- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Syr barátom! Az FPS-nek ilyen módon semmi köze a kártyához.
Kérlek próbáld ki a játékot 30 FPS mellett és utána 70 FPS mellett! 70 FPS mellett eredményesebb lehetsz látványosan.
Szimulátoroknál sem véletlen, hogy az ajánlott FPS a minimum 60.
Béke!! -
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem kötözködöm előre szólok
... de ahogy Ati is írja ehhez a kártyáknak semmi köze. Olyan a szeme kb, mint nekem, hogy azt is megmondja ha változik 10fps-t a játék. Ez szerintem egy jó dolog amúgy, de ezzel semmivel sem akartalak degradálni, ne érts félre. Csak ő észreveszi azt a tényt, hogy a játékok 60fps-en mozognak úgymond smooth effektben magyarul folynak vagy siklanak, nem tudom magyarra fordítani. Szóval ez az a szint ahol semmilyen hardveres akadás vagy kép anomália nem ront a játék szép menetén. Ezért is készítik ha tehetik konzolra is 60fps-re a játékokat főleg most a next genre.+ dehogynem ér fel a vga-ja tudása a tieddel... ne egy olyan programmal akarjátok összemérni a szintet ami totál úgymond garázsprogram.
Nézzétek meg egy 3d mark-al... mert ott indítás előtt is már eldől a kérdés, ugyanis az ő gépén elindul a program a tieden meg ha jól tudom az új 3d mark követelményeit, ha el is indul nem minden egységet engedi.
Ismétlem ez sem degradálás volt, nekem alapból már több éves gépem van én nem vitázom ezen...mindenkinek pénz kérdése... + olyan lassan 10 éve nincs, hogy intel-nvidia meg ati-amd páros stb meg keverve melyik tud többet...megszünt... alapból ati nincs lassan 10 éve...amd márkacsalád van.... + a technológiák is összeforrtak...lásd régen nem lehetett intel alaplapon crossfire, mint ahogy amd alaplapon sem sli támogatás. Manapság semmi köze már a teljesítménynek a párosításokhoz.Én csak ennyit akartam, meg szerintem ezen kár vitázni, mindig lesz akinek jobb gépe lesz

-
privacy99
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az fps minden kártyán ugyan azt jelenti
Nincs nvidia meg amd fps.. az egy adott szám.Hidd el, bőven képes leadni 5ször azt a minőséget és teljesítményt, de Neked hiába magyaráznám, hidd azt, hogy a Te kártyád lemos egy jelenlegi csúcs VGA-t, ami ráadásul az egyik legajánlottabb darab.
Egyébként most kipróbáltam, belőttem a fraps-et, hogy 50 fps-el vegyen. Így stabil 50-el vett 1920x1200-as felbontás mellett max grafikával. És mindezt úgy, hogy az én kártyám kicsit szimplább, mint a 280x.
A 60 fps verseny, szimulátor, lövöldözős játékoknál alap.. RTS-nél belefér a 30, de minimum 30.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
30 fps-nél ha nem is akad, de az irányításon érezni, hogy nem kóser a dolog (irányítási lag lép fel). Én olyan 40-re szoktam belőni a minimumot autósjátéknál. Az eltérő kártyáknak ehhez semmi köze. Az meg, hogy a Fraps szarul van megírva, nem az AMD hibája.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... de ahogy Ati is írja ehhez a kártyáknak semmi köze. Olyan a szeme kb, mint nekem, hogy azt is megmondja ha változik 10fps-t a játék. Ez szerintem egy jó dolog amúgy, de ezzel semmivel sem akartalak degradálni, ne érts félre. Csak ő észreveszi azt a tényt, hogy a játékok 60fps-en mozognak úgymond smooth effektben magyarul folynak vagy siklanak, nem tudom magyarra fordítani. Szóval ez az a szint ahol semmilyen hardveres akadás vagy kép anomália nem ront a játék szép menetén. Ezért is készítik ha tehetik konzolra is 60fps-re a játékokat főleg most a next genre.