- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
Hi!
tegnap mielőtt ujraraktam a gépem kipróbáltam az 1.4es patcht, hogy elcseszi-e itten nekem a dolgokat, persze mentéseket kivettem előtte, aztán nem rontotta el, crackeltem is, és a crack is jó, már korábban irtam hogy találtam hozzá sokak csodálkozására
, na aztán ma meg felrakom ujra a gta-t meg minden, és ha tegnap nem kellett regelnem, meg meghagyta a mentéseimet akkor ma miért nem azt nemtudom, az volt, hogy bemásoltam a mentéseimet az appdata-ba ahova kell, és mindíg ez a windows live jön ki meg regeljek, jó regeltem, erre azt irja mentéseimre hogy load failed...most mi van ezzel, ez az 1.4 különlegessége? : P ...
a játék az oké, utánna mentés helyett elkezdi előlről, csak a mentéseimet nem tudom belevarázsolni...
ötlet?Üdv, Mian.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest