Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Jelentem itt is meggyógyult a YT...
Amúgy "vicces", hogy egy pillanat alatt kitalálnak valami módosítást az amúgy teljesen jól működő rendszerre ami elbaCCa azt, utána közel 2 hétig ülnek rajta, hogy kijavítsák azt és addig nem lehet használni normálisan a világ leggyakrabban látogatott videós felületét.

-
KFORboy
senior tag
Épp most kerestem fel a topikot, hogy segítséget kérjek a kb 1 hete fennálló YouTube -os faszakodásra... de látom nem vagyok egyedül, se nem nincs megoldás.

Elején volt videó ami nem akart elindulni... csak ráfrissítéssel.. később már úgy se de mégegyszer új lapon vagy nagyon sok frissítésre igen... végül most semmilyen videó nem megy.
Ellenben inkognitó módban igen.De ha így halad már ott se.
-
KFORboy
senior tag
-
KFORboy
senior tag
Asztalin csak nálam van az, hogy YouTube furcsán kisebb méretű videóképet ad "Mozi módban" ?
(Az egy fokkal jobban széthúzott de nem teljes képernyős mód) -
KFORboy
senior tag
Sziasztok !
Tud nekem valaki segíteni olyanban, hogy van a kis "szövegbuborék" mikor ráviszem valamire a kurzort.
Pl.: YouTube és a videó címe hosszú, hogy az indexképes bemutató ablakban kiírja teljesen, ekkor rászoktam vinni a kurzort a címre és megjelenik egy fehér szövegbuborék és abban kiírja a nevét.
Illetve egyéb oldalakon, mikor valamilyen elemre ráviszem és van hozzá rendelve valami név... stb... ugyan ez.
Mostanában tapasztalom, hogy ilyen-olyan chrome frissítés után hol megy, hol nem... cirka 1-2 hónapja...
Nem egy húha fícsőr, de azért idegesít és jó lenne ha lenne... Pl most nincs :"D
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest