Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #999 üzenetére
Bounty Hunter és a Blood Money küldetések aránylag jól fizetnek (aranyat, pénzt). Pluszban ugye ott van a Call to Arms is, de azért oda kell az is, hogy előfordulhat, hogy neked kell őt végig támogatni majd. Vagy akár meghozni a döntést, hogy inkább hagyod meghalni. Én futottam már bele olyan szituációba, hogy segíteni akartam, de végül egy pici hiba miatt én is elestem (szó szerint értve, mert egy rossz ugrás után leestem, és a mellettem álló npc gyorsan elintézet, ha otthagytam volna akkor egyedül is lehoztam volna a kört.
Na de ha arany is kell akkor ahogy írtam BH/Blood Money.
-
törölt tag
negyven2 : rdo-ban vagyok én, mindenem megvan, meg van kezdő ismerősöm. Mire vigyem magammal ami sok pénzt hoz, meg tud annyi aranyat összeszedni hogy el tudjon kezdeni valami rolet? Mi a legjövedelmezőbb amit tudok indítani neki? Elvittem moonshiner eladásra posséban, kapott 50 dollárt
-
törölt tag
Na , megjelenik telefonra is később, szóval kizárt hogy nagy legyen a gépigény.
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #992 üzenetére
Elvileg így is kinézhet akár. Ez egy fan made project, még tavalyról. Kiadni nem tervezték lényegében csak a videó kedvéért rakták össze az egészet.
Ahogy írták, ez nagy részt az eredeti asset bázist használja (látni is a sok szögletes dolgot, meg a kartondoboz épületen). Azért ez szerintem így komolyabb gépet követelne mint a 2015-ös GTA V.
Persze még lehet úgy is csinálni, hogy csak az UE4 által használt alap shader-t használják, de az az eredeti elemekkel együtt nagyon ronda (elég csak a lapokból összerakott fákra gondolni).
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #993 üzenetére
3/VC fix kameraállás autóban például
-
törölt tag
válasz
negyven2 #990 üzenetére
Egyáltalán nem értek hozzá, de ha logikusan végiggondolom, akármennyi effektet tesznek bele, a játék összetettsége töredéke a GTA v -nek, processzor számítás se kell ezred része se , hát nem történik semmi a játékban, üres rajzolt utcák meg sétáló emberek. Nem tudom mitől lenne nagy gépigénye. De ez csak egy gondolat.
Egyébként én is remélem hogy az irányítást modernizálják pont úgy ahogy elmondtad másik topikba. Meg ezzel együtt normális kontrollerrel támogatás is jöhet
-
negyven2
veterán
válasz
Wiz Khalifa #987 üzenetére
Ők alapvető egy port/bér gyártó csapat. Főleg Xbox 360/One-ra dolgoztak. Ők csinálták a Halo: The Master Chief Collection-ben lévő Halo3/4/ODST/Reach One-os/PC-s (és még elvileg az SX portját)
19-ben vette meg őket a Rockstar, és azóta Rockstar Dundee néven vannak.
Viszont az érkező GTA remaster játékok már UE4 engine-el fognak futni. Vagyis még nem tudni, hogy az UE4-nek köszönhetően mennyi plusz effektet fognak majd berakni. Én azt mondom, hogy ha igényes lesz a remaster, akkor azért a gépigény nagyobb lehet mint a GTA V-é.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #985 üzenetére
Igaz, de ebben az esetben én nem hiszem hogy mondjuk akár csak GTA v gépigénye fölé is mennének. Vagy odavágnak nekünk egy rdr 2 szintű kidolgozott fullos GTA 3 vc, San Andreas triót
és akkor Laci felébred
-
negyven2
veterán
válasz
Wiz Khalifa #985 üzenetére
Egyrészt ne keverjük a Remaster-et a Remake-el (a GTA az előbbi lesz), másrészt meg igen, tudnak sz*r rendszert is csinálni, de pl. a Ruffian Games eddigi munkái nem voltak csak úgy összedova.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #982 üzenetére
Hogyan kéne? Ez csak egy remaster, nem hiszem hogy bármilyen említésre méltó gépigénye lenne
-
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #982 üzenetére
Elméletileg nem, állítólag jön Xbox One-PS4-re, de ez még nem hivatalos.
Egyébként a Rockstar lelőtte az Agent oldalát is.
-
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #980 üzenetére
Sajnos 2028 előtt nem kapjuk meg.
2021 vége/2022 eleje.
-
jencsikdani
tag
Sziasztok valaki már találkozott ezzel a jelenséggel? 1 hete kezdődött körübelül azóta néha néha próbálgattam rá megoldást találni az interneten 0 sikerrel. a Rockstar Games Launcher azt írja hogy nincs internet kapcsolatom ezért nem enged be pedig van internetem. bármi mást próbálok elinditani akár Youtube videót minden betöltődik. Most csak is a Rockstar oldalaival van NÁLAM a baj. letölteni nem tudom internetről a Launchert mivel időtullépés miatt nem tudja betölteni az oldalt. Eddig úgy töltöttem hogy elinditottam a gta 5-öt és elkezde úgy letölteni most viszont úgy töltöttem le hogy, telefonra letöltöttem természetesen ott is csak mobilnetről engedte letölteni
aztán gépre átmásoltam és telepíthettem felfele. eddig ezeket próbáltam:Rockstar Launcher újratelepítése többször is, Meg a Gta 5 újratelepitése, Router újrainditása.
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #960 üzenetére
Azok a küldetések csak játékbeli este esetén érhetőek el (22:00-05:00). Annyiban Rockstar logic, hogy mindenféleképen temp. lobby-ba test, ahol eleve este van, de ez is ilyen.
Amúgy igen, Homestead-et és Camp-et free roam-ban is lehet rabolni (előbbit ismét csak este). Ezeket ugyanúgy jelöli a térkép mint a hideout-ot, random bounty-t, vagy a n
Moonshine dolgokat (piros paca a térképen és felszálló füst). -
törölt tag
válasz
negyven2 #953 üzenetére
Nem láttam még hogy betetted volna a képeket.
Ha kicsit modernizálják az irányítást meg a grafikát , akkor ennyit még megérhet nekik a 3/vc ( gondolom egyik megvan nem nagy meló ugyanazt a másikkal is megcsinálni). Én imádom a GTA 3- at, de azt látom hogy a jelenlegi GTA közösségben az utolsó helyen áll ( nálam első) .
Vannak sokkal kisebb eladást produkáló franchiseok ahol működik a régi játékok remasterelése, és azért a Vice City elég kult játék.
Na mindegy , meglátjuk. Én várom azért.
A másik topikos kérdésedre: nekem most nincsen Twitch primeom ( kb 1 évig volt) mivel fél évig folyamatosan az arcadeot adta meg rdr-be nem tudom már mit de nagyon sokáig nem változott és átbaszva éreztem magam . Viszont akkor is volt olyan hogy el kellett nyomni a reklám képernyőt, miközben rég behúztam az adott cuccot.
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #952 üzenetére
A GTAV-be betettem pár órával a Kotaku-s cikk előtt amit én olvastam, olyan személytől aki tényleg előre megmondta, hogy mi lesz a következő GTAO/RDO update-ben. Igaz, ő csak kb. egy nappal hamarabb írta ki ezeket. Ugye a cikkben, hogy olyanoktól tudják ezt akik hónapokkal előre megmondták, hogy mi lesz a következő update, de ilyen írásokat nem nagyon lehetet találni. Maximum olyanokat akik twitter-re kitettek vagy 50 lehetséges forgatókönyvet, persze privát módban, majd mikor valamelyik bejött, akkor a többit kitörölték, és a valósat aktívvá tették (ez egy régi "leaker" szokás).
Ez az illető egyébként úgy fogalmazott pontosabban, hogy a III jön ki először mint remake (A Mafia remake-hez hasonlította a léptéket). Viszont ha realistán próbálunk gondolkodni, akkor a Rockstart/Take-Two-t ismerve, nagyobb az esély arra amit Kotaku állít.
Bár még mindig ott van, hogy azért kaptunk gyenge frissítéseket RDO-hoz mert a Rockstar Dundee el volt foglalva ezekkel a remaster kiadásokkal. De rajtuk kívül még van vagy 6 kisebb Rockstar csapat is, akik a legtöbb esetben ilyesmikre vannak befogva (nem számolva ide a North-ot és a San Diego-ot akik alapvetően a fő fejlesztő csapatokcsapok). Vagyis ha igaz amit állítottak, akkor az azt is jelenti, hogy a többi részleg az el van foglalva mással. Ugye a GTA V/RDR2 esetében már Rockstar Studios volt megnevezve (függetlenül, hogy a North volt a GTA-s, a San Diego pedig az RDR vezető fejlesztő csapat). Persze a 6 csapat közül valakik csinálják azért a GTA V E&E kiadást, meg akkor egy másik még a különálló GTAO-t (már ha nem oldják meg mint RDO esetében, hogy csak le van tiltva a sztori rész, mert ekkor fölösleges rájuk egy külön csapat).
Azt azért be kell látni, hogy egy sima remaster nem biztos, hogy elég lenne. Bár hangolatra még ma is megállnak a helyüket, a grafika meg ízlés kérdése, de gameplay tekintetében mára már nagyon elavultak azok a dolgok amik még 2001-ben működtek. Főleg az irányítás az amire azt mondom, hogy egy GTA IV/V után, már nagyon ócska, archaikus. Ha igaz, akkor a UI modernizálás elvileg lesz (vagyis a térképkezelés, minimap).
Amúgy a fenteb berakott képeket már láttam, és talán be is ettem ide, vagy a GTA V topikba... vagy lehet csak akartam
.
-
törölt tag
Csomó oldal annyira elkezdte tényként kezelni a remaster kiadásokat, hogy már lassan valamit lépni kell a rockstarnak.
Negyven úr, vélemény?
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #945 üzenetére
500 000 sornyi dialógus van benne ( A IV-ben 80 000, az V-ben 160 000, de egy Witcher 3-ban is pl. 450 000 körül volt ez a szám), és 300 000 animáció (amiből 3000 csak a lovak animációja). És ezt már végleges verzióra kell érteni (ugye volt róla szó, hogy kivágtak belőle egy kb. 5 órás részt ami egy Arthur-hoz kapcsolódó romantikus szál lett volna).
-
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #937 üzenetére
GTA 10, és megjelent a Red Dead Redemption 7 is.
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #929 üzenetére
Kis fun fact ezzel kapcsolatban az, hogy ezt legelőször nem megvásárolható játéknak tervezték, hanem egy fejlesztői tech demónak, amiben azt vizsgálták, hogy mit tud a RAGE (ez ugye a R* saját fejlesztésű motorja amit azóta is használ) kezdeni az X360-ban rejlő hardveres potenciállal. Mindezt úgy, hogy maga a RAGE első debütálása még a 2005-ös E3-on, a PS3 bemutatóján bemutatott a proto RDR ((OFF)amúgy sokan emlegetik fel, hogy az egyik legsz*rabb E3-as konzol leleplezés a One-é volt, de szerintem közelébe sincs ahhoz a amit a Sony "csinált" ekkor(/OFF)).
Aztán viszont annyira jól sikerült ez a fejlesztői "demó", hogy végül meg is jelenhetett mint közel teljes értékű játék (és jó kritikákat is kapott). Illetve ez a játék egy X360-as exclusive cím, ami aztán még 2007-ben kijött Wii-re, de PS3-ra és PC-re nem jelnet meg soha!
-
törölt tag
Jó sok a születésnap mostanában. Rdr és l.a noire is a napokban volt.
-
törölt tag
Ma 9 éves a Max Payne 3. Ennyi idő telt el a 2 és a 3 között
-
törölt tag
Ma jöttem rá hogy a MetLife buildingről másolt GetaLife név is maga a súlyos rockstar humor, a Get a Life - legyen életed vagy valami hasonló fordítású szóvicc. Hát ez nagyon jó. kellett hozzá 13 év
-
válasz
negyven2 #908 üzenetére
Nem, ez PC-s. /diszdobozos verzió/
Direkt új RS accot csináltam és arra regeltem a lemezes változatot. (csak az a game van azon az RS accon) most mint kiderült, van ugyanaz a mail cím ami egyben Epic Games fiók is és arra meg egy "Premium Edition" verziós GTA 5 Online van regelve... (azt akkor mikor ingyen volt)Nem tudom mi lesz ennek a vége, de most RSS is már kezd bele gabalyodni
Kaptam mailt tőlük amivel új passt tudtam be írni, csak az nem azzal a mail címre van amire nekem kéne (így maradt a pass ugyanaz, az első accal amit bannoltak anno GTA5O-t) -
negyven2
veterán
válasz
MaxxDamage #907 üzenetére
A "Lemezes (BOX) GTA 5 játékot" alatt gondolom az Xbox-ot érted.
A Ban az komplett SC fiókra van mindig, nem platformra Vagyis ha bannolják a PC-s Online-t akkor azzal bannolják az Xbox/PS Online-t is (elvileg az az ezekhez tartozó PSN név/Gamer Tag-et is). Szerintem csinálj egy új SC acc-ot és ahhoz rendeld hozzá a Xbox-os fiokót. Konzolon lemezes játék esetében nincs kód, bármennyi fiokot tudsz csinálni hozzá.
-
válasz
negyven2 #906 üzenetére
Kaptam egy kedves fórumtárstól Lemezes (BOX) GTA 5 játékot (én használtam fel) és be is regeltem, azzal a mail címmel amit most próbálok, de nem járok sikerrel.
RSS azt akarja, hogy összevonja egy olyan mail címmel/fiókkal amit korábban Lockoltak (GTA 5) aki a GTA 5 topikból ismer az tudja mi volt...vagy nem. Lényeg, hogy nem jogszerű Lock volt és azzal a fiókkal nem tudok Online-t játszani. Ezzel a lemezes verzióval szeretnék játszani, de így nem fog menni.Support elég értetlen, sajnos.
Már vagy 10+ levelet váltottunk, másik mail címre tértünk át (ők írtak arra) és össze vonnál a 2 fiókot... Az a gondom most, hogy a régi GMAIL-es fiókom ügye lockolva van a game, viszont új (másik) mail (az is GMAIL) címen van regelve ez a lemezes game , plusz van Epic-es verzió is. A 2 üti egymást, vagy mi? -
negyven2
veterán
válasz
MaxxDamage #905 üzenetére
Esetleg SMAP fiók? De amúgy igen, írni kell a supportnak.
Viszont pont most megnéztem egy biztosan nem létező e-mail címmel és akkor is ezt a zöld háttérű visszajelzést kapok amit neked is kiírt. Vagyis simán lehet, hogy vagy rossz e-mail... vagy pedig ellopták a fiókodat és a próbált címnek már más a címe (ezért nem is kapsz e-mailt).
-
-
Golden9
veterán
Szia!
Szerintem nézd meg minden e-mail fiókodban. Az ilyen kérdéseknél, általában pár óra múlva beírja a kérdező, hogy rossz fiókban kereste a dolgot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest