- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
gabo91 #42667 üzenetére
Jaja , mi néhaazé Dawel vagy tegnap Dokival azért munka előtt vagy után szórakoztunk kicsit, mert már télleg kezd kicsit uncsi lenni az elad elad elad, disband, join, elad elad, disband, join, elad , disband, join...
Amit Laci mond se hülyeség
jó pár hónapja én is mondtam már itt hogy egy nagy Crewos öldöklést is belehetne tolni DM erejéig aztán senki nem sértődik meg ha lelőtték haha.
hegyi : nálam is jártak már páran, dawe, gabo, kele, atish, doki, meg még biztos volt más is ?
Na majd a te garázsodba egyszer én is benézekMost nézegettem vissza mikor kezdtem az online-t. Fél éve játszok már lvl11 ként kezdtem
Egyszerre kezdtük majdnem Dawee-el
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest