Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Persze, megmondtam. Tipikus színjátszó. Ezek ezt élvezik mert az életben senki se szól hozzájuk, itt meg megjátszák maguk meg kavarják a szart meg kelletik maguk... nagyon megnézném amúgy valójában hogy nézhet ki bárki aki így viselkedik egy online karakter mögött...
De tényleg az elején akartam vele beszélni és titkolózott meg ez meg az... aztán még ő kezdet el utánam jönni meg kérdezgetni elmondtam neki, hogy egyirányú kommunikációra nem vagyok vevő pláne úgy ahogy ő előtte előadta magát... és elköszöntem tőle. Ez kb 15perc alatt
onnantól csak köszönés... eleget drámázik az asszony meg az élet , kell a kamu színjáték a fa..nak egy sz.ros online játékban he...
A sok KAN meg állófarokkal bújik a seggébe meg teszik alá a lovat mint aki élőben nem kap nőt...sose értettem na mind1Ne legyél KAN![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint amikor ezután másnap felmentem, és TE úgy fogadtál online, hogy "mit szólogatok be a csibének?" ... na akkor ott el is mondtam neked a chatbe hogy a kamuskodásra nem vagyok vevő egy kitudja ki miatt mert épp bábozik veletek aki lehet FÉRFI

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

onnantól csak köszönés... eleget drámázik az asszony meg az élet , kell a kamu színjáték a fa..nak egy sz.ros online játékban he...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CactuS