- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Na még 1*, mert úgy látom elsőre nem ment!

Akad betöltésnél a játék, de miért? Mert azok a szaros reflektorok, + ide oda húzogatom dolgok a következő menet betöltésénél azok nagyon kellenek, de tényleg! De minek??? Ne villogjon, + mutogasson minden haszontalanságot, hanem töltse be a következő menetet aztán induljunk! Szerintem!
"Az üres fekete képernyőnél már csak jobb, nem?" Hát nem! Inkább legyen fekete töltőképernyő és 3-5 mp. alatt töltsön be, mint csili-vili és 1 perc míg betölt! az 1-be 6-8, na jó esetleg 10 mp.-nél nem igen volt több!

Igen, valóban 1-2* ott is előfordult de nem állandóan, mint itt!
"Ergo, kevesebb csaló, tehát laca000-nak is jó lehet majd a multi, nem?" +int csak bízok benne, h neked lesz igazad!!!

Én a felkiáltójelek színezéséről is azt hittem, h lesz valami jelentősége! Na, mégis mi? Mondjuk én úgy gondoltam, h aki sötét pirosra veri a sajátját, azt letiltják mondjuk 1-2-3 hétre, vagy hónapra, stb.! Na nem azért, h kitoljanak vele, hanem azért, h érezze a törődést! Lefogadom utána 100* +gondolná, h neki megy-e valakinek, vagy nem!!! De így ahogy most van, abszolút semmi, de semmi jelentősége és szerepe nincs, csak +int a chilli-whilli design, de +int csak minek???

Na szerintem ezt már bőven kitárgyaltuk, részemről ennyi!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs