Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
slakat
csendes tag
Első körben én is a flash playerre gondoltam. Töröltem, újratelepítettem, maradt minden a régiben. Azt nem is mondtam, hogy mind ez 64 bites W7 alatt történik. Nincs semmi optimalizáló. Az egész jelenség kb 2-3 hete kezdődött. A rendszer pedig több mint 2 hónapja lett telepítve. Azóta gyakorlatilag csak a rendszerfrissítések települtek újonnan. Lehet ez okozza valamelyik, de akkor miért csak nálam? Vagy csak mások nem nagyon reklamálnak.

-
slakat
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem. A hibajelenség a következő: a böngészőm a legváratlanabb pillanatokban(úgy értem semmi rendszer nincs benne) leáll. Küld egy hibaüzenetet, azután bezárja magát és kész. Már az összes elérhető vírusirtót lefuttattam, semmi. Telepítettem még két böngészőt(FF,Opera), de azokkal ugyan az a helyzet. Most úgy állok, hogy 4 böngésző van a gépemen de mindegyik ugyan olyan megbízhatatlan. Kerestem NOD-al, Avasttal, Pandával, semmi. Kifogytam az ötletekből. Valaki segítsen pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest