Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
válasz
svegerpetrr
üzenetére
Jogos, nem néztem mostanában, a jó forintunk miatt tényleg nem éri meg
-
atees
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hol lehet olcsobban?
-
atees
őstag
válasz
svegerpetrr
üzenetére
11esbe van gps, 12be már nincs. Gopro.com-on a legolcsobb
-
atees
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Osmo mobile 6hoz hasonlot rendeltem kivancsi leszek milyen lesz vele a hero 11
SeniorTilla: igaz, de gimbalba szerintem a legjobb cucc volt -
atees
őstag
Sziasztok!
Aki váltott 11ről 12re mik a tapasztalatai? -
atees
őstag
Hero 11 ma 30perc 4K60fps rögzítésnél túlmelegedés miatt kikapcsolt😂😂 ilyet se csinalt még
-
atees
őstag
válasz
kabalababa
üzenetére
Hmm akkor lehet a friss fiokra nem jar akkora kedvezmény.
Czimby sztem ha megkapja a kedvezményt simán vedd arra. -
atees
őstag
Nem tudjátok véletlenűl, hogy a 9/10es kamerához való üvegfólia készlet jó lehet a 11eshez?
-
-
atees
őstag
Sziasztok! Van egy hero 5ösöm, szeretném eladni. Mi az az ár ami kérhető érte?
-
atees
őstag
Persze tölt! Bocs rosszul írtam 5V 3A.
[Ilyen van bekötve] -
atees
őstag
Nekem a kocsiba tölt felvétel közbe is folyamatosan a gyari kabelével, annyi, hogy az usb aljzat az akksira van kötve és tud 5Ampert!
-
atees
őstag
válasz
goldfather
üzenetére
paypal szar árfolyamon vált!
Revolut kártya a nyerő!! -
atees
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ez csak hero 6 amivel felvettem.
Van egy szinte új állapotú karma gripem, ha érdekel keress meg, mert már nincs rászükségem a fusion miatt. -
atees
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem a gyari suction cup van a visszapillanto mögött, hero 6al hibatlan. Most majd fusionel tesztelem.
itt egy példa: [link] -
atees
őstag
Sziasztok! Használ valaki fusion-t? Most beújítottam egyet lenne pár kérdésem!
-
atees
őstag
válasz
McJoker
üzenetére
Nos: updatetet én úgy csinálom h micro sd ki, gépbe be, arra felmásolom és vissza gopro. Sajnos valami driver hiányzik a winből ami miatt nem ismeri fel a kamerát, nekem se. De a kártya olvasó szerintem gyorsabb. Quick felejtős, valami szerkesztő programot szerezz be, én pl. premier prot használok.
-
atees
őstag
válasz
barcaforca
üzenetére
Tvre hdmivel kösd!
Elötte jó volt gépen?
nekem még egyiket sem ismerte fel eddig a gépem😂😂, csak kártya olvasó -
atees
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
gyári akksi ? mikori gyártású akksi? rajt van elvileg az akksin.
Ilyet vagy nem gyári akksival, vagy rossz akksival kellene csinálnia.
-
atees
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Kb 1 óra
-
atees
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Jobban jársz, ha a videóból vágsz ki képet. Nekem az a megoldás jobban bejött. Ahhoz hogy jó képet tudj csinálni, nagyon oda kell figyelni

-
atees
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nekem bevalt a 2,7K 60fps kicsi isoval. 60fpsnél még lassítani is tudsz
-
atees
őstag
Nekem pl a 6-osal van gondom:
-GPS adatokat vagy menti vagy nem. Ha menti akkor a nagy fájlokat átkéne másolni telefonra hogy rátudjam rakni a videóra, mert ugye csak a gyári programjával lehetne, ami nem megy win7 alatt (f*ck gopro)-Használat közbeni töltés továbbra is szívás, mert kocsiba meg kell oldani, hogy legalább 3A erőségű töltőről menjen, mert különben felvétel közben nem tölt. Az akksikat meg kb 1 óra 20percenként cserélni kell.
-Ami még mindig rohadt idegesítő, hogy random felvétel közben lefagy, legyen töltőn vagy csak akksiról, legyen az sandisk extreme vagy Samsung evo. 98% a lefagyást követően javítja a fájlokat, de ha nem akkor szívás van.
Viszont ilyen nagy gondok a 6-ossal nincsenek, mint a 7el

-
atees
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nem jo a link!
Iso legyen minnel kisebb, 2,7K vegyel fel! -
atees
őstag
Egyébként aki lefutott már ilyen gopro garanciázásos köröket az leírhatná, hogyha másnak is szüksége van rá, egyszerűbben tudja intézni! Köszi
-
atees
őstag
Facebookon olvastam ma, ha gopro oldalán a gopro plusra regisztrálsz, akkor elég sok tartozék féláron vásárolható. Pl.: akksi+dual töltő 10K.
Rendeltem tényleg annyiért kapom! -
atees
őstag
válasz
kellcucc
üzenetére
Sajnos pontosan nem tudom, hogy működik, mert még nem volt rá szükségem, de nagyon sokan a gopro.com-nak írnak asszem chaten kell és lehet kérni garanciális ügyintézést. Küldenek érte futárt és elviszi a kamerát ha jól tudom hollandiába. Így egyből a gyártón keresztül van intézve a dolog.
-
atees
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Sajnos a proci meg a ram keves lesz. Nekem egy dell e6230on 16gb rammal i5el nem akad. Annyi h a premierbe a szerkesztés lassucska. De a nyers anyagot 2,7K 60fpsbe viszi. 4K mar bajos
Nekem a kovetkezo beruhazas egy ipari hasznalt dell laptop 150-200kozott kaphatoak izmos hardwarerrel.
-
atees
őstag
válasz
micyke911
üzenetére
ÉN egyiket sem venném.
De ha választani kellene, akkor a 2018, mert annak cserélhető az akksija és fel lehet tenni rá a hero 5 sw-jét.
A választás attól is függ, hogy mire akarod használni.
Lehet érdemes lenne körülnézni aprón vagy a facebookos csoportban hero 6 már jóval 100k alatt kapható. -
atees
őstag
válasz
idegbeteg18
üzenetére
Szia! és honnan van beszerezve a kártya? Mert nekem van samsung kártyám ebayről és van amikor nem akar rá menteni a gopro hero 6, hanem kiírja, hogy fájl javítás szükséges, mondjuk 10ből 2szer. Lehet, hogy a kártya szar?
-
atees
őstag
eglobalcentral-ba vettem pár hónapja, 106ezerre jött ki.
-
atees
őstag
Anno a hero5 es sjcam sj7 kozott vacilaltam. Megrendeltem az sj7et, mivel sokkal olcsobb, sok kiegeszito van hozza, megjott csinaltam par sima videot meg kepet, felraktam a gepre es azzal a lendulettel ment vissza a kamera es jott a hero5. Hatalmas a kulonbseg szerintem kozte. ( mondom ezt atlag egyszeru userkent)
-
atees
őstag
válasz
kk831228
üzenetére
1. Ha nagyon melyre nem merulsz szürő nem igen kell
2. Gimbal nehez kerdes, (nekem ma jotf meg a 6hoz egy karma grip), ha viselheto kell akkor inkabb feiyu wg2, nem igen van olyan ami kameraval es telefonnal is jol mukodik. Nem kell yostick.
3. Hat egyik progi sem egyszeru😀 premier, sony vegas
4. Micro sd: Sandisk extreme a tutti azt mondjak, nekem samsunggal vannak neha fagyasok. Tervezek venni egy ilyet. Innen rendelhetsz kartyat ez eredeti es fele az itthoni arnak.
5. Kevés fény, nem a gopro barátja.
6. 2,7K valt be nalam -
atees
őstag
Sziasztok! Gimbal kerdes, ki milyet hasznal? Rendeltem egy karma gripet, de nem biztos h a legjobb dontes volt

-
atees
őstag
Sós vízben ki hogy használja a hero5/6ot? Birja tok nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de az 5ös is ezt csinálja.