Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasmanps4
újonc
Sziasztok!
KB 2 éve szemezgetek a Goproval. Van egy rendszámos Buggym most megyünk nyaralni gondoltam beruházok biztos kihasználjuk majd alapon... Minden stimmel is csak egy bibi van. Vettem egy selfi botot Astrum SS150en, vízálló Bluetooth os. Gopro app-ban ha belépek a kamerában ott a settings-be keresek buletooth devices-t akkor nem találja meg a az Astrumos kis bluetooth távírányítóját. Csak gyári remottal müködik a Gopro? Valakinek tipp vagy tapasztalat? Youtubeon nem találtam semmi okosat...
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Formula-1
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs