- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
30-nál még simán fut a game videózással együtt! Azért ezt írtam minimumnak! 25-re ha leesik (mert azért az is előfordul, nem túl sűrűn, de +esik), ott már játszhatatlanul akad!
Nekem ezért ez a minimum! gondolom az eltérő kártyákból is adódik a különbség! Ezek szerint neked 60 FPS az a minimum, ami nekem 30! Ezalatt gondolom neked akad! Nekem 25 alatt akad, ezért húztam vonalat 30-nál! Ezt is az eltérő kártyák számlájára írom!
Az én kártyám lassan 4 éves lesz, semmi problémám vele, jól teljesít és Ennyi!Más: a nyers videód minősége (ami gondolom felvétel után azért ott van valahol a gépeden) nálad milyen?

Arra gondolok, ha ott jó, akkor csak a feltöltés és kezelés során történhet vele valami negatívum! Arról + a gépe(-in)k egyáltalán nem tehetnek!
(#4055) privacy99: "Az a Matrix R9 280x egy vadiúj, közel csúcs kártya,"
Ezt én is tudom! Arról + nem tehetek róla, h egy közel 110. 000-es csúcskártya (nem tudom nem néztem utána, csak úgy írtam, majd biztos kiigazítod!)
nem képes minőségben olyan teljesítményt mégsem leadni, mint az én szar, öreg, közel 4 éves VGA-m, amit 57. 000-ért vettem! 

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest