Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
üzenetére
Win8.1 a megoldás, és máris megvan a szinkron.
(#16681) w333:
Köszi, de nem kell még egy plusz böngésző, főleg hogy az IE-vel különösebb gondom sosem volt, és még gyors is (csak a reklámok meg a szinkron miatt tértem át Chrome-ra anno, de ezek úgy látszik, megoldódnak)
Operát meg sosem szerettem (meg FF-et sem)
Egyébként úgy veszem észre, hogy ebbe a nagy versengésbe egyre inkább elxaródik az összes, IE meg majd jól elhúz(hatna) előttük, ha nem lenne annyi "sznob" amennyi van.(Nem célozgatok konkrétan senkire, de tisztában vagyok vele hogy milliónyi ember élből utasítja el, próba/tapasztalat nélkül.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok egyben
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest