Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz BoB #1575 üzenetére

olyan dolgokat tudtok itt mindig felhozni... "csak egycsatornás GPS?" wtf? :F - mint minden korábbi telefonban, de ennek amúgy semmi hátránya nincs, ugyanúgy megtalála a 7a is mindig, hogy hol vagyok, sőt, még a repülőn is megtalálta, pedig az nem mindegyiknek jön ám össze...
    én azért nem pixel 7-et vettem anno, mert jóval nagyobb és nehezebb.
    és azért cseréltem 8-asra a 7a-t, mert az még egy picit kisebb és könnyebb volt, és ezek számítanak nekem. Amúgy használatra nem sokban különbözik a 8 sem a 7a-tól, legalábbis nekem. A kijelzője picit jobb, és a kamera is, és az ujjlenyomat, olvasó is, és hiteles az arcfelismerés is pl. a revolutban nem kell mást nyomni, és van némi AI.
    De nincs 3D körpanoráma-fotó, ami nagy fájdalmam. és valahogy a 8-ason mindig félre-gépelek, amit a 7a-n nem csináltam.

-----
    de visszatérve a 7a vs. 7-es ár-összehasonlításhoz, hogy csak 10 ezer a különbség, melyiket vegyük. A magyar árazáson (arukereso.hu) nem látszik a valós ár.

A német amazonon pár napja 305 ojró volt a pixel 7a. Ezért az árért szerintem rohadt jó vétel, biztos nem szaroznék magyar sufni gsm boltokkal. :K

Új hozzászólás Aktív témák