Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
válasz
#81556480 #394 üzenetére
Megtaláltam. Grand Theft Auto V: Official Gameplay Video
-
bryant56
aktív tag
válasz
#81556480 #394 üzenetére
Szerintem már senki sem emlékszik egy 6 éves trailer-re.
Egyébként most néztem meg és nincs benne: Grand Theft Auto V Trailer
Tehát nem tudom te hol láthattad.Remélem nem lesz túl egyszerű. Bár Lacitól kicsit félek, mert ha egy kavicsot fotózok le, ő azt is megtalálja.
-
törölt tag
válasz
tomiivagyok #387 üzenetére
Fb csoportokban szerintem
-
tomiivagyok
aktív tag
Sziasztok.
Nem vág topikba, ezért is írok ide, illetve abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ilyet szabad itt kérdezni, de megteszem. Ha nem jó helyen kopogtatok, akkor szóljatok rám, töröljétek, stb, de jobb topikot nem igazán találtam.
Megvettem anno a Social Clubon a GTA5-öt, ugye így accounttal együtt, viszont nem vonz a multija, a singleplayert meg már végigvittem, így továbbadnék rajta.
Kérdés az, hogy nem tudtok segíteni abban, hogy ezt mégis hol tudnám "hirdetni"? Ugye mivel accon van rajta az egész hóbelebanc, ezért hardveraprón nem tudom hirdetni, szabályt nem akarok szegni, a pénz meg kéne, szóval elég nagy slamasztikában vagyok.
Köszi előre is.
-
Kiskokó
veterán
Hátha.
Sztem itt lehet a legtöbett robbantani egy helyen(nem tettél semmit Bluuzia, addig legyen valami)
-
törölt tag
The Black Eyed Peas - Where Is The Love? - 2003 17 másodpercnél Vice City plakát
-
bluuzia
senior tag
-
Kiskokó
veterán
Lehet túl könnyűre hagytam
-
Kiskokó
veterán
válasz
Triathlete #366 üzenetére
Okk
Akkor este keresek valamit és majd beteszem.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Triathlete #363 üzenetére
megvan!?
-
bluuzia
senior tag
válasz
Triathlete #363 üzenetére
Gratula.
Ez tuti valami építkezés finanszírozás lesz.
Majd neki ugrom. -
bluuzia
senior tag
válasz
Triathlete #359 üzenetére
Annyit segítek: La Puerta
-
bluuzia
senior tag
Sziasztok!
Most, hogy solo sessionben nyomtam a dailyket és egyedül autóztam, az jutott eszembe, csinálhatnánk egy játékot. Találd meg!
Valaki lő egy képet (például ezt)és a többieknek meg kellene keresni. Aki először megtalálja, készítheti a következő feladványt. Nem túl megerőltető a dolog és nem is kell vele sokat foglalkozni, mert elég ha véletlenül megtalálod, már nyomsz is vele/róla egy selfit.
Így:Természetesen olyan dologra gondoltam, ami látványos, gyakran belefutsz vagy elmész mellette. Pl.: egy jellegzetes szobor, plakát vagy épület. Van belőlük bőven, kiapadhatatlan a forrás.
Van amikor nincs kedved semmit csinálni, csak kocsikázni (biztos vagyok benne, hogy mindenkivel előfordult már ilyen), akkor még érdekes is lehet. Talán valakinek elnyeri a tetszését. Ha nem, akkor a feledés homályába merül az egész.
Ha megengeditek el is kezdem ezzel a plakáttal:
Találd meg!
-
rolcsi910
csendes tag
Sziasztok!
xbox 360 on hogyan lehet számokat beírni a telefonba? Mert belépek a telefonba és csak névjegyek vannak, és minden videóban telefonon keresztül írják be a cheat kódokat.
Légyszi segítsetek.
Előre is köszönöm
-
törölt tag
[link] Los santos rock radio
-
törölt tag
Kuruma EVO I
Kuruma EVO X
Most esik le hogy az első kocsi amit 3d GTA-ban vezet az ember, az a kuruma
-
Segal
veterán
válasz
#81556480 #349 üzenetére
Ok akkor felejtsuk el a hetre a kezdest de jovoheten tenyleg jo lenne megcsinalni. Mivel nekunk jo a szerda bluuziaval ezert szerintem abbol kene kiindulni hogy nektek mikor lenne jo szerdan? En kedden leszek meg szabad tehat akkor tudom meg este 10 elott vallalni a reszvetelt az osszes tobbi napon csak 10 utan es a pentek szombat lehet hogy picit meg kesobb ha nem tudok idobe elszabadulni melohelyrol
-
törölt tag
én se bánnám ha elnapolnánk, ugyanis Tom Clancy's Rainbow Six Siege ingyen hétvége van, plusz bétateszten van a Ghost Recon, én meg mind a kettőt leszedtem
-
Segal
veterán
válasz
#81556480 #341 üzenetére
Elosszor is sikerult elintezni a szerdai szabadnapot nekem is
Masreszt szerintem sokkal egyszerubb ezt megbeszelni akar ma este (22:00 utan). Mivel bluuziaval altalaba egy sessionba szoktunk lenni ezert csatlakozz rank (hunsegal nevvel vagyok fent) es csinalunk egy motorosclubbot amibe ugy tudunk beszelgetni a reszletekrol hogy a tobbieket nem zavarjuk. Masreszt ha nem jelentkezik a negyedik tars akkor egybol tudunk is egy helyettest szerezni es elkezdeni mert en nem szeretnek sokat varni. Igaz elo kene banyasznom a mikrofonom mert nem szoktam beszelgetni jatek kozbe de mivel itt nagyon nagy a kockazat ezert alairom hogy az tenyleg elengedhetetlen a sikerhez. Szerintem gyere fel este ha meg tudod oldani es ugy sokkal gyorsabban le tudjuk tisztazni mint itt. -
Segal
veterán
Vasárnap nekem kb este 7-ig jó utána csak 9 után.
A szerdát akkor ma megpróbálom én is elintézni jövőhétre
Mindegyík heistet játszottam már én is többször tehát a feladatokkal nincs probléma én a kukásautósat nem kedvelem meg a key kódosat. Ja meg a börtönösnél kizárt hogy börtönőr legyek. Kb ennyi. -
bluuzia
senior tag
válasz
#81556480 #341 üzenetére
Szombaton nem vagyok itthon, de úgy néz ki vasárnap délután szabad leszek; vagy a jövőhéten szerda és talán péntek (egész nap mindkettőn) + szintén vasárnap délután. Viszont minden este 22 körül/után tudjuk nyomni, bár olyankor a TS használat necces.
Még nem csináltam CM-et, a Prison Break kimentéstől (ha még van kurumás glitch úgy is
) és a Series-A Funding repülésétől tartok. Elrepkedek bárhová, de a lövöldözés nem nagyon megy.
Bíztató, hogy tegnap csináltunk TS nélkül egy Finálét és elsőre meglett. Négyen 3 autóval menekültünk, pöcsöltünk mert nem adott SWAT kocsit, én még kocsit is cseréltem, és így is kicsit több mint egy millióval léptünk meg.
-
törölt tag
Criminal Masterminde megbeszélés ON
nekem jó mostanában több időpont is. jó lenne egy nap letolni egymás után az egészet.
-
válasz
#81556480 #337 üzenetére
Jó lenne.
A semerre nem haladó, ámbár leírva jóleső érzést adó hsz-ek felpörgethetnék ezt a topikot, de valamiért az újabb kollégák ódzkodnak az OFFtopiktól. Nem csak a GTA esetében, máshol is úgy gondolják, hogy ez kirekesztés, pedig nem. Pedig milyen jól is esik leírni, hogy szem*t Rockstar, lassan összekapar 1 milliárd dodót, de nincs pénz normális supportra meg anti-cheatre.
-
Áthozom ide a beszélgetést, így talán a félősök is átjönnek. Itt lehet folytatni, hogy miért is gáz a Rockstar support.
-
törölt tag
-
törölt tag
Mr.Vercetti
-
törölt tag
áp!!
3 napja tőtöm a PC verziót a tanyanetemmel
-
törölt tag
Upppppp !
valamelyik nap tojásfejű lett a karakterem.
-
törölt tag
Figueroa Hotel Los Angeles
-
urban racer
senior tag
Március 24 az új dátum, de hivatalos konfigot kaptunk cserébe...
[link] -
negyven2
veterán
-
törölt tag
24 leadott kocsim volt simeonnak. Gondoltam hogy meglegyen a platinum award leszállítok még egyet.
Illusztráció:
-1 helyszínen véletlenül belefutottam egy SUV-ba amire éppen vágyott
-1.2 nincs a térképen, LS custom, átfújattam, kb 4.5 mérföld autókázás után már leadhattam a kocsit.-2 Itt van egy balra kanyarodó felüljáró amit nagy ívben vettem és belecsobbantam a tengerbe.
-3 ide kellett vinni a kocsit .
Kicsit ideges lettem
Figure, mivel csak ketten vagyunk itt te vágod a környéket, olyan b*zi oldala van hogy nem neki ütközöl a kanyarodó résznél hanem felszalad rá a kocsi és pont a tengerbe zuhansz
-
törölt tag
giveusatank giveusatank giveusatank...
-
törölt tag
válasz
negyven2 #314 üzenetére
Rájöttem miért vagyok csak az 5. a GPEC crew-ben
Mivel én nem nagyon csináltam küldetéseket, csak TM/ TDm-eket. Na azt a listát nézd meg , 4 kategóriában első vagyok, elég magasan. csak ezek ugye nem adnak annyi RP-t. Sőt, pénzben egy nyertes TM/ TDM még általában kevesebbet is adott mint a kilőtt töltény.
Team Deatmatchre-különösen büszke vagyok
Végre valamiben első vagyok.
Amugy lejárt a goldom, és bent van a munkahelyen a box, így most story módozok. De hiányzik már a multi. Jövőhéten hazahozom !
-
törölt tag
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
-
törölt tag
Hangulatos kis videó, de semmi extra.
GTA videókból összeválogatva
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #306 üzenetére
-
negyven2
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
hajrá nikó belics
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest