Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Meg tudna mondani valaki, hogy a Weekender táska mennyibe kerül most előfizetéssel?
Nekem már sajnos lejárt, de így nem tudom megítélni, hogy olcsóbb lenne-e annyival, hogy érdemes lenne előfizetnem.
-
Chosen
addikt
Egy gokart futam van két szeletben jelenleg.
step 1: Az már jó lenne, ha legalább egyben lennének. Erre bármilyen program jó, ha van más javaslat. Igen, re-encode nélkül még jobb.
step 2: Az elejéről-végéről levágnám a felesleges részeket + overlayt tennék rá a köridőkkel, így ehhez már mindenképp kell Premiere vagy hasonló.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Van valami bevált gyakorlat arra, hogy 2.7K 100FPS videó szeleteket hogyan rakhatnék össze gyorsan?
Premiere-ben próbáltam, de ott H.264-nél nincs 60FPS feletti opció. H265-ben már van, de azzal még HW encoding mellett is ~9 órára saccolja a rendert... (Viszonyításképp egy ugyanilyen H.264 render ~15 perc max)
-
Chosen
addikt
Az áll nem optimális sajnos. Minél feljebb kellene, hogy látszódjanak a pedálok (gokart), de az állnál túl alacsonyan van hozzá és a körülöttem lévőkből is kevesebb látszódik, plusz a kamera is többet mozog mert a forgástengelytől távolabb kerül. Ha nagyon nincs más, akkor az lesz, de ha meg tudom oldani valahogy a bukó tetején, az sokkal jobb felvételt eredményez.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Sisakra szeretnék GoPro 10-et rögzíteni, de az a problémám, hogy pont ott ahol ideális helye lenne a kamerának, ott a sisak szellőzője van... Van ötletetek esetleg, hogy hogyan lehetne biztonságosan megoldani, hogy mégis kb oda kerüljön a kamera? Létezik "hosszabbító" vagy ilyesmi amivel magasabbra/előbbre tudom hozni a kamerát a foglalatohoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest