Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok.
Tipp és kérdés egyben, elég specifikus, ilyen is létezik.
ha nem akarsz syncel (nem rootolt) Androidos telefonról sok megnyitott lapot menteni, archiválni PC-re,
debug módban beírnichrome://inspect/#devices
és ha USB hibakersés engedélyezve van a telón, bumm, listázza a Chrome androidon nyitott lapokat. Nekem így sikerült kimenteni a lapokat, ugyanis sokat megszoktam nyitni, csak nem tudtam telón elolvasni, ill féltem, véletlenül elvesznek, bezáródnak mind.
Chrome for Android plugineket nem támogatja, így session, tab saver,export így nem támogatott.No de.
Ez Firefoxxal is mükődik. Utóbbi progresszívebb picit, mert az url-eket teljes hosszábban ki lehet pl TXT-be másolni, ám a Chrome levágja a hoszabb url-ket, 3 ponttal (...) így fél munka képződik. Néztem Devtoolban, próbáltam googlezni rá, de még nem találtam megoldást, lehet valahogy változtatni, teljes urlt jelenítse meg, lehessen másolni?
+Sajna a könyvjelzőket nem sikerült így kimásolni telefonból.
-
pigsty
aktív tag
jó, ez eumfemikus volt, bár régi a konf, lelassul tőle, jól, legyen 20 tab, vészesen eszi a RAMot, bár ez azért van, mert minden tab külön processként fut;
meg emiatt a rejtélyes öneltávolítás miatt feletébb bosszantó, hogy eltűnik tizenvalahány lap, amit épp néztél, de nem raktál könyvjelzőnek (mivel annyira nem fontos/rövidtávú)
annyit még, Magyar Xp-m van.
Eddig senkinek nem volt ilyen, hogy másnapra teljesen eltűnt a Chrome a gépéről? -
pigsty
aktív tag
Szép, szép program, bár 10. ablaknál többet nem ajánlott nagyon megnyitni, én meg nagy tab fogyasztó vagyok

Van egy furcsa probléma, amiatt ide írtam:
kétszer is teljesen eltűnt a gépemről a Chrome. Nincs meg egyik könyvtára. Kivéve Start menü, asztal parancsikonok.
Olyan, mintha valamiért uninstallálta volna magát.
Ilyen más progamnál soha nem volt, nincs vírus a gépemen, megnéztem, amikor eltűnt a Ch. akkor aktív vírusirtó nem futott.Lehet, auto-update után néha nem települ fel rendesen?
Van elég szabad hely a C:/-n[7 GB], szabályosan állt le a Win, van másfél GB RAM....fura nagyon.
elnézést, ha triviális vagy éppen lehetetlen esetet írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elnézést, ha triviális vagy éppen lehetetlen esetet írtam le.