Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
-
KrAt
veterán
Lehet én vagyok rossz vágányon, de melyik lencse cserélhetetlen?
Ez a videó alapján nem tűnik bonyolultnak
-
Tuninger
addikt
Én 3 kék aksiról váltottam 2 endurora Hero 10-hez és nagyon jó döntés volt. Használtam szánkózáshoz a fejemen -1 fokban 5.3K 60-ban és semmi probléma nem volt.
A megbízhatóság ugrik nagyot. Az extrém energiaigényes módokban ha kicsit hűvösebb van a kék aksi 40%-on elköszön. Az Enduro ha csak 15%on van akkor is biztosan "elmegy a végéig". És már ez a stabilitás, hogy nem kell agyalni hogy 55% / 40% vagy 33%on kapcsol e ki mert kint 10 fok alatt van a hőmérséklet ad egy biztonságérzetet.
Próbáltam üzemidőt mikor esett a hó januárban, csak simán kiraktam a hidegbe hogy megnézzem hogy bírja 4K 4:3 60 fps-en és ha jól emlékszem 52 percet ment és 1%-on volt az aksi mikor visszakapcsoltam.
Egy szó mint száz, csak ajánlani tudom.
-
nightzone
aktív tag
Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatokat! Valóban csak most ismerkedem a témával, tokra azért gondoltam mivel sós vízben(tenger) lenne használva, és ugye mobillal sem kamerázunk ilyenben, de ha biztonságos akkor el tudok tekinteni a toktól. Egyelőre elég egyszerűbb megoldás is pl amit írtál hogy selfibottal mert az lenne is itthon. Ilyen csuklós megoldásról [link] mi a véleményed?
-
Ityu
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest