Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hedgehog senior tag válasz  Divinity

üzenetére Divinity

üzenetéreHalandó ember számára ez a "gyorsabb és biztonságosabb" nem érzékelhető, sőt. A "duplaklikk és azonosítás hogy fizethess"-hez képest az "azonosítás hogy fizethess" sokkal kényelmesebb szvsz. A tranzakció elfogadásának gyorsasága sokkal inkább fog attól függeni, mennyire régi a kártyaterminál. 
 A GPay is ugyanannyira biztonságos mint az APay, ha feltételezzük, hogy a Google szervereit nem hekkelik meg túl könnyen.Ellenben én nagyon elcsodálkoztam múltkor (bár lehet hogy ez azóta változott), hogy az Apple Walletjébe nem lehet bármilyen hűségkártyát rögzíteni, csak amiket ismer. Ez azért jobb a Google Walletjében. (10 éve fizetek androidon, az utóbbi pár éve a wallettel, és talán 1-2 alkalom volt hogy csak a kártyát fogadta el a terminál a telefont nem) 
- 

válasz  Divinity

üzenetére Divinity

üzenetéreexoduss 
 Nem kell félni a GPay-től, tökéletesen működik!
 Divinity
 "Apple Pay gyorsabb és biztonságosabb"
 Ezt mire alapozod?
 Érdekes módon épp az Apple-nél voltak bajok:
 Tömeges pénzlevonás az Apple-nél."talán kevésbé támogatott de ezt csak így érzésre mondom" 
 Magyarországon elsőként a K&H Banknál jelent meg a GPay, 2021. március 30-tól.
 Én az első naptól fogva használom napi szintem és mindig mindenhol tudtam vele fizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csepy
 Csepy