- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
vihartigris
őstag
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
rbkzndrs #4983 üzenetére
Én a síbotra rakok rögzítőt a fogantyú alá, így egy selfie bot is egyben. Van egy csuklópánto s rögzítő amit megtoldottam tépőzárral így a síbakancsra rakom előre és meg tudom fordítani hátra is. Marha jópofa felvételeket lehet csinálni. A sílécre is raktam két fém rögzítőt, de azt ritkán használom, mert a hó könnyen betakarja a kamert.
-
válasz
rbkzndrs #4983 üzenetére
Milyen goprot használsz?
Nekem Hero 7-tel voltak gondjaim, a 11-essel még nem voltam síelni, arra nem tudok nyilatkozni. A 7-essel 40%-os akkuval már rizikós volt egy csúszás, bármikor lemerülhetett és kikapcsolt. Tehát néztük, és ha 40% körülre csökkent, cseréltük az akksit. Kicsit kellemetlen, főleg ha a legjobb menetet nem veszi fel...
Mondjuk -10-15 fokban nem igazán jó síelni, max. ha nagyon száraz a levegő. Lefagy az orrod
Sisakra volt ragasztós talppal rögzítve, ez bevált. Csak nagyon ritkán esett le, de ahhoz akkorát kellett esni, hogy ott nem a kamera volt már a fő gond. Tokot ha lehetett nem használtunk, de a szélzaj miatt jobb volt. Csak akkor meg a beszélgetés nem hallatszott rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest