- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
válasz
tusi74 #24973 üzenetére
Nekem is windows 10 64 bit van és semmi hiba nincs, így hogy az ön kapcsolata nem privát mizéria is elmúlt azokon a honlapokon amik nekem kellettek ,így lekopogom, jó a google chrome.
Colomb2 ! Köszi, de én konkrétan akkor a chrome családra lettem volna kíváncsi, hogy hány van akkor. Tehát akkor van a chromium, google chrome és chrome canary? Van még? Nem értem minek ennyi.
Amúgy még egy kérdés, én is az adblock reklám blokkoló helyett áttértem az ublock origin-ra, de én semmit nem pipáltam rajta, csak hagytam, hogy felmenjen a bővítmény és kész, nem állítottam rajta semmit. Vagy kell, hogy igazán jól működjön? Ha igen akkor mit? Illetve fontos kérdés, hogy a youtube videóknál a reklámokat tiltja?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest