- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
thegaben86
csendes tag
En is gondolkodtam ezen, hogy a kamera lencset mennyire kell felteni vajon? A tok mintha egy fel millimetert a keret fole nyulva, vagyis ha lerakom a hatlapra akkor talan nem eri a lencse a lapos feluletet.
Maga a lencse gyarilag milyen uveggel van vedve? ezek gondolom azert strapabiroak? -
thegaben86
csendes tag
válasz
thegaben86 #5607 üzenetére
Valoszinuleg az akkuoptimalizalas lesz a problema (csak 80 szazalekra tolt, ugy van beallitva). Egyenkent lehet tovabba az alkalmazasokat beallitani, hogy az akkuoptimalizalas kilojje-e vagy sem. Gemini segitett.
-
thegaben86
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 9-et vettem nehany hete, minden nagyon szupi es jo eddig, egy-ket dolog van ami zavar.
Az a problemam, hogy a telefon automatikusan bezarja a megnyitott appokat a hatterben, vagyis amikor a kis negyzetre kattintok es bejon a multitasking menu (nem vagyok benne biztos, hogy ez a neve), akkor az ott kilistazott appok szama az mindig kb 6-8 kozott van, es az 5 perce hasznalt app is eltunik, amit igy a fokepernyorol vagy az alkalmazaskezelobol kell ujra kikeresnem es megnyitnom. Ezt be lehet valahol allitani, hogy ne igy legyen, es menjenek az appok szepen a hatterben, akar 30 is? (ahogy az pl az elozo samsungomon volt alapbol) -
thegaben86
csendes tag
Koszonom a valaszokat mindenkinek! Ezen meg ragodom egy darabig.
-
thegaben86
csendes tag
Sziasztok! Milyen telefont vegyek topikba mar beraktam ezt, ide is beteszem, sry ha valaki mar olvasta, vagy ugy gondolja, hogy off (sztem nem teljesen az).
Alabbi kerdesben kernem velemenyeteket:
Samsung telefonom van, alapvetoen elegedett is vagyok vele. Egy ideje viszont szemezgetek a Pixel telefonokkal is (anno is egy Pixel elleneben dontottem vegul Samsung mellett), es jelenleg a Pixel 9-est eleg jo konstrukcioban (olcson) meg tudnam venni. Alapvetoen a kamera ami vonz benne, a szoftvertamogatas ugyebar ugyannyi a ket gyartonal.
Viszont:- a Pixelek hardveresen azert gyengebbek, mint a Samsungok. Semmi extra cucc-ra nem hasznalom a telefont egyebkent, jatek meg hasonlok sose, de szeretem ha porog a rendszer es nincsenek (nagyobbacska) doccenesek meg sok masodperces varakozasok multitaskingnal/alkalmazas inditasnal. Feltetelezem azert a google sajat procija is megbirkozik ezekkel, a mindenfele teszteken valo gyengebb eredmenyek ellenere?
- a masik a szoftver. Egyreszt latom elonyet is a tiszta androidnak, de hogy is mondjam, a ONE UI-hoz kepest kinezetben meg kifinomultsagban eleg fapadosnak nez ki a sima droid. Funkcionalitasban is lehet, hogy gyengebb? Volt esetleg valaki aki valtott es megbanta vagy esetleg epp forditva?
- egy harmadik szempont az AI. Eleg valoszinu hogy ezek a szolgaltatasok fizetosek lesznek hamarosan, es akkor viszont mar inkabb a google fele vonalra fizetnek be, ket helyre meg nem lenne kedvem fizetni, igy ebbol a szempontbol a Pixel tunik esszerubbnek.
- tovabba most olvasom itt, hogy szoktak volt lenni halozati/kapcsolodasi problemak a pixel telefonokkal? Ez mennyire gyakori vagy altalanos? En szolgaltatonal (nem magyarorszagi) vennem, nem kartyafuggetlenul.
Roviden annyi lenne a kerdesem, hogy szerintetek mennyi esely van a fentiek alapjan egy nagy csalodasra?
Tudom, hogy ez szemelyfuggo, kinek mi a fontos, de megis, biztos volt mas is hasonlo helyzetben (hogy sok ev utan valtott egy jol kiforott rendszerrol erre).
Koszi elore is ha jon segito valasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan