- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Motoros túrázol és alacsony a töltöttség, majd félreállsz cserélgetni?
Pont a powerbank a megoldás, hogy a legszebb helyeken se merüljön le. Töltés közben is tudod használni legyen az akár a teleszkópos boton, sapkán, a fejeden, mellkason, táskán, napellenzőn vagy bárhol is, csak rápattintod az oldalára.
Ezzel 3-4x feltöltöd nulláról tehát egy teljes napot simán kibír. (5000mAh) Elismerem nem szép viszont nem kell mindig rajta lenni. Hosszabb üzemidő esetén rá is rögzítheted, ha esetleg attól tartasz hogy cross motorozásnál leesik az egyik ugratón. -
Bogyó bá'
nagyúr
Az OA4 márciusban volt akciós a holland store-ban (239 Euro), sajnos már nem az - én is márciusban vettem, itt kaptam a tippet a srácoktól. Köszi érte!
Mindössze pár használat után úgy tűnik (szintén motorozás) hogy az általa készített videók nagyon jók, az állóképei viszont sokkal gyatrábbak, mint akár egy mai közepes telefoné (Xiaomi 13T). Fotóra nem használnám, én is inkább cipelek mellé egy rendes Sony MILC fényképezőgépet, utazó (18-105 mm) zoomobjektívvel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez a kérdés engem is érdekelne, bár én találtam egy költséghatékony és kényelmes megoldást: a már nem használt, tartalékként őrzött 8 éves Xiaomi MI9SE telómra telepítettem fel a DJI programját, és azzal élőképpel tudom vezérelni a sisak tetejére ragasztott kamerát. A telefon a kormányon egy tartóban. Eddig bevált.
-
-
Gyöször
senior tag
Saját [kép] [kép] [kép] képek.
A tappancs 3 sarka épphogy ér a sisakhoz, a 4. Sarok meg kb semennyire erre az alul körbefutó gumicsíkhoz ami hajlik és mozog. Tehát 3 sarok fogja az egészet a tappancshoz képest elenyésző felületeken. Mert ilyen áramvonalas a sityka és hullámos a felület. Ezek így vannak a szürkén 5 éve a kéken 10. A kamera ezekről nem esett le, mert a prestigio a másik oldalt volt öntapadó 3m tépőzárakon.
-
Nekem is chinmount van és nekem is felnyitható (és a magasplexi is pipa).
Én úgy használom, hogy ha rögzítek, akkor úgy se nyitom fel a sisakot (mert a szélzaj miatt a mikrofon se érne semmit), ha meg nem rögzítek, akkor elteszem. Ezért sokkal jobb szerintem az osmo mágneses csatlakozása, mert kesztyűben is megoldható, csak lepattintom az adapterről egy piros lámpánál, elrakom, és akkor felhajthatom ismét a sisakot. Egyébiránt lehet ezt még fokozni, ha valami fontos jelenetet akarsz rögzíteni akkor hagyod az álladon, ha meg csak úgy random az utat vagy magad, akkor meg akár a kormányra is csinálsz egy tartót, és átrakod oda (ez szerintem simán megoldható 1 kézzel vezetés közbe is). -
-
Na, de legalább márkahű vagy
ez is egy jó pont.
360 fokos kamerán gondolkodtál már? A perspektíva miatt. Mármint hogy szabadon állítható mit nézel és ebből csinálsz a végén egy videót, vagy fotót.
Motorozásnál egyébként nagyon látványos a timewarp videó (autózásnál is). Ad egy bitang jó sebességérzetet még a valósághoz pluszban.
-
Gyöször
senior tag
Azt hámoztam ki az igényeidből, hogy neked a fotó mód, a távirányító minden esetbeli hibátlan működése a legfontosabb. Erre nem tudom ki az aki úgy tud válaszolni, hogy ténylegesen hasonlóképp így használja az eszközét. Hogy ne fuss abba, hogy a kamera már kikapcsolt mert lemerült mert olyanja van stb.
-
Mindkettőhöz van távirányító. A Goprohoz tökéletesen jó a használt távok valamelyike, vagy a Telesin-nek a BT-s távja. Pénteken jött meg az aliról az enyém, az új fajta Telesin, színes kijelzővel. Látod rajta mi a helyzet. Van-e kapcsolat, exponált-e, stb. Még a beállításokat is lehet variálni.
Kamerában az Action 4/5 neked jobb lenne, mert akkuidőben sokkal jobbak, melegedésben is, és stabilabbak, gyorsabbak. Az Action 5-höz vettem GPS-es távirányítót, ez valami 30-40 ezer Ft. Itt is látod a kijelzőn a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest