Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Egyes cookie-k megörzésére a CCleanert javaslom, a CCleanert ha lefuttatod akkor törli a Cookie-kat de a beállításai között - Főablak - beállítások - cookie-k - és itt a cookie-k a számítógépen oszlopból átmozgatod amit meg akarsz örízni átmozgatod a "megtartandó cookie-k" közé.
-
Keem1
veterán
Megoldódott egy full offline cache és cookie ürítéssel. Okosok lehettek videáék, hogy ennyivel elqrták az oldalukat. El tudom képzelni azt a júzert, aki nem vágja, hogy az előzmények ürítésével újra jó lesz az oldal és odébbáll. Gondolom a sütiben változott valami a korábbiakhoz képest.
-
Nem mintha segítene, de nálam az szokott előfordulni, hogy az oldal tartalmát látom, de a csúszka eltűnik. Azaz, hogy ott van, de nem látom. Ha sikerül pont belekattintanom, akkor tudom húzogatni az oldalt...
Visszatértem a 23-as Chrome-hoz, azzal eddig még nem csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubuntu Linux
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest