- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Hasonlítgatom az Ace Pro-t és a Gopro8-at. Tetszik az ace, sok olyan golog van amire azt mondtam, hogy nekem felesleges, de így hogy bent van a ace pro-ba nekem tetszik. Ez a rögözítésí rendszer nagyon stabil, és tetszik, hogy ilyen gyorsan le fel lehet rakni másik tartóra, egy valamire kell vigyázni, hogy tényleg bekattanjon a rögzítőbe.
Kezelőfelület teszik, és a fukciók is.
Ami lényeg, hogy a nagyobb szenzor előnye nem csak sötétben jön elő. Ma reggel kis hóesés közbe csináltam fél filágosban felvételt mind a kettő kamerával. Ace- esetén lényegesen több részlet kerül elő a sötét részeken úgy hogy lényegesen kisebb a képzaj, illetve stilizálás esetén a nem mosódik annyira össze kép. A gopro-nál a szürke macskám egy fekete paca még a szeme sem látszik. Ehhez nem kell, hogy sötét legyen elég ha nincs napsütés. Ace esetén is látszik, hogy kellene neki a több fény stabilizáláskor mert vannak összemosodások és stabilizálási problémák, de nem olyan mint a 8 esetében ami teljes összemosódás. Ja és ace esetében nem pure videót hanem a normal video modot használtam.
A felvételeket alacsony élesítéssel csináltam és a daviciben kevesebb élesítést kell az ace-nél(0.48-40) alkalmazni mint a gopro 8-nál (0.48-80). Tehát az ace esetében az közepes élesítés szerintem már túltolt képet ad.
Nem lesz napsütés, de délután majd normál fényviszonyok közben (napsütés nem lesz) tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest