egy fokkal jobb grafikával, és 25 fpssel.
Amúgy a GTA San Andreasba megcsináltam az összes S betűs iskolát.
Trófeák a motokrosszos nem ment.
A városi nagyversenyek vannak még hátra, meg a szívvel jelölt küldetések.
A pcm nem bírta azt a grafikát amit a ps 5 GTA Trilogyban ezért látod gagyinak a San Andreast. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ezen jobban néz ki.
-
negyven2
nagyúr
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Mikor utoljára próbáltam a GTA v is fent volt a gépen,az lett a vége hogy hazavágta az v-öt és újra kellett raknom.
Szóval erősen parázok a gondolattól.
Plusz emlékeim szerint még 6 gigás vidkarival is volt helyenként olyna fps drop hogy csak lestem.GTA Online megy 100+ fps-el ez meg 5-30 között, na ne mááá. -
Wiz Khalifa
veterán
-
Plata
félisten
Nem emlékszem hogy nekem tank nélkül ne ment volna.
Ha jólemlékszem a tank beszerzése elég nehézkes.
Már nem is rémlik San Andreas tank.
GTA 5-ben kettő is van,egyik a facility-ben másik meg lehívható.
A garázsban levővel szoktam örültködni,mert az autóként magadhoz hívható.
Másikért elkell menni.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Plata
félisten
Nekem nincs meg csak a legszárabb GTA steamen,a 4,de rekordot értem el vele.Sosem jutottem el vele még a játék negyedéig sem.
Többi dobozosan van meg vagy social clubon.
A San Andreas remaster nincs meg,félek tőle,szerintem hazavágná a szép emlékeim a játékról.
GTA V doboza nagyon szíp,főleg a dvd-k meg térkép és a többi.
Steamen nekem a legritkább trófea azt hiszem 0.3%-os. -
melega
őstag
Ma a San Andreas remasteredbe csalás nélkűl eljutottam a 86. küldetésig.
Jóval nehezebb mint az 5. rész, a 3. nál is nehezebb.
Sokan nem veteránok végig se tudják játszani psen, xboxonIlyen hogy a trófea a játékosok 10 en % ának lett meg.
A Bloodborne platina meg 5% ának.
Nem hiszem hogy mind kisgyerek, meg kiskorú aki játszik vele.
Sokan ügyetlenek bennük. -
Plata
félisten
Nem kell pár évtized,10 év alatt sokat fejlődik.
Pár évtizeddel ezelőtti meg már vállalhatatlan.
Mikor a skyrim ki jött még csodálatos és gyönyörű játék volt,most meg a spéci változata is jáj de ronda.
Fölraktam újra gépre a special editiont steamről,régen nem is azzal játszottam hanem simával.Csak lestem hogy mi ez a borzadály.
De egyébként engem a grafika annyira nem érdekel,ha egy játék jó akkor ha vacakabb a grafikája is szeretem. -
melega
őstag
Igen.
Sokkal jobban érdekel a játék mint az orosz-ukrán háború.
A megélhetés és a csajok mellett jobban érdekel hogy ha megjelenik a GTA 6 játszhassak vele, minthogy külföldi katonák, hogy ölik egymást.Nem szeretem azokat akik az oroszok, Amerika, Ukrajna, Észak-Kórea oldalán azért lesznek katonák, hogy jó pénzért öljék az ellent.
Nem lennének, nem lennének háborúk sem.
-
melega
őstag
Amúgy a GTA 6 ot várom a legjobban.
-
melega
őstag
10 eurót nem adok érte.
Pláne hogy a játék felétől nem ment csalás nélkül.Aki mehéz játékokat akar, és útálja a soulslike műfajt annak ajánlom a Mafia 1 et.
A Prince of Persia Warrior Within, és The Two Thronest hard fokozaton.Resident Evil 0,1 remasterdet. Easy fokozaton is istentelenűl nehezek.
Rise of The Ronint hardon.
Régi Max Payne játékokat hardon.
Jó nehezek. -
Plata
félisten
Épp kedvenc Star Wars játékomat indítottam amikor steam könyvtárban megláttam a mafia játékokat.
Múltkor eszembe sem jutott hogy meg tudom mutatni.
Még hozzá a kedvencek közt.
Hozzá tenném hogy az eredeti változat régen dobozosan volt meg,csak már halvány ötletem sincs hol vannak.Plusz nincs már sok éve dvd olvasó a gépemben így megvettem steamen is. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Ha már régi játékok,kb 25 év után elő vettem az egyik régi kedvencemet.

Sajnos az új részben nincs benne a kedvencem,az OICW.
[kép] -
Plata
félisten
válasz
SkyLine3000
üzenetére
A zombis játékok marhára nem izgatnak,de állítólag eszetlen sokan játszanak,rekord sokan voltak fent.
Tele a játk sztrímerrel meg egyéb videós sügérrel.
Én a Pharaoh-t jobban szerettem mint a Ceasar-t. -
melega
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
A másik ha M.o belép a háborúba és minden kacsolat megszaka Amerikával USÁval nem lesz egy jó darabig GTA 6
Kár lenne érte+a legtöbb mai jó játék e Japánból és az Usából jön.
Persze a politikusokat egyáltalán nem érdekli, ők nem játszanak. Nem az a hobbijuk világszerte se a bal, se a jobboldalnak.Pedig a jó játékok:
GTA 6 Usából
Doom Dark Ages Usából
MGS delta Japánból
SH 2 Japánból.Ezek mind jók.
Bár az orosz GTA és MGS rajongókkal kibaszott a háború, nekik 10 évig nem lesz lehet.
Mi a véleményed?
-
melega
őstag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Azt nem tudom.
Évek óta nincs GTA 5 öm, eladtam.
Viszont a középkori harcos dark fantasy mellett, csak a GTAk és a Rockstargames jó játékai érdekelnek.
Az RDR 2 is jó volt, imádtam -
SkyLine3000
addikt
Nekem is régóta a Gta a fő gém. A legtöbbet, a 3-al kezdve többször végigtoltam. Ezek mellett időnként ilyenekkel ütöm el a fölösleges időm (mintha olyan sok lenne...), mint NFSU2, NFSMW, Caesar3. Amik az utóbbi 1000 évben jelentek meg játékok, nem is ismerem, nem is érdekelnek.
Ez a zombis/hellovínes cucc milyen? Érdemes belépni? Már hónapok óta nem tettem meg. -
melega
őstag
Nem ismerem.
Kíváncsi leszek a Mafia Old Countryban milyen újításik lesznek az előző részekhez képest.
Az 1 nél jobbat nem fognak tudni csinálni.Nálam GTA forever a 3 óta.
A Watch Dogs 2 is tetszett, attól hogy gyönge GTA másolat.
Godfathert nem fogom még próbálni.
Ott van nekem a GTA trilogy, ott van a Silent hill 2, ott lesz a KCD 2 és sorolhatnám. Nem fogok még belekezdeni+ezek mellett 1001 dolgom van.
-
melega
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Még annyi bak van veteránoknál, hogy ha nehéz játékot akarnak csak a Soulslikok azok.
A legtöbb jóval könnyebb, és nem szívvel lélekkel csinálják őket sajnos.
AC BlackFlagtől halott
Rocksteady=Batman Arkham széria és kifújt
A Rocksteady még jólfejlesztő cég.Sok egykori nagy cím ma már csak árnyék.
Far Cry 3 óta halott.
Mafia 3 rossz lett.
Prince of Persia WW és The Two Thrones körberöhögi az új ACket.Ez a véleményem.
-
melega
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hát a Mafia 1 korának a királya.
Viszont a GTA Vice Cityt próbáltam, a dŕónos küldetést, nem nehéz.
5. ére meglett.
Kíváncs leszek milyen lesz a ráépülő GTA VI ami instant vétel lesz.A GTA 3 at kijátszottam.
Mivel ps 5 öt használom játékra, most a San Andreast Definitive Editiont nyomom.
Ugyanazok mint az eredeti ráncfelvarással.
102/72 küldetés kész.
A repülőiskolához kontroller kellett nekem.Az GTA nem nehéz, a Mafia 1 jóval nehezebb ezeknél.
A GTAt meg a Rockstargames játékait azért imádom mert jó a hangulatuk.
Rockstargames Forever. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Kijátszottam a Mafia 1-et annak idején.többször is,de az alap job volt szerintem is.
Ok nehezebb volt,de akkor is jobb volt,régiben nem csak sztori küldik voltak egymás után,hanem két sztori közt lehetett szabadon városban lébecolni,volt benzinkút.Meg egyebek.Srácok azt élvezték ha taxiztunk és beszarattam az utast,azon jókat derültek.
-
Wiz Khalifa
veterán
Mafia 1 DE-t nem szabad összehasonlítani az eredetivel, kb fele annyi küldetés van, sőt még szerintem fele annyi sincs és könnyebb alapból.
A Mafia The City of Lost Heaven elég nehéz, de azért nem lehetetlen kijátszani.
Mondjuk vannak akiknek a GTA Vice City-s RC helis bomba rakás se megy nagyon, pedig az is rém könnyű.
Igen Plata, itt rád gondolok...
-
Plata
félisten
Viccelsz?
Mafia és a Goodfather játékok is megvoltak.
RRD2 megvan,öt év kellett a sztorinak,mert a főszereplő nem jött be,szerintem a pasinak nem véletlen nincs se barátnője,se szeretője,a nőktől fél a pasikhoz vonzódik.A játék vége viszont iszonyú jó,mikor nem a pasingerrel kell menni.A másik főhős és a családja ezerszer jobb és tényleg végre élvezetes.Csak rövid.Ha tehetném a játék elején főbe lőném Artúrt és mennék John-al.
Az online is jó,csak épp magasról letojja rockstar.nem jött hozzá már három éve semmi új tartalom,a régi dolgokat ismétlik újra és újra.Plusz a GTA Online után az RDR online olyna mint valami ócó kínai koppintás,fapados,béna és tré.
Plusz amikor még toltam a csalók teljesen hazavágták. -
melega
őstag
Mafia 1 nem gondolkodtál?
Az eredetit letöltöttem a játék felétől örökélet kóddal tudtam végigjátszani.
A Mafia 1 Definitive Edition easyn jóval könnyebb volt.
A Mafia 2, 3 at nem szerettem annyira.Én inkább GTAs voltam mint maffiás.
Red dead Redemption 2 őn?
Kedvenc western jatékom volt, iszonyú jól kidolgozott.
-
Plata
félisten
Hát én sokszor végig játszottam annak idején,fogalmam sincs hányszor.
Iszonyú sokat játszottam vele,mivel a gyerekek nagyon szerették így ha ők is velem játszottak akkor lövöldözés nélkül toltam,csak rablásokat csináltunk éjszaka,meg a csalás kódokkal szórakoztunk.Sok vicces csalás kód volt ami nem véres volt,hanem csak vicces.
Bírták azt is ha a holdat felhizlaltam távcsöces puskával.
De multiban is nagyon sokat toltam,ha még meg lenne az xfire sok videót tudnék mutatni.
San andreasban én iszonyú jól tudtam repülni,az ötben meg ha felszállok az valszeg bummal végzödik.
-
melega
őstag
Én a GTA San Andreast most tolom végig először pcn.
Arra is megvettem.
102 küldetésből 72 kész.
A repulőiskolánál elő kellett vennem a pcs kontrollert ami Xboxokhoz is jó.A GTA 3 teljes 1,5 nap volt nálam míg végigvittem.
A Vice Cityvel fogok a GTA 6 ra készülni.Kedvencem ebben a kategóriában a San Andreas.
Remélem a GTA 6 lesz olyan jó és élvezetes mint az 5 és a San Andreas. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
homerhamm
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hát ezen most jót röhögtem.

Ez akkor olyan lesz kb mint amikor Al Bundy-t felkapta a tornádó és pont a házánál dobta le a feleségére?
-
homerhamm
veterán
Amúgy kiváncsi leszek a GTA VI-be lesz hurrikán? Mostanában Floridában sok hurrikán van, hátha raknak valami "hurrikánt" a VI-be is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest