Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
szerintem nem az FPS-en van a hangsúly..pl engem sem érdekel hány FPS-em van MÍG nem akad..szóval szvsz a Boxon is azért szidják annyira a kevés FPS_t mert sok játéknál az már nem ad folyamatos képet és ha nem is akad lassulások érezhetőek..
És szerintem jogos a sírás rívás..végülis a konzol egyetlen előnye hogy nem kell fejleszteni..berakom a lmeezt és megy a játék..de már Boxon is és PS3-on is vannak olyan játékok amik akadnak...még a Boxot meg is értem de a Ps3ba már van kraft...ráadásul ha ennyi idő alatt kiaknázátk a lehetőségeit akkor az cumi...mondju programhibának is felfogható..már hogy nncs rendesen megcsinálva de ha elszapaorodnak az "akadós" jáékok akkor az tényleg szívás lesz..
Heihachi: és azt nemtudod esetleg hogy valamilyen trükkel nem-e lehet több verdát parkolni 2nél? én motort szeretnék de 2 nél több abból sem lehet
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Dell notebook topic
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs