Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz Wiz Khalifa #86143 üzenetére

Persze, megmondtam. Tipikus színjátszó. Ezek ezt élvezik mert az életben senki se szól hozzájuk, itt meg megjátszák maguk meg kavarják a szart meg kelletik maguk... nagyon megnézném amúgy valójában hogy nézhet ki bárki aki így viselkedik egy online karakter mögött...
    De tényleg az elején akartam vele beszélni és titkolózott meg ez meg az... aztán még ő kezdet el utánam jönni meg kérdezgetni elmondtam neki, hogy egyirányú kommunikációra nem vagyok vevő pláne úgy ahogy ő előtte előadta magát... és elköszöntem tőle. Ez kb 15perc alatt :D onnantól csak köszönés... eleget drámázik az asszony meg az élet , kell a kamu színjáték a fa..nak egy sz.ros online játékban he...
    A sok KAN meg állófarokkal bújik a seggébe meg teszik alá a lovat mint aki élőben nem kap nőt...sose értettem na mind1Ne legyél KAN ;]

Mint amikor ezután másnap felmentem, és TE úgy fogadtál online, hogy "mit szólogatok be a csibének?" ... na akkor ott el is mondtam neked a chatbe hogy a kamuskodásra nem vagyok vevő egy kitudja ki miatt mert épp bábozik veletek aki lehet FÉRFI :D

Új hozzászólás Aktív témák