Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Pont , hogy kell net , nem is az baj . Hanem az , hogy az idovonalon nem jelenik meg a bejárt út hanem légvonalba húzza át nekem meg fontos lenne - feljebb linkeltem a képet.
(#289) Ghostman78
Ez egy GPS telefon, van benne egy adat SIM csak navi megy rajta
konkrétan beleégett a kijelzőbe már waze
szóval kifejezetten erre használom es míg kiszolgál marad is
csak úgy fest most már nem úgy muzsikál... 
-
petir
senior tag
Az a baj , hogy adott verzió alatt nem használhatóak a programok pl waze egyszerűen ha nem jó az android verziód nem tudod használni az appot. Megnézem esetleg mi volt az utolsó hivatalos rom rá...
Lineage OS 16 volt fent azzal ment sokáig és most egyszer csak már nem...
Frissítettem
Lineage OS 17.1 legfrisebb Gapps mint írtam - de nem meyg..
Lehet a GPS modul része mondta be az unalmast...
-
petir
senior tag
Üdv.
Na feltettem a legfrissebb androidot ( Pie ) hozzá a legfrissebb open gapps-ot de sajnos nem hozott eredményt az idővonalon légvonalban jeleníti meg az utat...
Szerinted ez mennyire valószínű amit írtál ?
De az is lehet, hogy a Google nem engedélyezi a sűrűbb mintavételt energiatakarékossági okból a régebbi készüléken.Mert igazából más nem nagyon maradt...
-
petir
senior tag
Abszolút waze párti vagyok a kereszteződés egy necces dolog bármerre állhat a mérő... gondolom az történt , hogy mind a 4 irányból rányomott 4 wazer ezért láttál 4 ikont.
De én erre azt mondom inkább 4 légyen mint egy se 😁
Szóval a gmaps ezen a téren nem az igazi még - szerintem. Lehet nincs meg az a közösség mögötte.. -
petir
senior tag
Az volt a legelső kör még mielőtt írtam
csak nem hozott eredményt így gondoltam rákérdezek.Nem tudom ilyen létezik e amit írtál , hogy a google nem engedélyezi a régebbi készülékeken a sűrűbb mintavételt de ha ilyen van sanszos, hogy itt a baj.
Hétvégén meg egy FR-t csinálok hátha meg lehet felteszem a 10es Androidot... ha nem javul igazolódni fog amit írtál.
-
petir
senior tag
Szia
Először is köszönöm a választ sorba haladok hátha rájövünk a miértre.
Régebben nem volt ilyen probléma mutatta rendesen ! Pl visszanézek 6 hónappal ezelőtti útra ott teljesen jó.
Minden nap megyek többszáz km-t és fontos a bejárt út ezért is van bekapcsolva az idővonal és most vettem észre , hogy hoppá baj van...a kiindulási pont célpont OK. de az út légvonal...
GPS jelet kizártnak tartom mert a waze szól ha nincs jel..olyan lehet , hogy út közben elmegy egyszer egyszer na de folyamatosan ??Akkumlátor kímélő mód van de ugye ki van kapcsolva szóval az tuti OK!
Android majdnem a legfrissebb Lineage OS 16 ami gyakorlatilag Android 9-nek felel meg. Ugyan már megjelent a 17 is..
Ilyen létezhet:
,, De az is lehet, hogy a Google nem engedélyezi a sűrűbb mintavételt energiatakarékossági okból a régebbi készüléken. ,, -
petir
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem a google maps-sel kapcsolatban...
Mindkét esetben waze volt a navigációs program a különbség , hogy a legvonalas screen alatt S4 Mini volt a telefon a normál bejárt úton egy A7 2018.
Google Timelineról íme két kép :

Az egyik esetben szépen mutatja az utat a másikban nem. Volt térerő, volt GPS jel és meg mobilnet is.
A kérdésem az mi okozhatja a "legvonalas" megjelenítést?
Illetve , hogyan lehetne elérni, hogy az S4 Mini is jól jelenítse meg az utat..Gondolom valami banális beállítás vagy pipa nincs bent..de nem találom.
Tudja valaki esetleg mi lehet a baj miért pontatlanul jeleníti meg a bejart utat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
konkrétan beleégett a kijelzőbe már waze
szóval kifejezetten erre használom es míg kiszolgál marad is