- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Én sem vitának szánom
: úgy 40-50 óra után nem fogott meg a PoE. Elismerem az előnyeit, de nem fogott meg. Évekig toltam a Diablo 3-at, mellé bekúszott a GD, majd fel is váltotta.
Valószínűnek tartom, hogy ha korábban nem ismerem a Titan Questet, majd a Grim Dawnt, és nem ruháztam volna be a Diablo 3-ba is anno, akkor a PoE-t tolnám évek óta. Túl későn találkoztam vele, előtte megfogott más. A PoE nem fogott meg, és már nincs is kedvem jobban elmerülni benne, hogy hátha.Grat., jól nyomtad a GD-vel.

Sokra tartottam mindig is azokat, akik eredményesen mennek a saját fejük után, netán buildet építenek fel és a közösség elé tárják, bármely játék is legyen az.
Nehézség: na, igen, a PoEvel akkor ismerkedtem, amikor a 3x vidd végiget eltörölték, és jöttek az új actok is. Még nem lehet tudni semmit a Grim Dawn eljövendő új játékmódjáról, de eddig nem csalódtam a fejlesztőkben, biztos vagyok benne, hogy olyan megoldást tesznek le, ami ötletes és jó lesz. Aztán kiderül hogy tetszik a játékosoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: úgy 40-50 óra után nem fogott meg a PoE. Elismerem az előnyeit, de nem fogott meg. Évekig toltam a Diablo 3-at, mellé bekúszott a GD, majd fel is váltotta.
reelc