Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
hát én kiváncsi leszek...htha azis ilyen procizabáló lesz..mondjuk nekem az első része nem tetszett...dehát eddig a GTA-k sem jöttek be ezt meg imádom
Mondjuk ha a GTA4-nél kisebbb a gépigénye akkor már király..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vahur
tag
válasz audi100td #6351 üzenetére
Semmi különös, 3.8+ dualcore 512 L2 cache AMD, 2 giga 667 ram és 8600 gt 256 VRAM.
azért mondtam a gépfejlesztésre kb 100 ezret, mert új prociból a lehető legnagyobb + 4giga jobbféle RAM + minimum 9800 GT az azért belefájna 100 K-ba és ahogy olvasom sokaknak ilyen vason sem túl rózsás a helyzet, szóval ez is lutri lenne.Szóval mások is vannak itt az Endor bolygóról? GTA nick: Vahurstar
-
Sirandrish
legenda
válasz heihachi #6355 üzenetére
jahjah...baszhatja a nép a FULL HD tv-t ha a játékok 95%a még hírből sem ismeri az 1080p-t...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
audi100td
nagyúr
Prociból elég egy 2magos Core2Duo 4 vagy 6MB cache-el, pl. egy E6750 kijön 20-25e Ft-ból, 9800GT kb. 30e Ft, alaplap kb. 18-22e Ft, 4 giga ram felesleges, elég 3GB is (sőt XP alatt elég 2GB is, egy jobb féle kit 10e Ft), ez is bőven kijön 15e Ft-ból, ez így max. 90e Ft, amiből még lejön a jelenlegi konfigod, amit el tudsz adni itt a PH apróban kb. 30-35e Ft-ért. Így megúszod kb. 60e Ft-ból a fejlesztést, vagy akár 45-50-ből ha használt cuccokat veszel.
PS3 szerintem nem ér meg annyit, meg hozzá a méregdrága játékok, ha ragaszkodsz a konzolhoz, akkor már jobb vétel az XBox, mint már írtam és vinyóval megkapod 55-ért.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Sirandrish #6356 üzenetére
Ja, olvastam 1080p-re beállította valaki XBox-on és akadt a game, szóval konzolon se jobb a helyzet, akkor már inkább egy izmosabb gép, azon legalább nem 26-30FPS-el kell játszani...
-
Sirandrish
legenda
válasz audi100td #6358 üzenetére
a GTA4 témogatja az 1080p-t boxon?
jah ok..most olvasom hogy 640p-ben megy de egy kis okossággal fel lehet nyomatni 720-1080p-be...bár ez ps3..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
elvleg 1080p-ig lehet tunningolni...mondjuk ps3on..
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz audi100td #6358 üzenetére
Ez nehezen hihető, mert úgy tudom, akármilyen felbontásban futtatod a boxos játékokat, tök egyformán futnak. Valamilyen felbontásban lerendereli, és aztán azt skálázza fel vagy le. De ettől lassabb nem lesz, mert mint látható a felbontástól függetlenül mindig ugyanannyit kell számolni.
Én pl. vegyesen tolom 1366*768-ban HDTV-n és 1280*1024-ben monitoron. Tök egyforma sebességgel fut minden játék a felbontástól függetlenül, soha nem láttam olyat, hogy valami rosszabb lenne így vagy úgy.Amúgy Xbox 360-on a Grand Theft Auto IV 1280x720 felbontásban, 2xAA mellett fut, mellesleg még így is simábban, mint a PS3 verzió. (De ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Xbox 360 jobb, mint a PS3, félre ne értse valaki. )
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Sirandrish
legenda
válasz heihachi #6362 üzenetére
szvsz nem a felbontás végett irta...köztudott hogy Boxon sok game 30fps-el megy csak..ez független attól hogy milyen felbontásban tolja..
-
barnam_
nagyúr
Spawn Annihilator
Spawn an Annihilator helicopter in front of Niko. 3595550100
[link][ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Sirandrish #6363 üzenetére
Ok, de Ő azt írta, hogy "olvastam 1080p-re beállította valaki XBox-on és akadt a game". Én arra reflektáltam, hogy nem az 1080p miatt akadt, hanem szimplán semmilyen platformra nincs jól megírva ez a game, és ahogy 1080p-ben, úgy 480p-ben is ugyanúgy fut. De szerintem csak ritkán éri el a 30-fpst
mad1
Mármint GTA4-ben lehet, de más játékok fix 60-al is futnak, nem is kevés.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz heihachi #6365 üzenetére
jah vágom...mondjuk szerintem nem ugy értette...bár tényleg félreérthető
Aggregátor: én azon gyakoroltam helikoptert vezetni..hát nem ment
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
-
heihachi
addikt
Jah, amúgy a safehouse elé parkolt helikoptert is elmenti a gép, úgyhogy egy ideje helikopterrel járok "dolgozni"
-
Sirandrish
legenda
szerintem nem az FPS-en van a hangsúly..pl engem sem érdekel hány FPS-em van MÍG nem akad..szóval szvsz a Boxon is azért szidják annyira a kevés FPS_t mert sok játéknál az már nem ad folyamatos képet és ha nem is akad lassulások érezhetőek..
És szerintem jogos a sírás rívás..végülis a konzol egyetlen előnye hogy nem kell fejleszteni..berakom a lmeezt és megy a játék..de már Boxon is és PS3-on is vannak olyan játékok amik akadnak...még a Boxot meg is értem de a Ps3ba már van kraft...ráadásul ha ennyi idő alatt kiaknázátk a lehetőségeit akkor az cumi...mondju programhibának is felfogható..már hogy nncs rendesen megcsinálva de ha elszapaorodnak az "akadós" jáékok akkor az tényleg szívás lesz..
Heihachi: és azt nemtudod esetleg hogy valamilyen trükkel nem-e lehet több verdát parkolni 2nél? én motort szeretnék de 2 nél több abból sem lehet
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Sirandrish #6366 üzenetére
na mindjárt kipróbálom.
hogy fogsz átrepülni a hidak alatt? nem kötelező, de meglehet csinálni (mint a galambok kiirtása, és egyebek).
-
Sirandrish
legenda
válasz barnam_ #6370 üzenetére
MI? helikopterrel kell manőverezni?
amugy ha nem kötelező akkor nagyon egyszerü a képletem.noheli+3X= Nem csinálom meg
a galambokért mi jár egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz heihachi #6372 üzenetére
olyankor nem az a kínja hogy a sárga vonalom kivül lóg a kocsi valamelyik része?
-
barnam_
nagyúr
válasz Sirandrish #6371 üzenetére
a galambokért pont egy olyan helikopter jár, mint aminek a cheat-jét az előbb leírtam
egyébként ezt nehezebb vezetni, a maverick-et sokkal könnyebb.heihachi: nem tudom mi jár érte, még nem repültem át az összes alatt.
-
Sirandrish
legenda
válasz barnam_ #6375 üzenetére
hát akkor a galambokat kihagyom..főleg hogy 200van és abból nekem eddig sikerült megtalálnom EGY darabot
-
barnam_
nagyúr
válasz Sirandrish #6376 üzenetére
ha mégis megakarnád keresni, itt megtalálod.
egyébként vicces amit kiír miután lelőtted a galambot: x repülő patkány maradt -
Sirandrish
legenda
válasz barnam_ #6377 üzenetére
van nekem is térképem róluk csak még nem használtam..de ha tényleg egy olyan heli jár érte akkor nemis fogom használni
-
heihachi
addikt
válasz Sirandrish #6373 üzenetére
na jó, de gondolj bele a helikopter hogy kilógott, és azt elmentette. Nem tom mi baja. Bár végülis, engem nem nagyon érdekel, mert ha kell valami, ellopom, nem folytatok túl sok jogkövető magatartást a játékban
-
Sirandrish
legenda
válasz heihachi #6380 üzenetére
jó most nemis azért mert nemtudok kocsit szerezni..meg amugyis...általában tökmindegy mivel megyek..csak milyen vagány lenne egy ház előtt 10-15motor parkolna..annyi kb elférne keresztbe
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz Sirandrish #6381 üzenetére
Nagyon rajta vagy ezen a motoros témán. Pedig sztem nem jó a motorok irányítása. A VC-ben jobb volt.
A cheat-ek hogyan működnek? Csak bepötyögöm a telóba oszt annyi?
[ Szerkesztve ]
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
vzsolo2225
tag
válasz -=Sziszi=- #6382 üzenetére
2× a Fel gomb, beírod, aztán felhívod.
-
heihachi
addikt
Van olyan, amit nem lehet cheat nélkül megoldani ebben a gammában?
-
Sirandrish
legenda
legjobb cucc a motor..olyanokat lehet szálni hogy még énis rosszul vagyok
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ADAM1337 #6099 üzenetére
Érdekes feltoltam eléggé a grafot és csak -4fps
8.12 es driver-el, lehetséges megy normálisan a crossfire ?Statistics
Average FPS: 54.16
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 83%
System memory usage: 79%
Video memory usage: 69%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 62
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 3870 X2 (alapon)
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processzor (E8400 @ 8*500)File ID: benchmark.cli
[ Szerkesztve ]
-
kmkz
csendes tag
Statistics
Average FPS: 7.52
Duration: 36.30 sec
CPU Usage: 85%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (70 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Medium
View Distance: 20
Detail Distance: 27Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHzÍgy ezek után mit kellene írnom? Megprobaltam felrakni a GTA4 re kiadott nvidia drivert amivel egy gyönyörű kékhalállal indult ujra az XP O.o Valami tanács , vagy tipp?
-
Sirandrish
legenda
Hanyagoljuk már a Benchmarkokat!!
-
heihachi
addikt
válasz Sirandrish #6385 üzenetére
Menj be egy benzinkútra, dobj el egy gránátot, és állj rá gyorsan valamelyik kocsi motorháztetejére Nekem így sikerült átrepülnöm egy épületet, kár, hogy épp küldetésben voltam
-
_ak_
addikt
Nem mondom, h ezt vártam, de én egy 8600gt-vel tudok rendesen játszani vele. 800*600 low med többi 20-30közt. Kipróbálnám jobb beállításokkal is, de semmit nem enged átállítani a graphicsba. Ami még gázos, h nappal elég grízesek az árnyékok, jobb lenne nélkülük, de hát ugye nem tudom kikapcsolni.
Online Live taget érdemes csinálni? Illetve ez is olyan, mint a box-nál, h csak külföldi címre lehet regelni?
Let's begin, de gozaimasu!
-
Sirandrish
legenda
válasz heihachi #6389 üzenetére
nah ezt kifogom próbálni..ha van még valami tipped gigamega repülésre akkor oszd meg velem bátran
-
Mariann294
őstag
Hogy kell a telefonba számot beirni?
És van egy olyan küldi 20-30%-nál egy F betűs fickónál asszem h menjek az internet kávézóba...el is megyek de semmi.Várok..nem jön senki...bemegyek gépezni nem tudok..körbeugrálom az épületet de semmi.És mindig csak azt irja még ha ott vok is h menjek a kávézóba..itt mi a teendő? -
athomi
veterán
válasz barnam_ #6370 üzenetére
13 híd alatt kell átrepülni, de én csak 12-t találtam. Illetve találtam még párat, de azokat nem számította bele. Ha hiszed, ha nem, még a Central Park közepén álló sétálóhíd alatt is átrepültem. Aki átrepül alatta, az már rossz nem lehet helikoptervezetésből.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
Akkor te minden bizonnyal profi vagy....én sehogy se birom irányitani..vagyis birom de azokkal a képességekkel még egy vak vizsgabiztos sem engedne át
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest