Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Szerintem nem erről szólt amit írt, és a stílustától függetlenül legalábbis elgondolkodtató.
A másfél perc videó/gamerközösségben, sajtóban vert hullámok mértéke, AAA játékpiac mai helyzete fényében legalábbis, szerintem.Azután egyet nem kell vele érteni, a döntó többség nem is fog természetesen, de maga a közösseg reakciója az ilyen véleménnyilvánításokra a legnagyobb igazolás az abban leírtakra.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Mi a túró az a shake card?

Valami spéci italt kapsz a bárban vagy ha elalszik a karid egy tagbaszakadt pasas felrázza?
Csokis shake-re is belehet váltani? -
AxBattler
félisten
Rezidens megmondóember ismét bedobta sziporkáit, immár a tárgyban szereplő játékról, és mivel neki sem kedve, sem ideje nincs kérdésekre válaszolni, ezért ide dobom be: ugye jól látom, hogy a GTA V esetében tulajdonképpen elég volt megvenni az alapjátékot, és utána nem kellett befizetni semmilyen DLC-re, vagy Season Pass-ra, mindenki megkapott minden fejlesztést?
Szóval itt nemigen beszélhetünk lehúzásról, főleg ha azt nézzük, mennyi ideje támogatja a Rockstar a játékot, gyak. a beugró árért.Vagy rosszul látom?
-
nincsnév007
addikt
amúgy most nézem hogy az rdr2 mai mentésre ezt a dátumot írja: 11/06/22 ezt nem lehet valahogy be állítani hogy a mai dátumot írja?, én néztem be a load game-ban jól írja.
-
nesh_019
senior tag
[link]
Ez terjeng most a tiktokon... Ez biztos GTA 5, valami modder szórakozik. -
nesh_019
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én jól elvoltam vele, csak sokszor tényleg lovagló szimulátor hangulata van és vontatott is, de amikor néha beindul az akció akkor nagyon jó.
Én jobban szeretem a pörgössebb játékokat. -
cyberkind
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
És ez csak rosszabb lesz, mert a Gta 6-nál már nincs crunch, ezért is a késői dátum, nyugodtan számolhattok minimum 10 évet a RDR 3-ra.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nesh_019
üzenetére
ps4-en játszottam ki az rdr2-t amilyen messze áll tőlem a témája annyira belemerültem. a storyból nem sokat tudtam összerakni, de ennek ellenére annyira játszotta magát a játék az élővilága, hogy tényleg minden él és lélegzik hogy az valami le írhatatlan. Várhatjuk a ps5 pro-t ha arra se lesz ilyen játék. Mert az rdr2-re mondom azt hogy az egy next gen játék. És brutálisan fáj hogy nem foglalkozik vele a rockstar legalább egy kicsit hogy kihasználná a hardver lehetőségeit
De ennek ellenére mindjárt elkezdtek egy új játékot -
nesh_019
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ahhoz képest h 2018as játék, mai napig még mindig az egyik legjobb,legszebb és legrészletesebb játék.(PC max beállításokon)
Sajnos egy jó rockstar játék klón sincs... Évekkel vannak lemaradva mai napig is. -
nesh_019
senior tag
GTA V Rage 7
RDR2 Rage 8
GTA VI Rage 9 motor.
Emlékezzünk vissza hogy a rdr 2 pc megjelenés se volt jó, azóta kikupalták.
Egyedüli játék ami anno megvolt nekem PSen és utána PCn is. Nem virágbolti verzió.
Mondjuk nekem a GTA 1tol szinte az összes rész megvan eredetiben, kivéve a telos és a psp-s verziók. Mind PCn.
Konzolon csak a RDR 2.
RDR1 PS5 verzión gondolkodtam még de a kettő után nekem már nagyon réginek tűnik. -
Jakesz
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ne a GTA V-höz hasonlítsátok a VI gépigényét, hanem a RDR2-höz. Annak a GTA V-nél lényegesen magasabb gépigénye van, és látványban is sokkal jobb. A GTA VI meg még rátesz egy lapáttal azzal, hogy nem egy előző generációs konzolra készül, mint a RDR2.
-
nesh_019
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Ezt sose tudhatjátok, GTA V -el szerencsénk volt, de a IV az a elején tényleg botrányra sikeredett PC-n, sok patch kellet mire kijavitották.
Attól függ h belsős munka lesz vagy külsös és hogy kiket biznak meg.
De öszintén engem annyira nem is érdekel, egyenlőre, a PS5 verzióra koncentrálok és ha addigra lesz PS5 Pro belöle akkor lecserélem PS5-t, attól függ hogy akkor hogy lesz rá keret, én is szeretném perfomanceban 60fps-el játszani, 30FPS-t már nagyon lassúnak látom, PCn is mindent minimum 60fps-el vagy többel játszom.
Jaj de messze van még a 2025...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Az úgy is irányadó lenne. De a GTA V gépigényéből kiindulva mivel ez is rage motoros lesz nem feltétlen lesz annyira durva, de nem is annyira reális. Pl GTA V-nek a minimum Intel Core 2 Quad Q6600, 4GB ram meg 4870 1GB. A valóságban ment az Core 2 Duo E6300, 4GB ram és HD5850 1GB-on HD felbontáson 30FPS-el. Én ki tudtam belőle hozni.
De viszont az ajánlott gépigénye meg a max beállításhoz fHD-n viszont kevés a fix 60FPS-hez is ugye. Főleg amióta tupíroztak a graffon menet közben.Szóval ha ezt veszem alapul akkor a GTA VI gépigénye nem lesz szerintem annyira durva, viszont azért a fullos graffhoz fHD-n vagy nagyobb felbontásban biztos ütni fog gép tekintetébe.
Nekem most egy i7-8700, 32GB ram és egy RX6700 XT 12GB van, ezen biztos hogy el fog futni, de hogy milyen beállításokkal arra leszek kíváncsi.

-
Plata
félisten
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szerintem azt ma már nem nagyon tennék meg,akkor oltári balhé lenne és lehúznák a francba.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azért kíváncsi leszek a gépigényre pc-n, meg hogy milyen lesz az optimizálása? Reméljük, nem Gta4.

-
Jakesz
addikt
Alig várom, hogy lecserélhessem majd a PS5-öt PS5 Prora, csak ezért a játékért. Ha egy 10-20%-kal jobb látványvilágért megéri új konzolt venni, akkor az ez lesz. Ha pedig még a 60 fps-t is támogatja a Pro, akkor végképp nincs miről beszélni.
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
Jó helyen van itt a pc meg a konzol. A név valóban lehet Grand Theft Auto VI.
Aki esetleg kereste volna a trailer alatt szóló zenét. Bocs ha más már linkelteLove Is A Long Road
Facen volt aki írta meg páran egyet értettek vele hogy a trailer alapján grafikára úgy néz ki mint a GTA V. Hát szerintem sokkal szebb már most.. -
front3r
őstag
A trailer 1-ről a véleményem: Tökéletes.
Már ebből is látszódik, hogy igazodnak napjaink korszelleméhez, és a Rockstar féle humor is bőven a helyén van.
Na ebben lehet több játékórám lesz, mint az V-ben.A játékiparra kíváncsi leszek, ahogy majd próbálják menteni a címeiket a megjelenési hónapjáról a GTA-nak.
-
homerhamm
veterán
Szerintem nevezzük át a topikot főzési trükkök-tippek-re.

negyven2: annó ott a Garfield topikban voltam aktív.
-
Plata
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Legyen a vérbort szürcsölgetők baráti köre.
-
nincsnév007
addikt
én a nagy autólopás névre szavazok
-
Plata
félisten
-
negyven2
nagyúr
Ezt tapasztaltam én is, hogy valamiért a GTA V és az RDR2 topikban volt nagyon ilyen széthúzás, főleg a PC-s oldalról. Aminek aztán RDR2 oldalról az lett kicsit a böjtje, hogy nagyon sok gameplay-es dolog ott volt leírva. Amúgy mindkettő topikban voltunk páran csak konzolosként, és valahogy mi tovább maradtunk bent aktívabb tagként, mint a hardcore feketeöves PC Master Race tagjai...

úgyhogy ha javasolhatom, akkor teljesen mindegy, hogy hol van ennek a témának a helye, és fölösleges lesz majd nyitni egy külön egy PC-s (vagy konzolos) témát. -
-
negyven2
nagyúr
Te ezek szerint nem emlékszel arra, hogy milyen hiszti ment le anno még a GTA V/RDR2 topikoban, mert hát kell külön PC-s téma, vagy a konzolosok ne írjanak ide, mert hogy képzelik... még akkor is, ha gameplay kérdése volt az illetőnek csak megemlítették, hogy konzolon játszik. Aztán szegényt át is küldték volna "konzolos" GTA V topikba, ahol kb. senki nem volt. Sőt én még arra is emlékszem, hogy nem any*zó privát üzenet kaptam, mert konzolosként írni mertem a PC-s témába (ami annó a konzolos volt eredetileg).
-
Kylesa
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, tisztában vagyok azzal, hogy "Egyébként a GTA V is Grand Theft Auto V volt." Mivel már az első rész óta játszom ezt a szériát.
Csak egy gondolat volt, hogy jó lenne a topik címében a teljes nevet látni. De ha nektek nem tetszik a javaslatom, lapozzunk.
-
Kylesa
aktív tag
Egy apró kérés: nem lehetne esetleg átnevezni a topik címét Grand Theft Auto VI-re?
Tudom, hogy az ötödik rész topikja is GTA V néven fut, de ha egyszer a hatodik résznek ez lesz a teljes neve, nem lehetne-e így kiírni a topik címében is? -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ó neeem.
Japán még ok de ázsia többi része nem ok.
Még ha a 19-edik század lenne és felkéne fedezni az ok.
De a jelenlegi állapotban nem tudsz annyit fizetni amiért kimennék.
Afrika dettó.
De romániába se mennék még egyszer az tuti.
Ott csak akkor érezném magam biztonságban ha tankkal mehetnék.,ne étrsd félre köll a francnak románia vagy erdély.De autóval nem érezném magam biztonságban.Esetleg léghajóval.
Szeretek utazni de megválogatom hogy hova. -
homerhamm
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vagy Szomáliába.
-
cyberkind
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak Lucia legyen alapból nő, és ne azzá változott személy, én már boldog leszek.
-
3L1T3
addikt
válasz
Lord_Sordi
üzenetére
Hat azert nem pont ezt jelenti a vrr
-
nesh_019
senior tag
Milyen típusú VRR érhető el?
Mint mindig, most is vannak versengő VRR-formátumok, amelyek a fölényért versengenek.
Létezik a „standard” VRR HDMI-n keresztül, valamint a VESA Adaptive Sync technológiája a DisplayPort-kompatibilis monitorokhoz. De valójában ez a csata az AMD és az Nvidia között a FreeSyncés a G-Sync VRR-megvalósításaiért folyik.
Mindkettő célja ugyanaz, vagyis a szakadás, a késés és a dadogás csökkentése, és mindkét vállalat különböző funkciókkal rendelkező VRR-szinteket kínál.AMD
FreeSync – a belépő szintű verzió csökkenti a szakadást és a késleltetést.AMD FreeSync Premium – támogatja a 120 Hz-et 1080p és nagyobb felbontás mellett, így a képernyők másodpercenként akár 120 képet is képesek megjeleníteni, ami kétszer annyi, mint egy normál 60 Hz-es kijelzőn. Ez lényegesen egyenletesebb mozgást eredményez.AMD FreeSync Premium Pro – mindent, amit fent említettünk, támogatja, de hozzáadja a HDR-támogatást is a jobb tónusleképezés és az alacsonyabb késleltetés érdekében mind az SDR, mind a HDR játékokban. A Samsung NeoQLED tévéi az elsők, amelyek támogatják ezt a verziót.Nvidia
G-Sync kompatibilis – a belépő szintű verzióhoz nem kell Nvidia grafikus kártyát/processzort használni, de jóváhagyó bélyegként szolgál, hogy a kijelző „alap” változó frissítési sebességet biztosít, valamint szakadásmentes a látványvilág.G-Sync – a tévék által jelenleg leginkább támogatott verzió. Ez teljes frissítési gyakoriságot biztosít, ahol támogatott (120 Hz-ig).G-Sync Ultimate – mindent, amit fent említettünk, HDR-támogatással, jobb színteljesítménnyel és „ultraalacsony” késleltetéssel rendelkezik.
Jelenleg a VRR-támogatás gyakrabban található a prémium készleteken, de kezd megjelenni az olcsóbb modelleken. -
Plata
félisten
válasz
Lord_Sordi
üzenetére
Jah hogy ez valami konzolos.
Ok azt hittem már lemaradtam valamiről és ez valami új féle Ray tracing vagy mi a tehén lepény. -
Lord_Sordi
csendes tag
Változó frissítési gyakoriság. A lényege: ha van 120hz -es 4K tv-d/monitorod, es olyan konzol jatekod ami támogatja a VRR-t, akkor nativ 4K mellett magasabb fps-t tud megjeleníteni. Olyan 40-45 FPS-t. Az új Sony exclusive jatekok már alapból így jönnek.
-
Plata
félisten
válasz
Lord_Sordi
üzenetére
Mi a manó az a VRR?
-
Lord_Sordi
csendes tag
Ahogy többen írták szerintem is várhatóan 30 FPS lesz konzolon, de felmerült bennem, vajon kap VRR támogatást?
-
nesh_019
senior tag
GTA 6 vs GTA 5 - Physics and Details Comparison
[link]
Itt lehet látni a különbséget a két játék között. -
Plata
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kérdezd meg negyven2-t,ha ő nem tudja akkor a rockstar sem.
Sanda gyanúm hogy vagy rockstarnak dolgozik,vagy vudu pap aki meg szállja a rockstaros arcokat és megtudja a titkaikat.
-
nincsnév007
addikt
vajon a rockstar games yt csatornáján fent lehet már a következő trailer meg a megjelenési trailer?
-
Plata
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért szerintem nem lesz olyan jó hely mint Los Santos,sok gyökér krokodil miatt nem lehet majd semmit sem csinálni a vízben.Mafia 3-ban is teljesen elrontotta az élményt a sok eszetlen táska alapanyag.
Max tengeralattjáróval lehet majd búvárkodni.
Talán lesz krokodil szörf.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem most rontották el. Elrontották ezt már tavaly, amikor a leaked videók kikerültek a netre, utána meg a csapból is az folyt, nem lehetett elkerülni sem, hogy aki nem akar spoilert, az ne figyeljen oda. Elrontották a GTA 6 két legnagyobb durranását, amivel a R* a legnagyobbat akarta ütni (Lucia, mint az első valódi női főhős és Vice City), és hiába lett nagyon b*szó a trailer, én is megnéztem már vagy ötvenszer, de elmaradt az az igazi "aztarohadt" reakció, mert a két legnagyobb fegyvertényt már rég ismertük. Képzeljétek el, milyen jó lett volna úgy nézni most a trailert ezeket nem tudva. Én konkrétan sírva fakadtam volna örömömben, mert a Vice City mindmáig a kedvenc GTA-m, és a hölgy is teljesen magával ragadott.
Szóval ja, a szivárogtatóknak a kezét kellene eltörni. -
SkyLine3000
addikt
Konzolra. Pc meg még egy fényév.
Én azért ezt a trailert is fenntartásokkal kezelem. Főleg pc-n. Majd kinek,milyen gépe van, olyan lesz. Pl azért ahhoz, hogy ennyi npc legyen egyszerre egy jelenetben a láthtó képernyőn, igen csak izmos gép kell. Ez egy maxra húzott trailer volt. A valóság ettől azért árnyaltabb lesz.De rossz/csúnya nem lesz, az tuti. Lehet majd mivel tolni a köv. 10-12 évben.
-
sittes79
addikt
-
amúgy a szivárogtatóknak az anyja p_csáját...
olvastam a Rockstar Games dolgozók Twitterét, hogy meg volt beszélve, hogy mindenki először összegyűlve fogja megnézni a trailert a bejelentés idejében
én is úgy készültem, hogy délután 15:00-re emlékeztetőt raktam, haverokkal megbeszéltük, konkrétan elbßszták az egész világ élményét....
kb olyasmi volt ez, mint a kellemetlen részeg rokon karácsony estéjén, amikor elmondja a gyerekeknek, hogy mi van a becsomagolt bontatlan ajándékaikban...
ugyanez vonatkozik a tavalyi gameplay szivárogtatókra is
-
Plata
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vaaagy,szivárogtatnak megint és két hónap.
-
IntelKiller7
nagyúr
Time between 1st and 2nd trailers:
GTA 5: 12 months
RDR2: 11 monthsAkkor 10 hónap múlva találkozunk.
-
Jim-X
őstag
Sziasztok,
Mar kb 40x megneztem a trailert (lehet tobbszor
) ebben minden benne van...igy kell megvenni az embereket kilora. Engem sikerult, baromi jo lesz ebben biztos vagyok.Tom Petty, Florida (Vice City), szelben lengedezo hajak es seggek...
Mar nem sok van hatra
-
nesh_019
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Igen remélem is hogy lesz crossplay az jó lenne.
Nekem van PS5 és Gamer PCm is és valószinűleg mindkettőre megfogom venni, de nem tudom már mennyi időm lesz onlinezni(azt csak PCn játszanám mert elsödleges platfomom a PC), rengeteg más, fontos dolog van az életemben, engem jelenleg a story része érdekel, plusz biztosak lehettek már most hogy telelesz csalóval a PC-s online verzió
, remélem a töltési idő se lesz végtelen, SSDnek hála. 
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Én a PC fejlesztést már nem fogom csinálni. Már alig játszok, főleg amióta van egy hobby kocsim is, így a mostani gépem ami így se gyenge, nem fogom upgradelni. Csak a GTA miatt veszek egy konzolt, azon fogok szórakozni vele azt annyi.
Max kevesebb órám lesz a GTA VI-ban, ha nem lesznek ismerőseim online játékhoz. -
Triathlete
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Jó csak magamból indultam ki, hogy akinek már van PC-je és kellően várja a játékot, esetleg hezitál konzol vásárlásán egy-két cím miatt (pl. GT), és nem akar várni további 1-2évet még a PC-s verzióra az lehet beadja a derekát és beruház egy konzolra. De majd csak ha kijött és látni, hogy teljesít.
PC fejlesztést én is majd csak a megjelenés idejére tervezek. Addig füst. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Nem hinném, nem szereti a konzolokat.

Meg Ő nemsokára akar PC-t újítani így neki pont adott hogy a GTA VI megjelenésére veszi meg az új konfigját.

-
Triathlete
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Fog venni majd haverod is konzolt, ahogy sokan mások.
-
IntelKiller7
nagyúr
-
Wiz Khalifa
veterán
-
homerhamm
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azt mondta az orvos hogy elmebeteg, ő meg úgy értette hogy elmehetek.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy Plata hová veszi meg, mert akkor arra a platformra inkább nem veszem meg a játékot... bár amilyen képes lesz Xbox-ot és PS-et is venni csak azért, hogy ne vegyem meg

Amúgy én arra számítanék, hogy konzolok között talán most már menni fog a Cross-Play
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ne ijeszgess má ilyenekkel.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én arra lennék igazán kíváncsi hogy a GTA VI crossplay-es lesz-e vagy sem. Mert valszeg én konzolon fogom játszani, de jó lenne az olyan barátaimmal együtt online játszani akik meg PC-re veszik majd meg.
-
nesh_019
senior tag
Utána néztem. Jelenlegi PS5 10,28 terrafloppos.
A ps5 pro leaked info szerint 23-4 terrafloppos lesz szóval birnia kell a 60fps-t, attól függ milyen felbontáson lesz, dinamikusan biztos."További spekuláció – a hangsúly a spekuláción van -, hogy a PS5 Pro nagyjából 23,04+ TFLOPS számítási kapacitással büszkélkedhet majd."
"A kiszivárgott információk szerint a CPU frekvenciája jóval 3,6 GHz felett, a GPU-é pedig 2,7 GHz felett lesz. Összehasonlításképpen, a standard PS5 CPU boost frekvenciája 3,5 GHz, a GPU-jé pedig 2,23 GHz. További spekuláció – a hangsúly a spekuláción van -, hogy a PS5 Pro nagyjából 23,04+ TFLOPS számítási kapacitással büszkélkedhet majd."
és 20GB ram lesz elvileg benne. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Feleségednek nem mondtad még hogy hűséget fogadtál nem pedig vakságot? Mert ha még nem tetted itt az ideje.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ennek ellenére mindjárt elkezdtek egy új játékot

De viszont az ajánlott gépigénye meg a max beállításhoz fHD-n viszont kevés a fix 60FPS-hez is ugye. Főleg amióta tupíroztak a graffon menet közben.