- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
a szervernek bírnia kell..és az csak egy eladás oldal..ez meg még alapból chatet üzemeltet..hangcsevegést...felhőszolgáltatást stb stb stb.
OK! ezt én mind +értem, de....!
Most azt fogod mondani, h "Már +int kötözködök"! Pedig nem!
Reálisan végig gondolva: Neked is van nem kevés GRID 1-S tapasztalatod, így van? Ez nem kérdés volt (hiába van a mondat végén a ?-jel), mert így van!

Az 1 multija amíg működött messze nem mutatott ennyi hibát a game alatt, akár több órá(-ka)t lehetett gond nélkül multizni! A steam-nek sok szolgáltatása van, ez vitat6atlan!De! Ezek NgM mind nem érdekelnek, amíg ezeknek a szolgáltatásoknak az a végeredménye, h összeomlik a Steam és nem tudok játszani! Nem hiszem L, h nem lehet +oldani, h:
1.: Legyen a Steam (mert ugye azt mondjátok, h jó és én LhiszM), egye fene és
2.: Legyen a game (akár Steam-mel, de valahogy -mitudoménnemértekhozzá-) külön felületen a szolgáltatásos szarságtól LkülönítettN, és ne befolyásolja a szolgáltatásos rész összeomlása a játék menetét! remélem ez így érthető, mi is a valódi problémám ezzel az egésszel! A Steam-et hajlandó vagyok elfogadni, mint (szükséges?) rosszat, de ne legyen hatással a game-re!Tegnap 2* próbáltam menni Agera-val. Mind a kétszer akkor hivatkozott csatlakozási problémára, amikor 2., vagy 3. voltam mind a 2 mNetbN! ez azért kiverte a biztosítékot és amikor nem is tudtam én se visszacsatlakozni (mint te sem Rossi!), otthagytam és átmNtM az 1-be és ott semmi gond nem volt!
Az sem lenne utolsó, ezt már 1* leírtam: tessék a Steam szeróit mindenre (!) szó szerint mindenre felkészíteni, ha már favorizálják, mint überfrankó szolgáltatást!!!

Ennyi! & sry!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Futás, futópályák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest