Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Meg tudna mondani valaki, hogy a Weekender táska mennyibe kerül most előfizetéssel?
Nekem már sajnos lejárt, de így nem tudom megítélni, hogy olcsóbb lenne-e annyival, hogy érdemes lenne előfizetnem.
-
Chosen
addikt
Egy gokart futam van két szeletben jelenleg.
step 1: Az már jó lenne, ha legalább egyben lennének. Erre bármilyen program jó, ha van más javaslat. Igen, re-encode nélkül még jobb.
step 2: Az elejéről-végéről levágnám a felesleges részeket + overlayt tennék rá a köridőkkel, így ehhez már mindenképp kell Premiere vagy hasonló.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Van valami bevált gyakorlat arra, hogy 2.7K 100FPS videó szeleteket hogyan rakhatnék össze gyorsan?
Premiere-ben próbáltam, de ott H.264-nél nincs 60FPS feletti opció. H265-ben már van, de azzal még HW encoding mellett is ~9 órára saccolja a rendert... (Viszonyításképp egy ugyanilyen H.264 render ~15 perc max)
-
Chosen
addikt
Az áll nem optimális sajnos. Minél feljebb kellene, hogy látszódjanak a pedálok (gokart), de az állnál túl alacsonyan van hozzá és a körülöttem lévőkből is kevesebb látszódik, plusz a kamera is többet mozog mert a forgástengelytől távolabb kerül. Ha nagyon nincs más, akkor az lesz, de ha meg tudom oldani valahogy a bukó tetején, az sokkal jobb felvételt eredményez.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Sisakra szeretnék GoPro 10-et rögzíteni, de az a problémám, hogy pont ott ahol ideális helye lenne a kamerának, ott a sisak szellőzője van... Van ötletetek esetleg, hogy hogyan lehetne biztonságosan megoldani, hogy mégis kb oda kerüljön a kamera? Létezik "hosszabbító" vagy ilyesmi amivel magasabbra/előbbre tudom hozni a kamerát a foglalatohoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest