Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
"Szerinted ez mennyire valószínű amit írtál ?"
Hát figyelj, más cégnél már beismerték, hogy lassítják a régi készülékeket, akksikímélés miatt... De egyébként csak kósza ötlet volt. De amúgy szerintem ennek a lehetőségét a friss custom rommal kizárhatod.Ugyanakkor nem tudom mennyire fontos Neked, hogy friss Android legyen rajta? Lehet, hogy én visszaraknám azt romot, amivel még működött. Vagy esetleg a legfrissebb gyári romot. Elismerem a romfőző srácok munkáját, de szerintem csak a gyáriak tudják a legtutibb szoftvert összerakni a saját hardverükhöz. Egy próbát lehet, hogy megérne az utóbbi, hacsak nincs valami olyan app, amire szükséged van és csak újabb Androidon megy. De persze ez is csak ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest