- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mindent a StreamSharkról!
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
predator00
tag
Ha elol van a + jel akkor az elso szárnyat kell növelni a számmal, a hátsószárnyat csökkenteni.
Barcelona +-040
Brands Hatch +-015
Brasilia -+080
Buenos Aires 0
Estoril -+055
Fiorano 0
Fuji +-040
Hockenheim -+200
Hungaroring -+100
Imola -+075
Indianapolis -+090
Interlagos -+150
Istanbul +-025
Jerez -+020
Kyalami +-075
Laguna Seca -+175
Magny Cours +-050
Melbourne -+095
Mexico City -+100
Monte Carlo Ami csak belefér!!!
Montreal -+190
Monza -+045
Mugello -+200
Nurburgring +-050
Oesterreichring -+050
Paul Ricard +-090
Sakhir -+075
Sepang -+110
Shanghai +-010
Silverstone -+065
Singapore +-070
Spa -+065
Suzuka -+020
Valencia +-060
Zandvoort -+125
Zolder 0parancsolj, persze ezektől lehet eltérés sok minden befolyásolja ezek inkább kiindulási alapoknak jók
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Sokkal egyszerűbb, ha kukázod és veszel egy 200 fölötti koncosat.
Ennek még az aggrija is túl magas. Gondolom még rookieban vagy, oda teljesen felesleges, csak szétgyilkolja a kocsit és növeli az OA-t. Még amatőrben sem kell.[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
zolynet
veterán
40+os stamina-val tudna stabilabb köröket futni, nem lenne akkora kilengés az egyes köridők között. Köv pilóta vásárlásnál figyelj erre hogy legyen egy kezdő stamina amire lehet edzeni a pilótát, ugyanis csak 2esével nő.
Nem tolnék ebbe a pilótába pénzt, írtad h nem akarod hosszú távra.Life is too short to stay stock!
-
Zol01
tag
Ezt a pilótát nem én vásároltam, az előző szezonba jelentkezéskor kaptam!Most még 12 futamra szól a szerződése, mert hosszabbítottam neki!Ha érdemes vele foglalkozni akkor fejlesztem, ha nem, akkor 12 futam után keresek mást!Most már nem akarok vele szerződést sem bontani, mert anyagilag nem állok túl jól!Nem lenne szerencsés egy új versenyzőt ilyen rossz körülmények közé felvenni!
Amúgy meg vagyok vele elégedve!A verseny tempója nem rossz, bár még csak 4 pontot hozott nekem!Vannak olyan futamok amikor hiba nélkül végig tud menni, nincs megcsúszás, nincs törött szárny...stb. !
Szóval ha az időmérőn tudok javítani és a taktikám is jó, akkor simán tud menni a csoportomban lévő jobb pilótákkal!Legalább is a versenyen mutatott köridejei alapján!
Amúgy most volt egy nagyon rossz futamom 39. körben véget ért a futamom, műszaki hiba miatt!Úgy hogy ez is rontott egy két tulajdonságán szegénykémnek![ Szerkesztve ]
-
predator00
tag
Általában hőmérséklettől függően szoktam választani a gumik közt. Alacsony hőmérsékleten 0~10°C lágyabb gumikat érdemes használni pl: extralágy vagy lágy 30 fok felett inkább közepes vagy kemény. Persze nem árt figyelembe venni, hogy a pálya mennyire koptatja a gumikat és persze hogy hány kiállással akarsz menni.
Érdemes ezt a progit használni adat gyűjtéshez nemtudom ismered-e.
[link] -
madmike
őstag
én közepes vagy kemény keverékkel szoktam indulni.
keménnyel 1-2 kiállással, közepessel 2-3, mig a lággyal akár 4-5 kiállás is lehet. annyival pedig nem gyorsabb, hogy megérje"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Sweet.tv - internetes TV
- Assetto Corsa EVO
- Asszociációs játék. :)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Padavan firmware
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával